Gå til innhold

VGD Off-topic VÅKS


SirJames™
Melding lagt til av Diskusjon.no

Tråden stenges for gjentatte brudd på bruk av tjenesten.

Anbefalte innlegg

4 minutes ago, Korgutt said:

Aner du hvem jeg siterer? Tror du dette er en debattant som har vært på kant med Øystein eller dere som moderatorer? Da vil jeg tro at du er på rimelig tynn is.

Dette gir ingen mening for meg. Tynn is? På kant med den og den? Du får enten forklare skikkelig, eller la være å spre rykter som i beste fall er ekstremt overdrevet. Ingen blir selvsagt utestengt for å være uenige med nye VGD, hørt sånt tull.

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
startelver skrev (5 minutter siden):

Kanskje du kan svare på hvorfor jeg ikke kan logge inn på VGD etter at jeg fikk en advarsel om spamming, det var kun en link til discord og diskusjon,. Og hvor lenge skal dette vare?  Gavekort er MOD og tydeligvis ansvarlig for alle som er kicka ut. 

Du må vel bare trykke på Lest og forstått for å kunne skrive igjen, hadde det vært utestengelse skulle det stått i beskjeden.

Lenke til kommentar

Tipper VGD er «friskmeldt» igjen til PL-start, så kan vi diskutere matcher i kamptråder der osv. Ting er bare uvant nå, men ikke vits å miste alle hemninger. Innlegget Ommia skrev nå på vgd akkurat var veldig fint, og det tar litt tid før vi blir vandt til plattformen.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb

Her var det mye diskusjon om oppdateringen, det er jo bra. 

Jeg vet vi fra før av har en tilbakemelding tråd på VGD nå, kanskje det er en god ide å kommentere der framfor her, så blir det samlet på et sted framfor over hele nettet?

Lenke til kommentar
Omnia vincit amor skrev (Akkurat nå):

VGD nå, kanskje det er en god ide å kommentere der framfor her, så blir det samlet på et sted framfor over hele nettet?

Jeg har skrevet et innlegg på Tilbakemeldingstråden
Det jeg ikke helt forstår er at vi ikke kan redigere -det må jo være en feil?

Lenke til kommentar

Nå har ikke jeg noe særlig forhold til VGD, men angående oppdateringer generelt så er det slik på en digital plattform at man alltid er i en drakamp mellom utvikling av nye ting og beholde det som er velkjent. Noen vil veldig gjerne ha nye, fine funksjoner/design, mens andre vil beholde det de er kjent med. Er nok mest en tilvenningssak tenker jeg, men har også forståelse for de som med en gang føler litt "if it ain't broke, why fix it".

Hva gjelder moderering (hvertfall her, men gjelder nok VGD også uten at jeg er aktiv der) så kan jeg ikke kommentere noen enkeltsaker her i offentlighet, men kan avkrefte med en gang at vi bare kaster ut folk over en lav sko bare på grunn av en filosofisk uenighet. Retningslinjene er ganske tydelige, og blir man utestengt får man beskjed om hvor man kan henvende seg for å få mer informasjon om hvorfor det skjedde.

Men ja, det er sol og sommer, og alt årner sæ til slutt. :)

  • Liker 2
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb
Elgen. skrev (4 minutter siden):

Jeg har skrevet et innlegg på Tilbakemeldingstråden
Det jeg ikke helt forstår er at vi ikke kan redigere -det må jo være en feil?

Høres ut som en feil ja. 

Skal sende en melding om dette til utvikler så får de sett på det når de har tid. 

Lenke til kommentar
TheOp skrev (5 minutter siden):

SirOwen,

Jeg er klar over at du er litt "inbetween", med tanke med din rolle på VGD, men hva tenker du om hvordan VGD har blitt?

Jeg håper Øyvind og ledelsen lar deg uttale deg helt åpent, men blir overrasket om det er tilfelle...

"De store stygge ulvene med rødt navn som hersker over oss" har ikke så mye makt over oss moderatorer sånn egentlig. Vi er, som alle andre brukere, tvunget til å forholde oss til retningslinjene. Samt av naturlige årsaker er vi bundet til å holde sensitiv informasjon om brukere og lignende konfidensielt. Men utover det så står jeg fritt til å kalle designet til diskusjon.no skikkelig ræva om jeg så måtte mene det, selv om det er lite konstruktiv kritikk.

Når det kommer til hva vi har som policy hender det at vi har noen interne diskusjoner, slik at vi gir et klart og tydelig bilde av hva vi anser som greit eller ugreit. Dette er jo mest for å hjelpe brukere, lettere å forholde seg til tydelige regler i den grad vi klarer å kommunisere det.

Men ja, våre tunger er ikke bundet av Øystein eller noen andre i ledelsen. What are they gonna do, fire me? Jokes on them, I don't even get paid.

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Elgen. skrev (20 minutter siden):

Har et forslag om at vi roer litt ned og ser på på mandag-tirsdag om det er det samme rotet på nye VGD
Det er jo tross alt sommer og sol!?!

Om man trykker på de tre prikkene til høyre i innlegget, kan man velge å redigere, jeg kan i hvert fall det.

Lenke til kommentar
Stormoen33 skrev (3 minutter siden):

Om man trykker på de tre prikkene til høyre i innlegget, kan man velge å redigere, jeg kan i hvert fall det.

Det går ikke her, prøvde å redigere mitt innlegg i BS "Hvor er Offf-topic?" (med hele 3 f-er der altså) men eneste jeg fikk opp er Lagre Bokmerke eller Rapporter innlegget

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...