Gå til innhold

OnePlus 8-specs lekket, 120Hz-skjerm og 50W-lading er bare noe av godbitene


nor50

Anbefalte innlegg

Merko. skrev (11 minutter siden):

Usikker på hva du vil frem til, om du mener at de gikk fra micro usb til USB-C fordi de vil ha mersalg, så tror jeg du har misforstått.
Jeg er for en "enklere hverdag", så dette er helt klart et steg i riktig rettning. Vil selvfølgelig være en overgang enkelte sliter (litt for mye) med, men det gjelder absolutt alt av teknologi.

Uansett så kan vi være uenige, du vil ha det slik man har det i dag, jeg vil at de pusher fremover. :) 

Hva er det du snakker om? Jeg etterlyser MiniJack. Jeg er positive til USB-C og har advokert for den siden den kom. Men at du ikke forstår hvordan USB-C fungerer og implementeres forskjellig  da USB-C er en plugg, ikke en protokoll standard. USB4 er en protokollstandard, USB3.1 er det, Thunderbolt 3, DisplayPort 1.4 er det. IKKE USB-C.

Hvor har du det fra at jeg har et problem med USB-C? Har du ikke fått med deg at jeg snakker om problematikk rundt MiniJack i hele diskusjonen vår? 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Rudde skrev (1 time siden):

Hvor har du det fra at jeg har et problem med USB-C? Har du ikke fått med deg at jeg snakker om problematikk rundt MiniJack i hele diskusjonen vår? 

Ok legger meg paddeflat.

Du får bare akseptere at minijack ikke kommer tilbake til mobilene. Du får kanskje ønske det at man kan lage sin egen mobil ut av hardware slik som PC istedenfor, så kan du putte i det du vil ;)

Lenke til kommentar

Var vel i 2014 eller noe at jeg kjøpte meg en liten Bluetooth reciever til å ha i bilen min. Kostet småpenger.

Brukte og en batteridrevet liten reciever til å ha i lomma så jeg kunne ha mobilen innelåst i skapet på trening men allikevel ha musikk på mine Koss porta pro.

I dag har jeg byttet ut alt med Bluetooth og ser ingen som helst behov for minijacken.

Med Apt-X har jeg ingenting å utsette på lydkvaliteten heller. Spesielt ikke når man er på farta.

Og skulle man absolutt bruke kablet headsett av en eller annen grunn så finnes det garantert flotte metoder for det enda.

Endret av Complexity
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Fikk telefonen i forrige uke og er strålende fornøyd. Gikk fra iPhone 11 Pro til denne og savner ikke iPhone for å si det sånn. Er også fornøyd med kameraet, selv om selfiekameraet kunne ha vært hakket bedre. Batteritid en er også veldig god. Jeg tror jeg bruker mobilen min veldig lite, jeg har på QHD og 120 hertz, og fortsatt så har jeg rundt 40-50% batteri når jeg legger meg. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

For å ta det negative: Med mine tidligere oneplus telefoner har det alltid vært påsatt skjermbeskyttelse fra fabrikk. Denne gangen fulgte det med to stk i esken, uten noen som helst instruksjoner på hvordan man setter de på. Jeg har brent begge mine forsøk:/ kjøpte et tempered glass, men var misfornøyd med touchen så foreløpig går jeg uten beskyttelse?

Det fulgte med et deksel i gjennomsiktig mykplast. Jeg synes det forsåvidt er ok, men endte opp med å kjøpe et orginalt deksel fra oneplus som heter sand om jeg ikke tar helt feil. Det er i alle fall som å holde i sandpapir

Telefon er ok i bruk. har hatt noen problem med at samtaler kobler ut, men jeg mistenker at det har noe med mine blutetooth instillinger å gjøre. (Samtalen hopper over på en blutetooth enhet uten at jeg vil det)

Til min store overraskelse har jeg ikke hatt problemer med uheldig touch i sidene på telefon. (Har pro varianten hvor skjermen er bøyd over kanten) Dette var et stort irritasjonsmoment på samsung som jeg hadde for noen år siden. Det kan dog være at jeg ikke har problem siden jeg har deksel på telefon.

Gesturene som er lagt inn i telefon er android sine egne. Dette synes jeg er litt synd da jeg likte Oneplus sine gestures bedre, men jeg regner med det er en tilvenningssak. 

jeg har et par trådløse ladeplater kjøpt på Ebay. De er ganske små så det er litt 50/50 om jeg får ladet oneplus med disse. De blir dessuten ganske varm når jeg lader så jeg mistenker oneplus lader på maks tillate hastighet i disse. Jeg lader stort sett bare med kabel og angrer sånn sett på at jeg ikke gikk for standardmodellen istedet. 

Ellers er telefonen rask og god, akkurat som forventet med Oneplus. 

Lenke til kommentar

Hvor kjøpte du din Oneplus? På min 8 pro var skjermbeskyttelse allerede på plass 

 

 

Min 12/256 Kjøpt på Elkjøp.no med rabattert svitsj pris med 30w trådløs lader på kjøpet 

 

 

Alt fungerer fint. Var mest bekymret for SOT , men den ligger på rundt 6-7 med min bruk på en lading. Rundt det samme som mate 20 pro.  Har da en Galaxy Watch tilkoblet døgnet rundt 

 

 

Lenke til kommentar

Da har jeg fått min 8 pro, meget fornøyd! Kan anbefale denne tlf videre. Har hatt mange Samsung telefoner opp igjennom, og denne er noe for seg selv. Føles smoothere og alt går raskere. Vet det har litt med 120hz å gjøre, men er generelt raskere, feks når man søker opp apps på tlf, eller søker etter innstillinger.

Lenke til kommentar
cinax skrev (1 time siden):

Da har jeg fått min 8 pro, meget fornøyd! Kan anbefale denne tlf videre. Har hatt mange Samsung telefoner opp igjennom, og denne er noe for seg selv. Føles smoothere og alt går raskere. Vet det har litt med 120hz å gjøre, men er generelt raskere, feks når man søker opp apps på tlf, eller søker etter innstillinger.

Er nok normalt har nyeste tlf er bedre opplevelse enn eldre Samsunger ? men godt du er fornøyd! 

Lenke til kommentar
cinax skrev (7 timer siden):

Joda, gikk fra en fabrikk gjenoppretta s10+ til denne. Skal jo ikke være noen dårlig tlf det.

Det er sant, men fortsatt "forrige generasjon". S20 er jo også betydelig raskere og 120hz skjerm. 

 

Uansett de fleste av årets "flaggskip" av de forskjellige produsentene er gode telefoner. Tror alle som liker "sitt merke" blir fornøyd uansett valg de måtte ta. :)

Viktigste er jo at man selv er fornøyd. 

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...