Gå til innhold

VGD Off-topic VÅKS


SirJames™
Melding lagt til av Diskusjon.no

Tråden stenges for gjentatte brudd på bruk av tjenesten.

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Ale-Fawk skrev (6 minutter siden):

Regner med Vinnie Jones toppet listen

Vil tippe at Duncan Ferguson er øverst, hvert fall en av de på topp 3 fra Premier League eraen. Husker Sol Campbell (tøffingen) ble plukket opp som om han var en liten guttunge, eller at stakkars Senderos ble bokstavelig sendt inn i reklameskiltene i løpet av et par minutter med "vanlig" Big Dunc innsats mot Arsenal.

Var det Paul Scharner (eller noe slikt fra Brann) som yppet med feil kar, og Duncan feide ham i gulvet med ei real mageslag? Samt Mendieta  (av alle) som yppet med Duncan og fikk smake skottens vrede, som endte i nærmeste et masseslagsmål inn et mål, latterlige scener, og nei, tøff som f og ikke den man ypper til bråk med, slik de to innbruddstyvene som endte opp på sykehuset etter å brytet seg inn i feil hus.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Frank.N.Steen skrev (3 minutter siden):

Dessverre ikke helt ferdig enda, men ja, nærmer oss og enig, Ander var likandes, men aldri så god som mange virker å fremstille ham. Masse energi og driv, men ble raskt en der leverte veldig ujamne opptredener, og hjelper lite å være en kul kar, om man bare leverer en gang i blant. 

Mourinho kjøper vel Matic igjen?

Lenke til kommentar
dengelgen skrev (19 minutter siden):

Låt den retta komma inn? Har bare sett originalversjonen

Har du lest boken, har du sett den svenske filmen, har du sett den amerikanske versjonen? Jeg ble positivt overasket av "Let the right one in", altså den amerikanske versjonen. Bra film som setter man litt til ettertanke ...

Lenke til kommentar
Stormoen33 skrev (Akkurat nå):

Har du lest boken, har du sett den svenske filmen, har du sett den amerikanske versjonen? Jeg ble positivt overasket av "Let the right one in", altså den amerikanske versjonen. Bra film som setter man litt til ettertanke ...

Kun sett den svenske, men den am. remaken er satt på den altfor fyldige watchlisten min! 

Lenke til kommentar
Ale-Fawk skrev (Akkurat nå):

1. Vinnie Jones

2. Duncan Ferguson

3. Roy Keane

For min del ville nok Vidic og Stam vært klare kandidater når jeg tenker hard men, typer som ikke nødvendigvis var nasty eller breiale, men harde som i det å (var Rio Ferdinand som beskrev sin tidligere forsvarsmakker på) "Å putte hodet der andre er redde for å putte føttene" samt at gutta var jo direkte skumle, husker "pingla" Drogba kneet Vidic i ansiktet (han ble slått ut og mista flere tenner, blodet rant fra hele ansiktet) og ser man i reprise legg merke til at Drogba er i ferd med filme som vanlig, mens Vidic tok det som en ekte kriger, fikk kommet seg til hektene og fullførte kampen. 

Hadde rollene vært motsatt, vel vi så jo hans "dødskramper" et par år senere, etter Johnny Evans "karatespark", Drogba var tøff og sterk, men ei skikkelig pingle når det kom til stykke, og husker hans patetiske dameklask i ansiktet til Nemanja i Champions League finalen, aldri i verden om at Vidic hadde latt Drogba av kroken, om ikke de andre spillerne hadde stoppet ham.

Stam er jo også et lite kapittel for seg selv, hva var det Zidane kalte ham etter at United slo ut Juventus i 1999? "What a monster!" og husker hardman Vieira og utrykket hans når Stam grep tak i halsen hans, og halve fotball laget (både United og Arsenal spillere, inkludert dommeren) måtte holde Stam igjen, så ikke Vieira skulle bli et hode kortere.

Men, jeg liker også typer som Dennis Wise, sleazy småttiser med masse nasty tricks, og husker hans metoder var ofte effektive i å få utvist motspillere, spør bare Nicky Butt og Scholes. I følge ei Beckham bok jeg leste på 90-tallert ble det visst slagsmål etter ei kamp i 1997-98 sesongen, der det gikk hardt for seg for Wise, og nei. En type som Fergie beskrev best med: En som kan starte et vilt slagsmål i et tomt rom" eller noe sånn.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Her går det i film og fotball! 
Kan dere roe dere ned litt, får jo ikke lest ferdig Frank sine epos hehe
Rart det ikke er filmer om fotball som er skikkelig gode vel ikke mange. Pitch Fever er vel en -men det gikk hardt utover Liverpool (litt før jeg engasjerte med så mye i engelsk fotball)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...