Gå til innhold

VGD Off-topic VÅKS


SirJames™
Melding lagt til av Diskusjon.no

Tråden stenges for gjentatte brudd på bruk av tjenesten.

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
1 minute ago, Stormoen33 said:

Kanskje Ljot var, men jeg fikk et selvstendig innlegg slettet der jeg skrev at jeg ikke skjønte hvorfor man tviholder på brukere som spør om en vei til det andre forumet, ikke noe mer enn det.

Jeg hadde nok tatt litt for mye tran sett fra den mørke sidens perspektiv. Men da får de heller slette meg og eventuelt blokke meg. Tapet er i tilfelle ikke størst i grevlinghiet. Der nede har vi uansett æren i behold.

Lenke til kommentar

Det absolutt eneste fornuftige vg kan gjøre med hensyn til vgd, er jo å reversere hele prosessen. Kan nok redde noe av stumpene. Men dette skjer jo ikke. Heller fortsette mot Amerika med et skip som har fått lekkasje allerede 100 meter fra havna, enn å returnere og fixe båten.

Lenke til kommentar
Sir Ale skrev (5 timer siden):

Så det er her festen er.

Den vet jeg ikke hvor er. 🙂 Jeg har drukket 3 Hansa, og har skrevet om på teksten til en så tidligere kjent norsk låt med Beranek. 

Jeg gikk en tur til doktor`n og fikk meg et stikk. Etter noen få uker fikk jeg enda et stikk. Da jeg så kom tilbake for å få nr.3, da fikk jeg av doktor`n klar beskjed. Tralla lall la la, tralla lall la la. .....   P. S. Litt "tulleball" må det være lov til, i disse alvorlige Korona tider. 

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...