Gå til innhold

Manglende leveringer og feilleveringer fra Wish?


Anbefalte innlegg

Jeg er sløv og følger aldri med på mine ordre. Jeg har aldri kjøpt noe dyrt derfra, men jeg vil anta at jeg kanskje har bestilt i alle fall 100 ganger fra Wish, og jeg har nok enten ikke fått, eller fått noe som ikke er noe i nærheten av det jeg har bestilt. 20 ganger. Masse kabler og små/billige ting jeg aldri har mottatt. Bestilte et multimeter. Jeg fikk de 2 kablene til multimeteret. Jeg kjøpte "joggesko". De veide vel 5 gram og føltes som om de var laget av papir. Har kjøpt forskjellige temperaturmålere/gradestokker. Bare fått selve displayet osv. Andre som har samme erfaring? Ellers har jeg en gang bestilt fra Joom. Betalte vel 15-20% mer for produktet enn det som stod i annonsen.

For min del kan det være greit at det blir litt vanskeligere med fortolling av varer. Kanskje jeg slutter å bestille så mye ræl.

Endret av nor50
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis du har bestilt multimeter og bare får kablene, og har bestilt termometer og bare fått displayet, så tror jeg det er en kombinasjon av at du ikke har lest annonsen godt nok og en kreativ/lur/sleip selger. På sånne markedsplasser er den en del selgere som nærmer seg det som kan kalles svindel ved at de selger deler/tilbehør, men at det kan se ut som komplette produkter når man ser annonsen. Da må man finlese all teksten og sjekke alle produktbildene for å være sikker på hva man egentlig kjøper.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...