Gå til innhold

Noen mer erfaring fra "Frontend- utvikling" på Noroff (nettstudier)?


Niram

Anbefalte innlegg

Hei,

Jeg vurderer for tiden dette studiet (nettbasert):

https://www.noroff.no/studier/fagskole/frontend-utvikling

Er det noen som har konkrete erfaringer? Jeg er interessert i alt som omhandler det egentlig (jobbmuligheter, kvalitet på studiet osv).

Står ved et veiskille i livet hvor jeg ser meg helt nødt til å omskolere meg. Frontend virker på meg som et trygt valg for fremtiden (virker som et umettelig behov), i tillegg til at det er meget fleksibelt i forhold til hvor man jobber fra.

Jeg sliter ikke med motivasjonen, så tror et eventuelt nettstudie vil passe meg fint. Har ikke mulighet til å studere på campus, da jeg er avhengig av å jobbe litt ved siden av for å få dette til å gå rundt. I tillegg er det oppstart allerede i mars, så jeg slipper å vente helt til høsten. Jeg har vurdert en bachelor også, men har funnet ut at det blir vel så dyrt (3 år uten vanlig lønn kontra 2 år med betalt fagskole).

Tanken er at jeg kan fortsette i min nåværende jobb i kraftig redusert stilling mens jeg studerer, og forhåpentligvis kunne få innpass i en bedrift som holder på med webutvikling så raskt som mulig.

Jeg har studert medieteknologi årsstudium (80 stp) tidligere (har noe kjennskap til html/css og litt java).

  • Hvordan er jobbutsiktene etter endt studium? (vet at man kan få jobb uten utdanning, men føler det er vanskelig å få en fot innenfor uten noe spesifikk skole å sikte til)
  • Hvordan vurderer arbeidsgiverne Noroff sammenlignet med feks en bachelor i mediefag? For mitt vedkommende blir resultatet 2- årig fagskole fra Noroff + årsstudiumet i medieteknologi.
  • Hvordan er ryktet til Noroff i dag? Jeg ser en del gamle poster på internett hvor de ikke akkurat får positiv omtale, men syns skolen virker veldig seriøst "utad", så ting har kanskje endret seg noe?

Tar imot alle erfaringer og all hjelp med en stor takk!

Hilsen en som er smånervøs, men motivert til å skifte beite i en alder av 30.

 

Lenke til kommentar
  • 5 måneder senere...
Videoannonse
Annonse
  • 3 måneder senere...

Hei,

 

Beklager veldig sent svar. Men nei, jeg valgte å ikke begynne på studiet. Det så veldig interessant ut, men jeg turte rett og slett ikke gamble karrieren hos nåværende arbeidsgiver og tryggheten det gir. 

Så pr nå har jeg valgt 3-4 dager i uken med pendling, et par timer hver vei. Ikke optimalt, men gir til salt på maten om ikke annet.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...