Gå til innhold

Forslag til alt-i-ett pc


tvv

Anbefalte innlegg

Hei!

Jeg "trenger" en alt i ett pc av hensyn til plass osv - jeg er ingen avansert bruker - det er netthandel, lese aviser - epost  osv altså ingen spilling ned lasting av filmer etc.  MEN vil jo gjerne ha en som er sånn passe up to date - noen som kan komme med en anbefaling.  Ønsker en med stor skjerm 27" sånn ca.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kan ikke si annet enn at jeg er veldig fornøyd med kjøpet jeg gjorde:

https://www.diskusjon.no/topic/1861602-pc-noen-bedre/

https://www.elkjop.no/product/data/stasjonar-pc/39632/hp-pavilion-gaming-690-0835no-stasjonar-pc-sort

Var på black friday da, så 1500 kr i rabatt. Ville bare si jeg er fornøyd, kan surfe uten å vente i hundre år, har to skjermer gående samtidig, og det er visst mulig med tre, har ikke fått tak i kabel enda. Kan spille, se video og ha ting i bakgrunnen uten noe problem eller hakking. Kan gjøre alt mulig uten problemer. Starter opp i løpet av 3 sekunder. Veldig stillegående.

Den begynte å lage litt mer lyd da jeg spilte Dota 2 på fullt, men ikke plagsomt høyt.

Du kan sikkert få noe bedre hvis du bygger selv, men jeg har ikke peiling på det, og jeg vil at butikken skal ha ansvar, hvis det skjer noe så kan de ta ansvaret og ikke jeg.

Lenke til kommentar
tvv skrev (22 timer siden):

Hei!

Jeg "trenger" en alt i ett pc av hensyn til plass osv - jeg er ingen avansert bruker - det er netthandel, lese aviser - epost  osv altså ingen spilling ned lasting av filmer etc.  MEN vil jo gjerne ha en som er sånn passe up to date - noen som kan komme med en anbefaling.  Ønsker en med stor skjerm 27" sånn ca.

Hva er budsjett?

Lenke til kommentar

2 anbefalinger:

Bærbar med ekstern skjerm, mus og tastatur. Lett å gjemmebort, og ikke spesielt dyrt for bra ytelse om dagen. Ville holdt meg unna Chromebook da de har enkelte begrensninger hvis man ønsker forskjellige programmer.

Alt 2 er en mini PC som har mulighet til å montere bakpå VESA feste på en skjerm. Men det er fort billigere og like bra med en bærbar.

 

Eneste minuset med bærbar er hvis man ikke liker hvilemodus, og man må åpne dekselet for å skru på PCen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
On 2/14/2020 at 9:36 AM, tvv said:

Hei! Så billig som mulig men ikke over 20 tusen.

Du har veldig beskjedne krav. Hvis du virkelig skal bruke den til "netthandel, lese aviser - epost  osv altså ingen spilling ned lasting av filmer etc." - som er omtrent det jeg selv gjør med PC - burde det greie seg med 5 tusen (uten skjerm og tastatur).

Lenke til kommentar

Skal du ha alt-i-ett PC og einaste kravet er at du skal kunne surfe på internett, og at den ikkje skal koste over 20 000 kr så er det berre å velge ein PC frå lista over det som er tilgjengeleg:

https://prisguiden.no/kategorier/stasjonaer-pc?p=alt-i-ett-pc

Billegaste alternativet med 27" startar på 5000 kr.

Jo nærmare maksbudsjettet ditt du beveger deg jo meir "up to date" PC finner du.
I all hovudsak får du det du betalar for, og ettersom du har svært beskjedent bruksområde så kan du fint klare deg i det lavare prissjiktet utan at du merker nemneverdig forskjell på ytinga.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Flin skrev (1 time siden):

Hva i alle dager er det jeg leser?  Gjør nå  som The Avatar foreslår. Hvis du kjøper den maskinen som RRhoads anbefaler så kaster du penger ut av vinduet. Du trenger virkelig ikke en kraftig maskin. 

Jeg er usikker på om den Tiny-in-One saken faktisk er en AiO. Jeg vet den er modulær, slik at man kan skifte ut selve PCen, men jeg vet ikke om PCen faktisk følger med. Utifra at det ikke står noen ting om hvor mye minne, lagring eller CPU, så er det vanskelig for meg å anbefale denne. Jeg så også på de andre, men det skiller ikke all verden i pris, og jeg tenker at en AiO med 16GB holder lengre, og har bedre bruktverdi når den skal selges.

Lenke til kommentar
Flin skrev (2 minutter siden):

Hvorfor ikke gå for noe som en Acer Aspire C24? Da sparer man seks tusen. Kanskje det finnes bedre alternativer, men jeg ville sett bedre på de alternativene som finnes. 

Trådstarter ønsker minimum 27". Klart det er dyrt, men AiO har aldri vært særlig økonomisk. Det er heller ikke Mac eller for den saks skyld iMac, og mange av de som kjøper det, bruker det ikke til andre ting enn TS.

 

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...