Gå til innhold

VGD Off-topic VÅKS


SirJames™
Melding lagt til av Diskusjon.no

Tråden stenges for gjentatte brudd på bruk av tjenesten.

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
tsetsefluen skrev (1 time siden):

Lite aktivitet her inne? Har hørt på musikk i ett par timer nå. Visste dere at Dum Dum Boys har utgitt en ny singel?

Ellers har jeg planer om å forhåndsstemme i dag. For første gang.

Jeg har heller aldri stemt ved et stortingsvalg. Men i år ble jeg norsk statsborger på 3 måneder, uvanlig fort. Pga Brexit. Akkurat som jeg forutsa for lenge siden kommer miljøvern til å være dem viktigste saken i mange år framover. Da må man dessverre snakke med både russere og kinesere, og alle andre ufyselige folk i midtøsten. Så får man krangle når krisen er over. Jeg mener man må 1. lage en ordning hvor FN kjøper patenter fra selskap i en global helsekrise og lar alle produsere det som trengs. 2. Man må begynne å plante svære mengder med Panderosa Pine og andre trær som tåler skogbrann godt. 3. Man må la all miljøvennlig teknologi være open source, ihvertfall en del.

Endret av mwy
Lenke til kommentar

Folk gidder vel ikke søppelopplegget til Schibsted lenger. Nå har de funnet sin egen lekegrind, uten maktkåte admins. Aktiviteten der er vel større enn hos både diskusjon og vgd til sammen. 

Det er bare å gratulere Schibsted med en meget vellykket oppdatering av VGD, som har skapt en seriøs konkurrent til både diskusjon.no og vgd.no. For et sjakktrekk

Endret av ElSutrekuk
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...