Gå til innhold

FIFA-spiller utestengt fra samtlige EA-spill for trakasserende oppførsel


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Litt kontekst her: Kurt er en av tidenes beste FIFA spillere som utnytter så få mekaniske exploits som mulig. I bunn og grunn er det gameplay relaterte ting han har "rantet" over samt div omstendigheter i det kompetetive miljøet. Som en person som brukte å leve av å spille dette på profesjonelt nivå er det forståelig at han blir frustrert når utviklerne behandler spillerne på den måten de gjør. Men samtidig er det nok det riktige å banne han. Skulle gjort det på tomannshånd mellom de to partene isteden for å henge han ut slik. Dette kommer til å skape trøbbel for han resten av livet når han skal ut i sivilt yrke m.m

Lenke til kommentar

Begge deler tenker eg, av det som er offentlig kjent som eg vet om har det ikkje komt fram noke som helst han har sakt eller gjort som går under "truende". Men det var en video på youtube som blei strika av EA, eg har sett videonen som kritisere community managers i EA som har gjort en del ting man kan sette spørsmålstegn ved, kan ikkje se at det var noken trussler der og alt i vdeon kommer under fair use spør du meg.

Endret av SynT
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-Pqy3rC

EA er et forbrukerfientlig tulleselskap, jeg har hatt disse på "svartelista" mi mange år. Ergo er de utestengt fra enhver mulighet til å få meg som kunde (eller på annen måte bruke tid på deres produkter).

Jeg synes imidlertid ikke noe godt om offentlig kritikk da det kan virke som all omtale til slutt blir brukbar reklame. Jeg oppfordrer imidlertid alle til å ikke godta alt fra leverandører - og være konskvente i sine valg som forbruker. Liker du f.eks. ikke "lootbox'es" eller annen form for "in-game lottery" så bruk ikke tid (eller penger) på produktet. Mao. slutt å mat beistet.

Endret av Slettet-Pqy3rC
Lenke til kommentar
 
11 hours ago, Kaim said:

Jeg har null sympati med et menneske som gjentatte ganger opptrer truende overfor andre. Og ihvertfall ikke pga et videospill, yrke eller ei.

Hvorfor ikke på grunn av et videospill? Å utfolde seg i konkurransespill er en av livets store gleder.

Endret av BadCat
Lenke til kommentar

Selv om man er uenig i hvordan EA styrer sinn virksomheter, betyr ikke det at man kan tillate seg selv å si hva enn man ønsker. Jeg har ingen medfølelse for denne mannen. Å lage video hvor han spytter på EAlogoen må da hvem som helst forstå at ikke er en god greie ?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

-----

+BadCat

-----

- Fustrasjon og irritasjon avler frem et merkelig fenomen...

-----

Som f.eks...

Jeg husker da min mor satt og så på Tippekampen.

Hun bannet og skrek til TV over hvor dårlig de spillte.

Ikke det at hun kunne ha gjort det noe særlig bedre selv, men det var i kampens hete bokstaveligtalt.

-----

Jeg er dog enig med EA i at det er forskjell på konstruktiv kritikk og det å bare rakke ned på og virke truende.

Som f.eks...

"Hva i alle dager er det EA holder på med? Hvorfor har dem valgt å gjøre det på denne måten? Det blir jo helt på tryne...

Dem skulle heller ha gjort det på denne måten, (Legg til konstruktive forslag til eventuelle forbedringer her)."

I motsettning til...

"EA er en gjeng med hjernedød tullinger som aldri kan gjøre noe rett. En gjeng med lobotomerte aper kunne ha gjort en bedre jobb enn dem."

...eller enda verre...

"EA sjefen har ikke livets rett... Jeg vet hvor han/hun bor og jeg skal komme å brenne ned huset dems."

-----

Etter som jeg har forstått saken så har det primært gått i de to nederste typene uttalelser/utageringer.

Så jeg kan godt forstå EA som nå har valgt å stenge ham ute.

-----

Personlig så har jeg klødd meg i hode over mye av det EA har gjort i forhold til spill-serier som jeg har lenge vært fan av. Som jeg føler har virkelig tapt seg etter at EA kjøpte det orginale selskapet bak disse spill-seriene og i så måte nå sitter med rettighetene til disse.

Men jeg ser ikke poenget med å virke truende, da det på langt nær vil avle frem det resultatet jeg håper på.

Da vil jeg mye heller ramse opp ting som jeg føler har gjort mer skade enn godt for den gitte spill-serien.

I håp om at dem vil ta noe av det jeg sier til ettertanke.

-----

Endret av BizzyX78
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb
MACKO skrev (På 26.2.2020 den 21.05):

Kult med ytringsfrihet. FUCK EA.

Hva har trakassering med ytringsfrihet å gjøre? Han skal tilsynelatende også ha doxxet ansatte, synes du det er greit det også da? 

Lenke til kommentar

Tror det er ganske mange i spill miljøet som må ta seg en real reality check og moderere seg selv i større grad av hva de sier og skriver til andre.

Det er ganske mye respektløst shit som skrives og ropes rundt i nettsamfunn og spill. Og det blir ikke bedre før hver og en begynner å oppføre oss som folk og ikke rage monster...

Du vinner aldri en diskusjon ved å angripe mann. Det viser bare at du ikke har noe å komme med...

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Helt enig i at mange i spillmiljøer og andre miljøer på nett ikke oppfører seg bra, men et større problem er ledere som ikke klarer å dømme objektiv. Bare plukker ut én eneste detalj fra en større sak og dømmer helt ut fra den éne lille detaljen. Dét er et mye større problem. For det skaper usikkerhet rundt hva regelverket er for andre, noe som kan gjøre at folk oppfører seg irregulært, som igjen kan føre til mer uriktig dømmelse og så videre. En god leder prøver å se forbi den initielle frustrajsonen og komme frem til kjernen av saken med én gang, for deretter å løse saken med sunn fornuft. Altså analysere den interne logikken. Så kan man snakke om reaksjoner når alt er sagt og gjort. En drit dårlig leder går rett på og dømmer der det passer han/hun best, for å se skremmende ut og tvinge seg til respekt. Ergo psykopatisk oppførsel. Sånne er det mange av rundt omkring på diverse forum, spillforum og grupper i facebook.

Lenke til kommentar
2 hours ago, t3mpLarz said:

Tror det er ganske mange i spill miljøet som må ta seg en real reality check og moderere seg selv i større grad av hva de sier og skriver til andre.

Det er ganske mye respektløst shit som skrives og ropes rundt i nettsamfunn og spill. Og det blir ikke bedre før hver og en begynner å oppføre oss som folk og ikke rage monster...

Du vinner aldri en diskusjon ved å angripe mann. Det viser bare at du ikke har noe å komme med...

Ja det har blitt et kjempeproblem i spillmiljøet, og det virker som om folk tror det er normalt å snakke slik. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...