Gå til innhold

VGD Off-topic VÅKS


SirJames™
Melding lagt til av Diskusjon.no

Tråden stenges for gjentatte brudd på bruk av tjenesten.

Anbefalte innlegg

dengelgen skrev (1 minutt siden):

men jeg er en av dem som IKKE liker The Matrix

Brannfakkel?

Det er såpass lenge siden jeg har sett den, at jeg er nesten litt i tvil på om den vil imponere eller falle så godt i smak, som når man var i tenåra, og den var "verdens beste" film i en periode, men så dukket jo oppfølgerne opp, og de var ikke spesielt imponerende, eller så man husker det. 

Musikken og spesial effektene samt actionscenene osv, var jo elleville men endte jo med "alle" kopierte/parodierte filmen, i ei årrekke og ble såpass mye at jeg tror mange fikk mer enn nok, ikke at det nødvendigvis gjør The Matrix noe dårligere, men inntrykket er at den ikke lenger blir så ofte dratt opp blant de store favorittene fra det tiåret.

Har lenge vurdert et gjensyn, hvert fall med første filmen, for den var jo som nevnt ei stor favoritt en gang i tiden, og tviler på at den vil falle helt ned i "kjellern" med tanke på ratingskalaen, men oppfølgerne føler jeg meg egentlig ferdig med.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Granca skrev (6 minutter siden):

LPn ''Bat out of Hell'', da. Savner sånne konsept-album.

Var det ikke Todd Rundgren som var produsent på den utgivelsen? Husker hvert fall det var ei lengre dokumentar hvor de tok for seg klassiske rockealbum og en av Meat Loaf skivene deltok, og Rundgren virket å være tungt involvert i programmet.

Mamma hadde et par av Meat Loaf sine 70-talls utgivelser, men forbinder nok han mest med 90-talls hitene og Fight Club osv, samt at han hadde vel en ganske så "hyperaktiv" gjesteopptreden hos, tror det var Skavland på 90 eller tidlig 00-tallet, kan ha vært seinere også, for han hadde vel noe på gang musikalsk med Marion Ravn.

Men alt virket dagen etter å dreie seg om hvor aktiv Meat Loaf hadde vært under sendingen, og lite om hva det ble pratet om.

Lenke til kommentar
TheIceman10 skrev (4 minutter siden):

Har dere sett Heldiggrisen Babe fra 1995?

Jupp, så den på kino som guttunge, men var ikke klar over at en oppfølger kom ut, før langt ut på 00-tallet, virker å være en som ikke ble like godt mottatt, men har bygd seg opp en nær kult-status blant mange. Tror den var litt mørkere i tonen, og hvor handlingen var lagt inn mot en større by.

Lenke til kommentar
dengelgen skrev (5 minutter siden):

Her er en klassiker fra Madtv (rart at veldig mange klipp er med norsk tekst på youtube)

Fantastisk! Hadde ikke sett den fra før, og vil tippe at skuespiller og martial art b-film stjerna Sascha Mithcell gikk ut av Keanu Reeves skolen etter å ha bestått med glans og videreførte kunsten i rollen som Cody Lambert i sitcomen Step by Step:

Spoiler

 

Husker også at veldig mange av MAD-TV klippene, selv de tidligste som ble lastet opp på Youtube ofte kom med norsk tekst, som jo ikke er noe minus, men nå virket jo nettopp den serien å slå an bedre her til lands enn andre kjente amerikanske komi-show.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...