Gå til innhold

VGD Off-topic VÅKS


SirJames™
Melding lagt til av Diskusjon.no

Tråden stenges for gjentatte brudd på bruk av tjenesten.

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
4 minutes ago, Yiddo10 said:

Jeg trodde ignoreringen var på sånn cirka 99%, men det kommer vel alltids noen nye som ikke kjenner til dette her. Sånn fortsetter ballen å rulle for det er lite å bli provosert av,

Dersom man har stamina til å legge ut agn time etter time, døgn etter døgn så får man napp til slutt.

Lenke til kommentar
TitanSable skrev (2 minutter siden):

Dersom man har stamina til å legge ut agn time etter time, døgn etter døgn så får man napp til slutt.

Ja, den ene av de mest "plagsomme" der inne går jo på repeat hele tiden, så jeg finner det svært lite underholdens. Mens den andre virker å bli opphisset når han får oppmerksomhet. Jeg har selv gitt denne andre mye oppmerksomhet, men mest for underholdningens skyld. Ser imidlertid ut til at det kan bli mye tid til sånt fremover om tilstandene blir som i Italia med tanke på det som herjer der nå.

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
4 hours ago, Stormoen33 said:

Stekt kylling passer godt. Dette er vel ei karibisk greie så det du gjør er å steike kyllingen (filet i strimler eller skiver), ta ut og stek løk og hvitløk til den er blank, tilsett strimlet paprika mot slutten, paprika tåler ikke så mye varmebehandling. Ta ut løk og paprika og ha mango i terninger oppi stekepanna, den vil gå i oppløsning etterhvert. Når den har gjort det tilsettes kokosmelk til man er fornøyd med smaken. Tilsett litt currypulver etter smak. Du må vende og røre i mangoen så den ikke brenner seg. Salt og pepper på kyllingen når du steiker den seff. Mange år siden jeg laget dette, men var vel slik det foregikk. Det hjelper også at mangoen er godt moden.

Frister å teste dette en dag. Hvor mye mango, kokosmelk og kylling ca?

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...