Gå til innhold

Nå kan du prøve Final Fantasy VII Remake


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dette her er insta kjøp for min del. Ufattelig bra grafikk, knall gameplay og du får oppleve alle omgivelsene fra FF7 i ordentlig 3D. Mye jeg ikke har sett før og ekstra dialoger. Aner ikke hvordan dem skal løse world kartet i detaljnivået her men. Hvis dem virkelig har klart å gjenskape hele FF7 i detaljnivået her (tok meg 100 timer å fullføre btw) så skjønner jeg at dette har tatt mange år.

Lenke til kommentar
Tåka skrev (3 timer siden):

Kommer spillet kun til PS 4 ?

Eksklusivt til PS4 i ett år. Hvor det kommer evt etter det er vanskelig å si, både fordi både ny Xbox og PlayStation sannsynligvis er kommet ut innen den tid og fordi Square Enix ikke har sagt noe som helst om hvilke andre plattformer det skal komme på. 

Var litt frista til å droppe å spille denne demoen i dag, heller spare meg til spillet kommer da det tross alt er bare litt over en måned igjen. Men klarer ikke la være, så er nødt til å prøve den etterpå. Siden jeg allerede kan originalen utenatt og har sett mye spilltrailere av remaken så er det neppe noe særlig mer spoilers. Vil bare teste den for å kjenne hvordan det føles å spille det. 

Endret av Nevnarion
Lenke til kommentar

Bare noen minutter inn i demoen kunne jeg senke skuldrene. De nailet åpningsseksvensen, design og musikk er on point og det nye kampsystemet er intenst og engasjerende. Sistnevnte minnet meg litt om både Kingdom Hearts, Crisis Core og FF13 , men er mer variert og involverende enn alle disse.

Jeg har nå virkelig troen på at remaken blir et spill som yter originalen rettferdighet.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Mala skrev (18 timer siden):

Er spent på hva du syns om denne utgaven og tilnærmingen av ett spill du tydeligvis holder veldig høyt og kjært :)

Har hele tiden vært "redd" for remaken, fordi fallhøyden er så stor og jeg tenker at mine krav og forventninger aldri kan innfris. Likevel har jeg tatt meg selv i å bli hakket mer hyped for hver gang de har vist fram noe nytt fra den. Og det skjedde også med denne demoen. Jeg elsket den og vil bare ha mer, det ser utrolig bra ut, jeg kan kjenne igjen områder og dialog fra  originalen samtidig som det er ting som føles nytt her. Kampsystemet føles veldig bra, det var skikkelig gøy å spille og den bosskampen var intens. Nå er jo jeg også i gjengen som ønsker et nytt kampsystem velkommen og ikke nødvendigvis mener at det MÅ være turbasert og "som i originalen". Det jeg liker så godt med det jeg har prøvd til nå er at det føles nytt og moderne samtidig som det har nok kjerneverdier fra originalspillet. Gleder meg enda mer til april nå. :) 

Lenke til kommentar

Dette med den episodiske inndelingen har vært kjent en god stund. Hver "episode" blir et fullverdig spill. Det er ikke snakk om å dele opp et spill i små kapitler, men at de nå kan utbrodere hver enkelt del av spillet til den grad at det blir et fullverdig spill i seg selv. Jeg kan ikke se noe annet enn at dette er en gavepakke til fansen, som får en langt mer ambisiøs remake enn man hadde kunnet håpe på.

Riktignok spent på hvordan inndelingen vil gjøres. Midgard som en episode er et åpenbart valg, men etter det så blir det mindre åpenbart hvor man skal kutte av episodene.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...