Gå til innhold

VGD Off-topic VÅKS


SirJames™
Melding lagt til av Diskusjon.no

Tråden stenges for gjentatte brudd på bruk av tjenesten.

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
lsklars skrev (1 time siden):

Du bør heller ta hintet, når alle er uenige og opplever det du skriver som ren spam og trolling. Du har jo selv bekreftet at du er et nettroll i VG+ sin artikkel fra 2012, samt at det finnes flere (dessverre fæle) saker av deg ute på nettavisene/blogg etc. Når du går ut som offentlig person må du tåle at det snakkes om deg. Du har selv bekreftet identiteten din gjennom NRK og Trygdekontoret x-antall ganger på VGD. Du er samtidig kastet ut av Klanen sitt forum. Kastet ut av dine egne. Tygg litt på den. Da er du ikke mye velkommen. Du er heller ikke ønsket i klubbtråden til VIF i VGD. Bør det ikke gå opp et lys? Kanskje forandre din egen holdning på nett, bare et tips. Så kanskje du kommer bedre overens med andre, både med- og motsupportere. 

Innerst inne tror jeg du er en hyggelig kar. Men du bommer grovt på nett. Og det er synd. 

Du er flink til å lyve, det skal du ha for..

Jeg er hver uke å diskuterer  på VPN forumet , så slutt å spre løgner..

Ikke ønska på klubbtråden på vgd..! HVEM bestemmer om jeg er ønska eller ikke der..? Oalo1913, eller busemannen.?.Viser jo igjen hvor infantil barnslig du er,  som skal provosere KONSTANT,  HVER UKE, HVER DAG..heldigvis sletta Vg mod provoseringsforsøket ditt i sted, som de heldigvis gjør ofte..

Du og spursen , granka bla er de største Netttrollene i Norge,  det er det INGEN tvil om..

Hvor gamle er dere egentlig? 

12 ?

Lenke til kommentar
TylerDurden4 skrev (23 timer siden):

Kan bli snøblind hvis man ser på han i midten for lenge

Hahahahahaha! Det heter selvsagt ''Hanner i midten''. Den regelen gjelder jo alltid når ordet ''snøblind'' er blant de tre første ordene i en setning.  For en gedigen tabbe! Barnelærdom, Yidz... Jeg må le!

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...