Gå til innhold

Koronaviruset og fotball (datoer i førstepost)


Snikpellik

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Bør kunne løses ja. Det er en del lover og regler fra ulike forbund, UEFA, FIFA, spillerforeninger osv rundt dette som må endres for at det skal gå, men det er jo en ekstraordinær situasjon.

Som postet litt lenger bak her skal La Liga fortsette, bare på FIFA20 i stedet foreløpig! Trekningen har nå blitt gjort, og kampene kan sees på Twitch.

 

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

https://www.skysports.com/football/news/11661/11961866/premier-league-to-resume-coronavirus-talks-next-month-with-several-return-dates-considered

 

Nytt møte 3.april. startdato opp til samtale, 1.juni mulig mål. 

Sky Sports News has been told a return date of June 1 is one of several dates put forward for consideration, but clubs did not discuss fixture modelling in detail during an emergency call on March 19.

Lenke til kommentar
Golf'ern skrev (16 timer siden):

Tomme tribuner da eller? hva skjer om en spiller eller en fra treningsapparatet blir smittet? 3 lag i karantene da... virker som de ikke har skjønt hva som skjer her.

Alt avhenger av hvordan det utvikler seg videre. Hvis smittesituasjonen fortsatt er utbredt og de velger å starte igjen så er det jo som du sier utrolig vanskelig å gjennomføre. Skal de ha et sånt intensivt "sluttspill" må de da:

- Spille for tomme tribuner
- Spille på flere nøytrale stadioner i nærheten av hverandre, i et område med lite smitte
- Skjerme spillere, støtteapparat, dommere, tv-produksjonsfolk, funksjonærer etc helt fra omverdenen
- Ha hermetisk lukkede treningsfasiliteter og bomuligheter for alle lagene

Og alt det må skje over noen uker. Altså hermetisk lukke all fotballen inni en boble for å få gjennomført de 9-10 siste rundene. 

Det går ikke. Det er ingen vits å gjøre det sånn, hvilken verdi har det egentlig? Spillerforeningen kommer aldri til å gå med på det heller. Og som du sier så skal det jo bare én person med påvist smitte til, så faller hele opplegget sammen.

De må vente til det er helt trygt å spille uten alle disse restriksjonene, helst vente til det er trygt å ha publikum på kampene. Håper de lar det ta den tiden det tar og venter helt til det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...