Gå til innhold

Utviklere deler lønna på twitter: – Ja, jeg er underbetalt. Det er ikke en god følelse


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nå var det vel ikke hun jenta med 6 års erfaring og 800K som mente at hun er underbetalt, derimot han med 16 års erfaring + utdannelse med 390-400K. Og dette i samme land; Tyskland.

Så er nok også Berlin et sted med høyere lønninger enn andre steder i Tyskland da.

Med det sagt, 800K som utvikler med 6 års erfaring er vel ikke så vilt egentlig, spesielt ikke hvis man er dyktig, og bor i et område som har høye lønninger som f.eks i Berlin eller Zürich og ikke minst ymse steder i USA. 

Endret av Computron
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Stadig flere har aktivitet/virksomhet som krever vekst i antall kunder/mottakere. Det er flere tilbydere enn mottakere og noen havner over mens andre havner under streken. Det viktigste er å gjøre noe man hadde nytt å gjøre uten vederlag slik at det ikke blir et tema. Ved nok innsats vil man kunne komme over streken selv på aktivitet som i utgangspunktet ikke hadde vært lønnsom.

Endret av BadCat
Lenke til kommentar

Det både kan og bør være store forskjeller på lønninger til ansatte i bransjen. Mange års erfaring er at det er utrolig store forskjeller på effiktivitet mellom IT arbeidere.

Trenger man en person med kompetanse innen en nisje kan det godt hende personen er verd påde dobbel og trippel lønning fremfor en som ikke kan temaet. Og kanskje enda mer dersom personen i tillegg er dyktig.

Men det er også motsatt. Det er mange innen IT bransjen som godt kunne tjent under gjennomsnittlig industriarbeiderlønn og burde være fornøyde med det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...