Gå til innhold

Koronaviruset og fotball (datoer i førstepost)


Snikpellik

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Med tanke på nyhetene som kommer fra England nå de siste dagene, med vanvittige smitte- og dødstall, sykehusene som er fulle, avlyser kritiske operasjoner for barn, går tomme for oksygen og Boris Johnson i dag som sier at det vil bli mye verre - er det moralsk og helsemessig riktig å fortsette Premier League og EFL? Når det dør over 1300 på en dag? Når det er stadig flere og verre smitteutbrudd i klubbene? Det setter spillerne, støtteapparat og familiene deres i fare når de må ha så mange nærkontakter.

Det vil kanskje ødelegge hele sesongen, men fotballen BØR stoppes nå etter min mening. Situasjonen er mye verre enn den var i vår. Får en avsmak av hele greia. Det er lite jeg elsker mer enn fotball og Premier League, men et sted går min moralske grense i hvert fall.

Synes det er merkelig at det bare er Steve Bruce av managerne hittil som ber om at det stoppes.

Endret av Snikpellik
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Du er ikke den eneste som tenker dette, snik. PL må stoppes nå. Og UK er nødt til å få orden på spredningen sin, det tar jo helt av. Folk dør, NHS står til kollaps og da er ikke fotball viktig lenger. Vi skriver snart ett år med korona i Europa og enda så har ikke samfunnet tatt lærdom av det og det spres som aldri før. Jeg er ikke for portforbud som prinsipp, men noe må gjøres for at det skal bli en forbedring. 

Lenke til kommentar
kim_InnleggNO skrev (39 minutter siden):

Enig. Skal heller ikke se bort fra at PL faktisk bidrar positivt med gratis testing hele tiden.. Er ikke under fotballkamper spillerne blir smittet. 

Men i garderobene, på treningsfeltet, i bussen og så videre. Smitten sprer seg jo raskt i klubbene nettopp fordi de har nærkontakt på jobb. Testing hindrer ikke dette, det fanger det bare opp.

Premier League og EFL er helt klart ekstremt viktig for folk i England og ellers i en vanskelig tid, men etter min mening overveier ikke dette lenger det moralske ansvaret ovenfor ansattes og deres familiers helse. 

Lenke til kommentar
Danielzu skrev (4 timer siden):

Mulig spurs tar hengekampen mot fulham i midtuken istedenfor karantene-satt villa. Kjipt for Villa selvsagt. ( ute av fa-cupen og ingen Europaspill så de har dager ledige, i motsetning til spurs.)

 

Edit:

 

Jaggu bra at de tvinger gjennom dette og ikke Fulham sin syting ble tatt til følge. Tottenham har vel den trangeste spillelista som det er allerede om en ikke skulle måtte vente på når det passet Fulham å spille. 

Lenke til kommentar

 

Premier League boss reinforces 'critical importance' of Covid-19 rules in letter to clubs

Sitat

Clubs are reminded that "handshakes, high fives and hugs must be avoided".

In the letter, seen by BBC Sport, Masters said the league was "fortunate to be able to continue to play and bring our competition to fans".

He described images of some players ignoring social distancing rules in the FA Cup as "concerning scenes".

"This brings justified additional scrutiny and the league must take the lead in setting the right example," he added.

Face coverings "must also be worn at all times by players, coaches and staff whilst travelling, arriving at the stadium and within the stadium including in the dressing room".

On Tuesday night players embraced after goals in all three Premier League matches.

Speaking after Manchester United's win over Burnley manager Ole Gunnar Solskjaer said: "It's an emotional game. We have to understand the players when they celebrate but also understand the concern nowadays for a bit of less emotions and less hugging."

Dressing-room celebrations are known to have concerned government ministers, and referees will now remind Premier League captains and coaches of the need to avoid unnecessary contact such as handshakes and hugging during goal celebrations.

"We have the benefit of government support to continue playing while the country as a whole is facing severe restrictions," Masters wrote, but said that was "conditional".

https://www.bbc.com/sport/football/55634082

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...