Gå til innhold

VGD Off-topic VÅKS


SirJames™
Melding lagt til av Diskusjon.no

Tråden stenges for gjentatte brudd på bruk av tjenesten.

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
NNightwish skrev (28 minutter siden):

Hørte jeg noen prate om naturprogrammer? Ser ikke så mye på Animal Planet, men desto oftere på Nat Geo Wild. All respekt for veterinærer, men programmer om dyr som plages ser jeg sjeldent på.

Pleier å se på programmene på BBC, de er fantastiske.

Lenke til kommentar
NNightwish skrev (13 minutter siden):

Denne er en klassiker - og jeg ville nok droppet fisketur med disse slangene i naturen.

Var vel slik at ingen hadde filmet dette og/eller sett det før? Det gjelder vel imidlertid mye av det man får se i Planet Earth og Blue Planet. Fantastisk filmet er de seriene ihvertfall.

Lenke til kommentar
NNightwish skrev (57 minutter siden):

BBC med legenden David Attenborough er definisjonen på gode naturprogrammer. Denne er en klassiker - og jeg ville nok droppet fisketur med disse slangene i naturen.
 

 

Var det denne innspillingen som i ettertid viste seg å være (delvis) fake? Mener å huske at det var et nyhetsoppslag om det?

Lenke til kommentar
SirOwen skrev (43 minutter siden):

Et utrolig klipp, intens Hollywoodjakt med happy ending.

Hadde en VHS med ei slags "best of" av slike utrolige jakter fra naturen (men alltid med ei happy ending) og en av de mest komiske og beste klippene var av ei vettskremt kanin der ble jagd, først av en klønete ørn, og deretter dukket plutselig en prærieulv også opp i jakten på den stakkars lille kaninen, og oddsen så ikke spesielt lovende ut for at den ville overleve med to så innpåslitne rovdyr i hælene. Likevel, ørna snublet i og klumset det til, prærieulven ble lurt trill rundt og kaninen overlevde hvert fall den dagens harde "treningsøkt". 

En annen video var av ei gaupe som hang i rumpa på en hare i snøtunge omgivelser, og for hver gang det så ut til at kampen skulle ta slutt, så greide haren å snu om på oppgjøret og unnslippe døden, gang på gang, til gaupa tilslutt måtte innse at det ikke ble noen middag den dagen.

Lenke til kommentar

Steve Irwin var kanskje ingen David Attenborough, men for mange unge bidro han på 90-tallet i å sørge for å rette oppmerksomheten mot dyreprogram og da ikke som noe "kjedelig" men da ofte på ei meget underholdende måte. Selv var nok favorittene når han bare helt random sniffa seg frem til en av verdens giftigste slanger og røskan opp med enorm entusiasme og "LOOK AT THIS BEAUTY!" 

Det kom jo utallige Steve Irwin kloner i årene som fulgte etter hans død, men ingen var særlig til match og manglet både sjarmen og humoren.

En av de mest minneverdige episodene var vel når han ble jagd opp i et tre av ei svær og sint Komodo-øgle, men Steve virket som han hadde the time of his life mens han satt i treet.

South Park hadde jo også noen herlige parodier av Steve.

 

Lenke til kommentar
dengelgen skrev (45 minutter siden):

David Attenborough er en legende! 

Broren hans er ikke så gæren han heller, og tror jeg skal få sett igjen den spennende thrilleren Magic (1978) med Anthony Hopkins, Ann-Margret, Ed Lauter og Burgess Meredith, for den huskes som ei fin liten film, der byr på noen meget gode skuespillprestasjoner og er nok blant de bedre "dukke-filmene" i skrekk og thriller genren.

Allerede her kan en vel skimte litt av hva man hadde i vente (13 år senere) da med tanke Hopkins og thriller-genren.

 

Lenke til kommentar
Tyttebærtryne skrev (18 minutter siden):

Var det denne innspillingen som i ettertid viste seg å være (delvis) fake? Mener å huske at det var et nyhetsoppslag om det?

Tror ikke BBC jukser. Er det noen som jeg anser som en troverdig TV-kanal så er det BBC og ikke minst David Attenborough som kommenterer dette.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...