Gå til innhold

Styr unna proshop


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei. Uten at jeg har noe erfaring med den routeren der, eller avanserte routere forøvrig, så har jeg sett på et par videoer om den 16 Portsversjonen av routeren din og firmwareoppgradering ser veldig greit ut å gjøre på den. Det er ikke vanskelig bare du gjør det riktig.

Jeg anbefaler deg og se på Youtuber filmer om ting som du kjøper. Veldig ofte så finnes det guider på Youtube som viser deg hvordan du faktisk gjør ting som dette.

Hvis du f. eks søker opp navnet på routeren din på Youtube, så skal du ikke se bort i fra at oppgradering av firmware på din router vil gå veldig greit og enkelt.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Uten å ta stilling til TS sin utfordring med Proshop så kan jeg skrive under på at dette er et selskap man holder seg unna. Var i dialog med Forbrukerrådet på nyåret og de kunne fortelle at Proshop var godt kjent hos dem og ikke i positiv sammenheng. Proshop er svært kranglete og viker ikke en tomme om de mener at "de har rett". Dessverre har ikke Forbrukerrådet noe virkemidler mot slike selskaper.

Andre kan ha helt andre (og positive) opplevelser med Proshop sin "kundeservice", men jeg benytter meg av forbrukermakten og handler aldri hos Proshop.

Lenke til kommentar
Dubious skrev (9 minutter siden):

Det at de bruker over EN uke på å sende varer er nok til å holde seg unna
Komplett og Netonnet bruker 1-3 dager (Proshop 1-3 uker)

Rask leveranse den ene gangen jeg har brukt de.

Ser dog posten til Illus over som ikke akkurat er tillitvekkende. Generelt liker jeg å støtte mindre aktører om jeg kan, men det føles jo helt klart tryggere å handle med Komplett eller lignende.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...