Gå til innhold

Hva skjer med Ice nå?


Anbefalte innlegg

Gjest Slettet+6132

Min holder seg alltid på ICE bortsett fra i heisen der hvor jeg bor, men jeg merker forskjell om jeg bytter telefon. Telefonen som ikke støtter 4G-tale hos ICE er svært ofte på Telias nett, selv om den ikke benyttes til samtaler i særlig grad.
Telefonen som derimot støtter 4G-tale hos ICE holder seg alltid på ICE, både under samtaler og databruk.

Nå skal det sies at jeg sjelden farter rundt i landet men oppholder meg i de store byene. I bilen bruker jeg ikke mobildata i særlig grad, så vanskelig å holde oversikt, men har aldri merket at den er på Telias nett bortsett i fra enkelte tunneler.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Kynxx skrev (På 22.2.2020 den 7.49):

Å ha data frihet og faktisk benytte seg av muligheten til stort forbruk er litt som å sykle uten å holde i styret. Det går jo for det meste greit, men plutselig uten at du vet ordet av det, blir det dyrt. ?

Jeg kjører ofte bil mellom Fredrikstad - Oslo - Sørumsand. Jeg har ice 6GB of fri data per nå, og ser at jeg bruker noe av fri data kvoten på 1000 GB (ice+)og noe av 6 GB kvoten (hos Telia som da merkes som kun ice).

Jeg har mast på ice on å kunne låse tlf hos ice, Det går ikke. Men via sim verktøy innstillingene på telefonen kan jeg velge NRA 2.20 - trig mode is: LOC - trigger return når telefonen henger i telias nett. Da kommer ice+ tilbake og tlf henger på det nettet så lenge den klarer.

Men alt i alt er det et sjansespill så lenge ice bruker nasjonal roaming. I daglig bruk der telefonen ikke sluker data, merker jeg dog ingenting på samtalekvalitet eller databruk om jeg er i telias nett eller hos ice.

Hva er forskjellen mellom de to trig mode'ene, SoR og LOC? Også hva er fordel og ulemper med de?

Har ice Ung + data frihet og er fornøyd med det såfrem til at du er på ice+ som hos meg har vært i store byer/tettbyggende strøk. Når jeg er ute å kjører, bruker Google Maps ser jeg som oftes Telia.
- Eneste som irriterer meg mest er at på ice Ung så får man bare brukt 2gb på Telia, etter det strupes hastigheten. Denne skulle jeg ønske var større.

Endret av BerntOK
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...