Gå til innhold

Ice har lansert WiFi-tale.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Wi-Fi tale er etterlengtet. Jeg som har telefon med dual sim, Wi-Fi tale osv er skikkelig sikret nå som jeg har ice, happybytes Det sistnevnte støtter Wi-Fi tale. Skal rimelig mye til for at jeg ikke får ringt eller mottatt samtaler ?

 

spesielt nå som ice også kommer sultende etter med Wi-Fi tale

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...
Kynxx skrev (48 minutter siden):

Litt gøy at Samsung a20e får Wi-Fi tale før a70 og A50 som har solgt som varmt hvetebrød, men det er bra at ice kommer etter.

Det er som nevnt telefonprodusenten, ikke operatøren, som legger inn støtte for slike tjenester gjennom enhetsoppdateringer, og ulike modeller har sine egne utviklings- og oppdateringsykluser.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Og hvordan fungerer Wifi-tale når en er i grenseland på Wifi-signalet?

Mobilene er jo ikke smarte nok til å skjønne om signalet er godt nok til at det fungerer å surfe på internett, så hvordan skal det fungere på tale? Da blir samtalen brutt? Eller ikke brutt, enda verre, samtalen opprettholdes, men det er ikke mulig å høre hverandre?

Alle mine mobiler har elsket å tviholde på Wifi-tilkobling som er for langt unna til å klare å overføre data på.

Lenke til kommentar

Jeg syntes det er rart og synd at ikke ICE kan få oppdatert sin liste med mobiler som støtter VoLTE og Wifi tale. Hvis det stemmer at f.eks Huawei P40 Pro og Oneplus 8 pro så burde det virkelig komme opp på listene. Jeg er på jakt etter ny Android mobil og da er selvsagt VoLTE støtte utrolig viktig. I følge ICE så støtter de ikke hverken VoLTE eller Wofi på f.eks  Oneplus 8 pro

Lenke til kommentar

 

Interessant nok så sendte Ice epost til meg i dag om at mobilen jeg har abonnementet vårt hos dem i ikke støtter 4G Tale og konsekvensene dette har når man stenger ned 3G-nettet. Jeg har faktisk kun hatt dette abonnementet i Huawei P40 Pro siden midten av forrige uke , så systemene deres klarer åpenbart ikke identifisere at denne mobilen fungerer med både 4G Tale og Wifi Tale. Sim-kortet og abonnementet er helt nytt og har aldri vært aktivt i noen annen mobil. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...