Gå til innhold

VGD Off-topic VÅKS


SirJames™
Melding lagt til av Diskusjon.no

Tråden stenges for gjentatte brudd på bruk av tjenesten.

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Ljot skrev (23 timer siden):

Man vet det vil ende ille men følger med, drevet av morbid fascinasjon.

I morgen er det 22.juli. En dag, hvor ingen kommer utenom medias påminnelse, om hva som hendte for 10 år siden. En forferdelig og uventet hendelse! Trist er det, om påminnelsen av denne grusomheten, på noen som helst måte blir utnyttet politisk. 

Lenke til kommentar
Ljot skrev (35 minutter siden):

@E.T. det går over min forstand at du klarer å lese en 22/7-referanse ut av min morbide fascinasjon for VGD’s langsomme og selvpåførte dødsleie. 

Beklager Ljot. Jeg er 120 år, og takler ikke å være for lenge ute i sol-varmen. Da var det nok et annet innlegg her, som fanget min interesse. 

Lenke til kommentar
Nightwish. skrev (På 18.7.2021 den 12.27):

Da er jeg nettopp ferdig med å svabre dekket på Statsraad Lemkuk. Dette er en del av samfunnsstraffen etter at jeg fyllekjørte med rattkjelke i vinter. Dere kan se meg på dekket i stripete fangedrakt. Nettopp forlatt Værøy og sendingen kan sees på NRK2.

I dag hadde de dåp om bord, ved passering av polarsirkelen. Her gikk det tydeligvis sømmelig for seg. Men her manglet det både draug-kostymer m.m.m. Fint intervju Pulk hadde, med denne øy-eneboer-damen. 🙂

Lenke til kommentar
Kentinho skrev (2 timer siden):

VGD har åpnet igjen. Ikke de store forandringene. 

De har i allefall fått i gang en noenlunde fungerende søkefunksjon, og det er hvert fall et stort steg i riktig retning, ettersom den tidligere søkefunksjonen deres, så og si aldri ville samarbeide, og måtte litt for ofte ty til google, som gjorde jobben langt mer effektivt. Men selv der var det jo enkelte (særlig de flotte 1001 album trådene til Cressida) innlegg/tråder, som så og si aldri var å spore opp, uansett hvor mye innsats en la ned i å finne dem igjen.

Nei, vil nok følge med utover, og heller se an og teste litt ut her og der, men inntil man er skikkelig overbevist, så er nok Diskusjon mer enn greit nok for meg.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...