Gå til innhold

VGD Off-topic VÅKS


SirJames™
Melding lagt til av Diskusjon.no

Tråden stenges for gjentatte brudd på bruk av tjenesten.

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
E.T. skrev (13 minutter siden):

De opp og ned pilene, tror jeg dessverre kan være med på å føre til en kollektiv mobbing.

Absolutt alle som kommenterte og gav tilbakemeldinger, advarte og insisterte mot downvotes fra dag 1, men de trumfet det gjennom likevel, så akkurat denne funksjonen ser ut til å være skrevet i stein. Av en eller annen grunn så var dette veldig, veldig viktig for nye VGD. 

De har nok en overordnet masterplan som er beyond vår dumme fatteevne.

Endret av Mortyboy96
  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-80wCWpIM
On 7/17/2021 at 10:11 AM, Omnia vincit amor said:

Har i grunnen forståelsen for irritasjonen og frustrasjonen, det er kjedelig å lære noe nytt men det er faktisk ikke så dårlig som det alle skal ha det til. Liker faktisk det litt bedre enn hvordan diskujson.no fungerer fordi det er mye mer rett fram. Litt vanskelig å finne fram men er mulig å sortere på en annen måte som gjør det litt mer spennende og enklere å finne nytt innhold. 

 

On 7/17/2021 at 9:47 AM, Omnia vincit amor said:

Har du brukt Reddit før? Gamle tråder dør fort ut. Det er lagt opp til at nytt innhold blir populært kjapt, ikke at gammelt innhold holder seg gående forever. 

 

10 hours ago, Omnia vincit amor said:

Var mye snakk om den nye plattformen for VGD her. Det er veldig leit at så mange ikke er fornøyd med endringene. Vi skal nok få til at flere av dere velger å komme tilbake, i hvert fall håper jeg på det. 

Men jeg har full forståelse for frustrasjonen dere alle sitter med, jeg hadde sikkert også blitt litt skuffet dersom jeg følte jeg ikke ble hørt i en slik prosess. 

Håper vi får til noe som kan være en middelvei, også håper jeg å se flere av dere der når vi åpner igjen. 

Mange morsomme formuleringer, Omnia.

Det jeg derimot ikke forstår er prosessen. Kanskje jeg er naiv, men jeg antar jo at det er grundige vurderinger som underbygger en vesentlig endring av et allerede etablert forum, hvor man har klare tilbakemeldinger på hva de eksisterende brukerne:

1) bruker forumet til

2) ønsker ifbm en oppgradering

Når man så går i en helt annen retning, og fremstiller det som om brukerne er problemet fordi man tilsynelatende ikke forstår fremtiden, så virker det ikke direkte bunnsolid når dere så stenger ned for å prøve å lage en slags middelvei. 

Hvis dere konkluderte med at løsningen som ble implementert var den rette veien å gå, så burde det jo ikke være så vanskelig å stå for produktet dere har levert.

 

 

 

Lenke til kommentar
20 minutes ago, ThomasM said:

 prøve å lage en slags middelvei.

Det er noe man bør være forsiktig med. Det ender ofte opp med krise. Dersom en person ønsker melk og en annen ønsker cola så er det ikke sikkert man løser problemet ved å gi begge en 50/50-blanding. 

Endret av TitanSable
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...