Gå til innhold

Nå kan du prøve Final Fantasy VII Remake


Anbefalte innlegg

Nevnarion skrev (På 10.3.2020 den 14.48):

Man kan jo håpe, men realistisk sett tror jeg de fleste nettbutikker ikke kommer til å ta veldig hensyn til dette, og samtidig har sikkert posten kraftig redusert kapasistet hele påskeuka. Tipper vi kommer til å se mange frustrerte folk påskehelga som må vente helt til uka etterpå med å få spille. 

Har selv bestilt fysisk Deluxe Edition, men er fortsatt litt usikker på om jeg bare bør avbestille den og gå for digital.

Min plan er nå å kjøpe digitalt og beholde Deluxe Edition forseglet.

Jeg tenker også jeg kommer til å ta en ekstra fridag etter påske.

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Nevnarion skrev (7 timer siden):

Takk! Vurderte å gjøre det selv, men da slapp jeg det. :) Får man bare håpe. Ellers er jeg stygt redd for at jeg kommer til å gå for samme løsning som Spartapus dersom det ikke skulle komme fram i tide. Kommer til å være enormt kjipt å ha fri hele påskehelga og ikke få spille det. ?

Ja, samme her. Om det ikke kommer så går eg også for digitalt. Sitter ikke i påsken å tvinner tommeltotter asså..?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
IcedInsanity skrev (6 minutter siden):

At Australia får det tilgjengelig 10 dager før release er nå en ting, for det har Squenix tatt høyde for. MEN at de faktisk SELGER det fra idag av blir, i mangel på ett bedre ord, ufattelig urettferdig.

Så det er faktisk mulig å laste ned og spille i Australia? Det er ikke uvanlig at man kan laste ned spillet før slippdato, men at det ikke aktiveres før da.

I så fall tenker jeg de har tenkt som så at hvis de som har bestilt fysisk har fått spillet så må også de som har pre-orderet digitalt få det. I bunn og grunn ikke et problem for oss FF7-fans her heller at noen får det noen dager før, og la oss være ærlige nok til å innrømme at vi ikke hadde klaget om det var vi som fikk det først. ?

Lenke til kommentar

Jeg fikk sendingsbekreftelse i går kveld. Regner derfor med å få spillet enten lørdag eller mandag. Da blir spørsmålet om jeg allikevel skal kjøpe det digitalt for å kunne beholde min Deluxe edition forseglet, eller om jeg skal drite i det...

I så fall har jeg 700 kroner på PSN jeg må bruke til noe annet.

Lenke til kommentar

Får ikke helt bestemt meg om jeg vil ha dette fysisk eller digitalt... 

Om man kjøper det fysisk, brukes plata til annet enn å installere spiller samt verifisere at spillet er i bruk bare på denne maskina? Eller leses data fra plata mens man spiller? 

Ser for meg at det kan være en potensiell støykilde, sammenlignet med at alt leses fra harddisk. 

Spillet kostet av en eller annen grunn en hundrelapp MER digitalt... 

Noen store fordeler med å kjøpe digitalt? 

Lenke til kommentar

Plukket det opp på Elkjøp på lørdag, og fy søren som jeg koser meg! Er FF nabb, så kan ikke ta høyde for nostalgi vibbene her...men kan jo bare håpe og tro at fansen er fornøyd med dette ?

Uansett, musikken fra FF7 har satt seg i  meg over årene uten at jeg egentlig har spilt PS1 utgaven særlig mye selv...og det låter jo alldeles nydelig her! Nydelig grafikk og det meste ser veldig for seg gjort ut! Veldig morro så langt!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...