Gå til innhold

Disney vil ha flere spill basert på sine filmer og serier


Anbefalte innlegg

Nå har spill basert på film sjelden fungert veldig godt.

Ja det er unntak og spill som er satt i et univers som star wars eller lord of the ring har færre problemer en spill basert på enkelt filmer.

Du har mer ET og superman 64 en gode spill.

Men det er klart at det Disney ønsker her er ganske enkelt mobil spill med et fokus på ting du må kjøpe med et skinn av en film de har lagd.

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Iki skrev (På 14.2.2020 den 12.23):

Disney har vært veldig flinke med de nye filmene sine, spesielt star wars.

Dette har også gjenspeilet seg i spillene.

De siste star wars spillene har vært fantastiske.

Gleder meg til å se hva de gjør videre.

Det siste*

Men jeg er glad for at et singel-player spill faktisk ble løst på en god måte. Kingdom Hearts har jeg aldri forstått meg på, men det nye star wars spillet var definitivt et steg i riktig retning, men det er fortsatt mange skritt igjen å gå.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-QB4VTZbn

Løp rundt hvor da? Kvinner hjalp til i krigen, men var ikke aktive fotsoldater i direkte kamp på bakken. Du sier kvinner løp rundt i Tyskland, Norge osv. Hvor da, det var ikke særlig presist formulert. Å komme med en handfull håndplukkede anekdoter under høyst spesielle omstendigheter, forandrer ikke den generelle virkeligheten på bakken under 2WW. Hva er det folk egentlig lærer på skolen for tiden?

Lenke til kommentar

kvinner var aktivt i kamp som motstands soldater rundt om i hele europa( KANSJE IKKJE LIKE MANGE SOM DET VAR MENN, MEN NO ER DET JO IKKJE ANTALLET VI KVERULERE RUNDT MEN MEIR OM DEI GJOR ELLER IKKJE. og det gjor di:*

så der tar du feil Geir T.

OM du meiner noe ant, så må du ta en titt på krigsarkivene rundt om, tusenvis av kvinner som falt i kamp

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Geir T skrev (2 timer siden):

Løp rundt hvor da? Kvinner hjalp til i krigen, men var ikke aktive fotsoldater i direkte kamp på bakken. Du sier kvinner løp rundt i Tyskland, Norge osv. Hvor da, det var ikke særlig presist formulert. Å komme med en handfull håndplukkede anekdoter under høyst spesielle omstendigheter, forandrer ikke den generelle virkeligheten på bakken under 2WW. Hva er det folk egentlig lærer på skolen for tiden?

Nå prøvde jeg ikke å formulere det særlig presist, da det ikke var noe poeng i forhold til diskusjonen.

 

I Norge var der over 1000 kvinner, vi har navn på 1003 av dem.

I Frankrike var det langt flere.

I Italia var der 35.000 kvinner i kamp.

Polen hadde flere bataljoner med kvinner.

300.000 i Sovjetunionen.

Noen få bataljoner i England, med en god del sendt over til Frankrike.

Tyskland hadde en del kvinner.

For å gi noen eksempler.

Lenke til kommentar

Battlefield V er ikke er et realistisk, bytt ut Sten med blaster og du har Battlefront 2. 

Våpen er urealistiske,  kartene er ikke historiske eller realistiske,  du løper i 35km i timen. Kjøretøy er ikke realistiske.  Men det folk velger å klage på er kvinner,  BFV er nøyaktig like realistisk/urealistisk med eller uten kvinne figurer.

 

Dere som spesifikt klaget på kvinnene i Norge oppdraget og sa det var urealistisk  og uhistorisk, klagde dere på at kartet ikke ligner på Rjukan i det hele tatt? At Vemork i spillet ikke ligner i det hele tatt på ekte Vemork. 

At du drepe hundrevis av tyskere, men i virkeligheten ble ingen drept?

Hvor kom ubåten i oppdraget fra? Er det liksom Tinnsjøen som er dekket av is og har en ubåt i seg? Eller er det havet? Det kom aldri noe tungtvann til havet fordi sabotasjen var vellykket. 

 

Klagde dere på de andre spillene som tar for seg Vemork aksjonen uten å gi ære til de som faktisk tok del i det.

Er det mer realistisk at en amerikansk journalist sprenger halve Rjukan og redde hele verden fra en tysk atombombe? Hvor var opprøret da?

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Gjest Slettet-QB4VTZbn

Lki,

OK, hva gjorde disse kvinnene? De jobbet på fabrikker, militærbaser, eller andre viktige bidrag mht. krigen. Det er ingen her som ønsker å minimalisere kvinners bidrag i den andre verdenskrig. Du prøver imidlertid å gi et feilaktig inntrykk at det fantes et større antall kvinnelige infanteri-soldater, som løp side om side sammen med menn på slagmarkene (eller deltok i angrepstokt i fly og ubåter). Det var dette feilaktige inntrykket Battlefield V ville gi, for å tekkes tåpelige politiske korrekte trender (især identitetspolitikk) som herjer på sosiale medier for tiden. Dette skjedde ikke, punktum finale.

Du kan tåkelegge med vage eksempler så mye du vil. Hvis meg bilder av dette, seriøse kilder etc. Av millioner av soldater i WW2, så kan man sikkert finne noen svært få unntak rundt omkring i verden, som dog bekrefter regelen nevnt overfor.

Igjen, synes det er merkelig at noen her ivrer etter å bedrive historieforfalskning, for å tilfredstille et slags misforstått venstreliberalt narrativ. Hjernevask?

https://www.history.com/topics/world-war-ii/american-women-in-world-war-ii-1

 

PS: Jeg vet ikke lenger om Gunfreak troller eller er seriøs, men det er åpenbart forskjell på å gjøre mekaniske forandringer i "gameplay", for å gjøre spillet mer artig (vs. 100% realisme som åpenbart ikke fungerer i et vanlig dataspill av en lang rekke grunner), vs. systematisk historierevisjonisme av politiske grunner.

Endret av Slettet-QB4VTZbn
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...