Gå til innhold

Koronaviruset og fotball (datoer i førstepost)


Snikpellik

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Enig, Kane. Synes ikke neste sesong bør starte før denne er avsluttet på en eller annen måte. Skulle sesongen bli stående som den er nå med opprykk, nedrykk osv vil det bli årevis med søksmål og rettssaker. Troverdigheten til ligaen vil bli skadet i lang, lang tid. 

Interessant om de kommer frem til noe på videokonferansen til UEFA i morgen når det gjelder CL og EL. Det har vært rykter og prat om å gjøre det om til et slags minisluttspill i hver turnering for å få det avgjort. Det må nok uansett komprimeres veldig, siden det blir knapt med tid til å gjennomføre.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Det er klart, det er ikke noen drømmesituasjon for noen dette her. Det finnes vel ikke akkurat noen "contingency" plan for dette, men for at det skal være i nærheten av rettferdig finner jeg egentlig bare 2 mulige løsninger:

1. Vent til man kan spille ferdig sesongen (mest rettferdig og ideelt)

2. Gi Liverpool tittelen, spill en eller annen playoff for CL og nedrykksplassene bak lukkede dører.

 

Nr 2 der synes jeg det er vanskelig å rettferdiggjøre. Hvor skal "cut off" gå for hvem som skal spille om nedrykk/CL for eksempel? Vi har jo også 0 peiling på når COVID19 krisen er over, men vi snakker sannsynligvis om et sted mellom høsten 2020 og våren 2021 (kanskje til og med sommeren 2020). Da synes jeg kanskje man bør planlegge for det verste så man ikke er etterskudd hele tiden og må endre planer konstant. Isåfall tror jeg det beste er å sette PL 19/20 på vent "indefinitely" med plan om at den skal spilles ferdig så fort det er helsemessig forsvarlig, siden det sannsyligvis ikke blir noen full 20/21 sesong (ting kan selvfølgelig endre seg her, plutselig er en vaksine klar eller lignende).

Lenke til kommentar

Gode poenger, jeg er enig i at Liverpool bør gis tittelen (ughhh). Ekstremt vanskelig å avgjøre hva som skal skje, og jo lenger tid det tar før krisen er over, jo vanskeligere er det med rettferdighet. Tilstanden til klubbene, spillerne, økonomi, kontrakter, alt kan være helt snudd på hodet og annerledes jo lenger tid det går før man kan få spilt ferdig. Det er kanskje det beste argumentet for å "voide" sesongen. 

Man snakker ofte om fotball "før og etter krigen". Nå kommer vi til å snakke om fotball "før og etter pandemien". Kanskje noen lag kommer mye bedre ut av dette, kanskje lag som ligger i toppen nå vil slite voldsomt etter dette... skremmende, fascinerende og kanskje verst av alt - ingen aner noe om hva som vil skje.

Lenke til kommentar
KANE2009 skrev (2 timer siden):

Lettest kanskje, men ikke mest rettferdig nei.

Hva mener du? Å spille ferdig sesongen er jo rettferdig. 
Tror kanskje du misforsto innlegget. Om man ser videoen det ble linket til så er det klart at man mener å fortsette ligaen til høsten er det rettferdige.

Endret av Comma Chameleon
Lenke til kommentar
Comma Chameleon skrev (1 time siden):

Hva mener du? Å spille ferdig sesongen er jo rettferdig. 
Tror kanskje du misforsto innlegget. Om man ser videoen det ble linket til så er det klart at man mener å fortsette ligaen til høsten er det rettferdige.

Da beklager jeg. Gikk ikke inn på videoen, bare så "tittelen" og leste deres kommentarer :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...