Gå til innhold

VGD Off-topic VÅKS


SirJames™
Melding lagt til av Diskusjon.no

Tråden stenges for gjentatte brudd på bruk av tjenesten.

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
16 hours ago, TitanSable said:

Fungerer det?

Husker at mon daværende kone tok tannbleking i Thailand for mange år siden (på en tannklinikk). Det funket nesten litt for godt, tennene ble ekstremt mye hvitere. Men rødvin var visstnok fy-fy etter en slik bleking. Er jo galskap å betale penger for å ikke kunne drikke rødvin.

Ikke noe synlige resultater etter første natt, kanskje litt konturer til at det har «satt seg». Iste litt som sagt. Ber mamma ta på gelen på skinnene etterpå for å være helt sikker på at det blir gjort riktig. Skal legge ut bilde her hver natt i august, så man kan se progresjonen.

Alkohol som øl og vin klarer jeg meg fint uten. Røyker eller snuser ikke heller. Problemet er sukkeravhengigheten. Men man skal vel klare å holde seg unna sjokolade og brus en måned.

Endret av Ale-Fawk
Lenke til kommentar
2 minutes ago, dengelgen said:

Liker Sara Hot barten din?

Nei. Jeg skrev en falsk review her om dagen, og da klikka ho totalt. Visste at jeg aldri ville møte ho igjen (pga. corona og at jeg bruker penger på andre ting nå), så da avsluttet jeg med et smell. Ho svarte meg på portugisisk, noe jeg fant interessant. Vel, vel, det skipet har seilet nå SI

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...