Gå til innhold

VGD Off-topic VÅKS


SirJames™
Melding lagt til av Diskusjon.no

Tråden stenges for gjentatte brudd på bruk av tjenesten.

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Yiddo10 skrev (3 minutter siden):

Hadde vært magisk å stå på en fotballtribune i England (N17-London). Svett og rask med ansiktet mellom et berg av noen pupper, mens svetten fra disse puppene renner nedover ansiktet mitt, og jeg innser at jeg er fastlåst i minst et par minutter. Men det var verdt det. Harry Kane har gitt Tottenham ledelsen igjen. Like etter så kommer man på at Jose Mourinho er manager og man er deprimert igjen. Jeg tar meg selv stadig vekk i å glede meg til det begynner igjen helt til jeg kommer på at han er manager.

 

Ahhhhhhhhhh, det er så vakkert, og samtidig veldig plagsomt. Minner meg om da jeg var på Anfield i semifinalen mot russerblå i CL. Vant på straffer, helt vilt. Snudde meg i affekt mot raden bak meg og oppdaget en engelskmann in his mid fifthies, short and bald. Vi kikket på hverandre i to sekunder, og så ga vi hverandre en bamseklem, i min. 7 sekunder. Har aldri hatt det så bra, noen gang. 

Lenke til kommentar
Tyttebærtryne skrev (1 minutt siden):

Sorry Mac, ukjent for meg. Spurte pensjonisten der inne også, men fikk ikke noe svar.

Ok. Brødrene er Sveibjar, spiraltrollet, ghost experience, drunk muslim osv. Gudene vet hvor mange profiler han har hatt.

Endret av Granca
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...