Gå til innhold

VGD Off-topic VÅKS


SirJames™
Melding lagt til av Diskusjon.no

Tråden stenges for gjentatte brudd på bruk av tjenesten.

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Omnia vincit amor skrev (3 minutter siden):

Var det jeg lagde og. Var helt OK.

Ok, et godt råd følg fornuften, ikke oppskriften. Virker det som for mye veske er det gjerne det. Når det gjelder Pasta Bolognese skal du ikke dynke veska oppi, du skal spe, litt og litt til sausen har ønsket konsistens og smak.  

Takk for oppmerksomheten.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb
Stormoen33 skrev (16 minutter siden):

Ok, et godt råd følg fornuften, ikke oppskriften. Virker det som for mye veske er det gjerne det. Når det gjelder Pasta Bolognese skal du ikke dynke veska oppi, du skal spe, litt og litt til sausen har ønsket konsistens og smak.  

Takk for oppmerksomheten.

Godt poeng. Vanligvis liker jeg at sausen er tykk. 

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb
Fjøs tran sen skrev (3 minutter siden):

Jeg og min psykolog har diskutert dette....og gjort oss våre tanker....faktum er at jeg fort satt står på hue !

Haha, nei, jeg tror ikke noen moderatorer har snudd ditt bilde på hode.. Du får laste ned bildet, rotere det, om det er hva du ønsker.. Jeg synes det er ganske morsomt sånn det er nå da.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb
Stormoen33 skrev (1 minutt siden):

Det gjør jeg også, og da har den mer smak.

Amen. 

Er det noe spesielt du bruker som veske, eller er det bare vann? Jeg vet at enkelte liker å bruke f.eks vin osv, har ikke prøvd dette. Jeg drikker ikke så mye alkohol, men kunne vært gøy å prøve f.eks med litt øl i enkelte sauser. 

Endret av Slettet-x7D6du0Hjb
Lenke til kommentar
Omnia vincit amor skrev (8 minutter siden):

Amen. 

Er det noe spesielt du bruker som veske, eller er det bare vann? Jeg vet at enkelte liker å bruke f.eks vin osv, har ikke prøvd dette. 

Du kan bruke vin, kalv eller kyllingkraft alt ettersom hvor kraftig du vil at smaken skal være. Til Bolognese hadde jeg brukt en mild rødvin  (maks 2 dl helst mindre)eller utspedd kalvekraft (fond som det heter på fint). Om du går for vin må man bruke den som smaksforsterker, ikke som veskemengde. Utspedd kraft er lettere å bruke, men som sagt litt og litt.

Og Timian, gjerne fersk.

Endret av Stormoen33
Demens
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb
Stormoen33 skrev (1 minutt siden):

Du kan bruke vin, kalv eller kyllingkraft alt ettersom hvor kraftig du vil at smaken skal være. Til Bolognese hadde jeg brukt en mild rødvin  (maks 2 dl helst mindre)eller utspedd kalvekraft (fond som det heter på fint). Om du går for vin må man bruke den som smaksforsterker, ikke som veskemengde. Utspedd kraft er lettere å bruke, men som sagt litt og litt.

Takk for tips.. Spiller det noen rolle om det er med eller uten alkohol? 

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...