Gå til innhold

VGD Off-topic VÅKS


SirJames™
Melding lagt til av Diskusjon.no

Tråden stenges for gjentatte brudd på bruk av tjenesten.

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hva syns dere om denne solskinnshistorien fra Oslo Brann og Redningsetat da?

En liten andehistorie fra Groruddalen.

I dag ringte en bekymret dame til 110-sentralen fra Hølaløkka dammen i Groruddalen. Hun kunne informere om andunger på avveie i vannavløpet under bakken.

Oscar-51 fra Grorud brannstasjon setter kursen til Stanseveien, og ser ved ankomst at de små dessverre er forsvunnet ut i systemet. De er sugd ned i sluket som vist på bilde nedenfor. Laget drøfter videre tiltak for å redde ti små liv.

Telefonen går til våre gode kolleger i Oslovann som bistår med god oversikt over vannledningsnettet og kan fortelle oss hvor nærmeste friluftsåpning på systemet befinner seg.

Etter en stri tur 600 meter under bakken dukker så de små ut i åpent terreng. Med hjelp av fiskehoven og vassende brannkonstabler får vi fanget alle ungene, og kan transportere dem tilbake i brannbilen.

Tilbake ved andedammen sitter en fortvilet andemor og venter. Gjensynsgleden blir ubeskrivelig, både for andefamilien og våre egne mannskaper. En stor takk til damen som var snarrådig og ringte 110-sentralen. 

God sommer ønskes fra C-laget på Grorud brannstasjon.

Foto: Brigadeleder, Tor Erik Sagvolden C-5

Endret av Korgutt
  • Liker 3
Lenke til kommentar
dengelgen skrev (1 time siden):

men isbilen med VANVITTIG høy lyd som vanlig

Husker det var en del negative reaksjoner mot Isbilen og den stadig mer dominerende lyden av "bjella" eller "Norge rundt" themet, og kan banne på at det var flere episoder tilbake på 00-tallet som resulterte i vold mot Isbilen og sjåfør, deriblant en som forsøkte å slå fra seg med ei øks eller noe lignende, fordi ettermiddags søvnen ble fullstendig ødelagt av alt rabaldret.

Kan se det for meg nå. En bunt med iskrem-sultne unger løpende etter Isbilen, da sammen med en voksen gubbe med øks! Det må ha vært litt av et syn ja.

Selv har jeg både positive og en del ikke fullt så hyggelige episoder med Isbilen, spesielt Hjem-Is, der man måtte løpe i "panikk", fordi gubben kun sto stille med bilen i maks ett eller to minutter, og så lagde masse bråk for ingen ting, og så stakk han før kundene fikk mulighet til å kjøpe isen. Sikkert en som virkelig nøt å plage oss ungene. 

Men som nevnt tidligere, åpenbart at ikke alle er like glad i Isbilen og bråket som medfølger.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...