Gå til innhold

VGD Off-topic VÅKS


SirJames™
Melding lagt til av Diskusjon.no

Tråden stenges for gjentatte brudd på bruk av tjenesten.

Anbefalte innlegg

1 minute ago, Deila said:

Mange folk ute på fylla. Gi det et par uker så blusser smitten opp igjen i Oslo, alt av utesteder stenges igjen. 

Alternativet er jo å lukke samfunnet permanent. Viruset forsvinner jo ikke, men kan holdes i sjakk når en vaksine som fungerer er på plass. Så spørs det om vi skal ha lukket samfunn i et par år til?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
dengelgen skrev (3 minutter siden):

The Shining er en av mine favorittfilmer så er ikke fremmed for skrekk men slasher

The Shining er vel helt i toppen av de virkelige mesterverkene av skrekkfilm, mens de fleste slashere er jo bare "den samme filmen" og oftest langt mellom de bedre, mer underholdende, og utrolig mye træsh i den under genren, selv om jeg har jo fått motbevist et par ganger, her og der at leter en litt ekstra og er tålmodig, kan en jo belønnes for det, men igjen, nå er jeg jo svak for slike filmer, særlig de fra slasher eraen "storhetstid" tidlig 80-tallet.

Lenke til kommentar
Frank.N.Steen skrev (28 minutter siden):

Meget bra film det, ja. Men over årenes løp har liksom Michael Manns Manhunter (1986) mer og mer blitt min favoritt av alle filmene basert på Thomas Harris bøker, og er mer ei saktegående, "stygg"vakker affære og der fokuserer i grunn lite på karakteren Dr. Hannibal Lecter og langt mer i politiarbeidet og den desperate kampen mot klokka, da i å få has på ei brutal seriemorder, før han slakter ei ny familie, og midt opp i alt kaoset befinner en tidligere FBI sporhund Will Graham (William Petereson) og han har jo sine grunner til å holde seg og sine kjære langt unna et slikt mareritt, men trekkes likevel altfor dypt inn i etterforskningen, og nei, fantastisk flott film, masse stemning, og lyssettingen, fargene, musikken og alt er meget, meget vel gjennomført.

Scenen under er så herlig guffen og stemningsfull, ikke noe raske og "kule" kamera vinkler, eller forsøk på å "spice" opp ting, bare en ensom og meget intens politimann som blir gradvis dratt dypt inn i galskapen til Francis Dolarhyde (Tom Noonan og hans "arbeid".

 

 

Ikke sett, men likte scenen. Spesielt når de filmet fra taket og ned mot døren, samt stemmen under rekognoseringen. 

Lenke til kommentar
Tyttebærtryne skrev (1 minutt siden):

samt stemmen under rekognoseringen. 

det er synd de har klipt vekk den mest gufne delen, der Graham (Peterson) må vaske seg i ansiktet på badet, og i bakgrunnen hører man telefonsvareren og hvor kvinnen (som nylig ble slaktet på soverommet) svarer, og nei, ei meget intens og ekkel scene.

Husker Michael Mann beskrev hvordan Graham nærmest som et filmkamera, zoomet rolig over hele lokalet/åstedet, tok innover seg de grusomme detaljene, og deretter rolig begynte å snakke i vei om de grufulle detaljene.

Lenke til kommentar
Frank.N.Steen skrev (8 minutter siden):

Mulig "brannfakkel" men jeg likte faktisk remaken (den amerikanske) bedre, ga begge 7/10 men nyeste fikk et halvt poeng mer, så ble jo da 7,5/10. 

Låt den retta komma inn? Har bare sett originalversjonen

Lenke til kommentar
SirOwen skrev (4 minutter siden):

Alternativet er jo å lukke samfunnet permanent. Viruset forsvinner jo ikke, men kan holdes i sjakk når en vaksine som fungerer er på plass. Så spørs det om vi skal ha lukket samfunn i et par år til?

Viruset kommer til å forsvinne, men det kreves tiltak som er innført for snart to mnd. siden. At idioter potensielt forstyrrer dette er et avvik. Hanged in the morning?

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...