Gå til innhold

VGD Off-topic VÅKS


SirJames™
Melding lagt til av Diskusjon.no

Tråden stenges for gjentatte brudd på bruk av tjenesten.

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
1 minute ago, Ale-Fawk said:

Trump blir 100% sikkert gjenvalgt i november. Biden er for weak til å slå alle DTs trofaste velgere i statene som faktisk betyr noe. Tipper det blir en skitten valgkamp hvor man drar frem all dritten de har gjort, blant annet seksuelle krenkelser mot damer. Den seksuelle krenkelsen folk har friskest i minnet står Biden for.

Lurer på om jeg stikke over dammen og lansere meg selv som kandidat. Har ikke krenket noen seksuelt, jeg lover.

Fanesak: hver 10. burger på McDonalds skal være gratis!

Lenke til kommentar
Tyttebærtryne skrev (5 minutter siden):

Dommeren jobbet i en barnehage, og sang med grimaser først. Holdt på å kaste TV`n ut av vinduet.. 

Hehe. Mye å kritisere og mye komisk. Fikk jo lange klipp fra kampene hvor det var en fryd å høre på Eggen. Men herre, skal være enig i at Erling Næss sa mye rart. En sending startet slik av Næss da han stod ved en ripsbærbusk: " Mmm, ripsbær e godt det, men Rosenborg e god dæm og." Passe plumpt..

Endret av NNightwish
Lenke til kommentar

Man er god hvis man har bikket 70 år uten å ha krenket en kvinne. Seksuelt er vel berøring og slikt, aka tafsing, men tror Biden hadde en greie med at han likte å kysse kvinner på pannen. Men alt det her og mer til vil komme frem i lyset det neste halvåret.

Lenke til kommentar
NNightwish skrev (Akkurat nå):

Hehe. Mye å kritisere og mye komisk. Fikk jo lange klipp fra kampene hvor det var en fryd å høre på Eggen. Men herre, skal være enig i at Erling Næss sa mye rart. En sending startet slik av Næss da han stod ved en ripsbærbusk: " Mmm, ripsbær e godt det, men Rosenborg og god dæm og." Passe plumpt..

Kommer også på en sak hvor det helt plutselig ble servert kake og kaffe underveis i intervjuet. Mulig det var hjemme hos NAE. Erlings reaksjon og håndtering av det hele var faktisk ganske morsom. Et fotballintervju ble til kaffeslabberas. Hirr, hirr, hirr.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...