Gå til innhold

En av Norges mest attraktive bedrifter betaler for å få disse NTNU-studentene på besøk


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+9817234

Politisk korrekthet er selvutslettende. Hvis hele verden skulle adoptere den samme kjønnsfacsismen, vil sivilisasjonen kollapse, fordi konkurranse er drivkraften bak fremskritt. Alternativet til vekst er forfall. En plante som ikke vokser, visner.

Kvinner trives ikke i konkurransemiljø. Et arbeidsliv tilpasset kvinner, vil derfor måtte bety at konkurranseelementet nedtones. Det er dette som menes med feminisering av samfunnet. Skoleverket startet feminiseringen for 1-2 generasjoner tilbake. Og ekspertene klør seg i hodet over hvorfor guttene underpresterer ... Vekk med karakterer, ingen leker med konkurransepreg, gruppearbeid med felles vurdering som kamuflerer individuell innsats. Selv barns sosiale liv blir styrt i feministisk retning: Alle skal inviteres i bursdager, og de mest ekstreme vil forby barn å ha bestevenner. For det er jo ekskluderende ... Du tror dette er satt på spissen, men bare gjør et søk. Feminismen kjemper mot det vakreste mellom mennesker.

Nå ser vi frem til at kjønnsfacsismen skal nå idretten. Alle skal gå over målstreken samtidig, slik at ingen skal måtte føle seg som tapere. Når alle skal inkluderes, er det den dårligste tiden som er "rekord".

Det samfunnet trenger i dag, er en rennesanse av maskuline verdier, og en erkjennelse av at det feminine har sin plass i rammene satt av det maskuline.

Lenke til kommentar

Dette er eit bra tiltak, det einaste som eg synes er litt uheldig er å talfeste at ein skal ha ein kvinneandel på 20% (sjølv om det ikkje er eit veldig høgt mål i seg sjølv).

Det viktigaste er å legge til rette for og være open for å få ein større kvinneandel der forholda ligg til rette for det. Det bør ikkje være eit mål i seg sjølv at kvar femte tilsette skal kvoterast inn utan omsyn til at det kanskje var andre betre kvalifiserte søkarar.


Kommentaren frå Miri viser med all tydelegheit kvifor der er viktig å halde eit opent sinn utan å hoppe til konklusjonar. Dersom ein tek påstanden om at kvinner ikkje trives i konkurransemiljø for god fisk så vil ein lukke dørene for mykje god kompetanse. Det er utvilsomt også kvinner som trives i konkurransemiljø, hadde det ikkje vært det så hadde vi ikkje hatt til dømes kvinneidrett.
Å informere om at også kvinner kvinner som liker konkurranse også kan ha sin plass i IT-bransjen er viktig for å ikkje miste den potensielle kompetansen som disse kvinnene sitter på.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...