Gå til innhold

Regjeringen skjerper Norges klimamål


Budeia

Anbefalte innlegg

Nå er det andre enn meg som reagerer på disse målene, blant annet med fb-gruppa Folkeopprør mot klimahysteriet. 

Skrev nesten klima-ysteriet, og det er vel nettopp hva de bør gjøre... begynne med ysteri i stedet for å lansere syke begreper som "kjøttskam", og det neste blir sikkert "osteskam" siden mye av osten kommer fra samme dyr, nemlig storfe. 

De bryr seg ikke om hvor mye energi det krever å ha på disse skjermene halve døgnet. Egentlig burde de ansette skjermutdelere, som gikk rundt til hjemmene med skjermer. Så hvert hjem fikk sett på en skjerm 1 time hver dag.  

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dersom dyr slipper ut så mye gass at det er verdt å nevne, må det faktisk ha eksistert en forurensningssituasjon allerede før den industrielle revolusjon. 

Greia med kyrne er sikkert at politikerne er en type hinduer, som ikke liker at noen slakter og spiser kuer (hinduer ser på kuer som hellige). Dette stemmer med at de innfører yoga overalt. Yoga kommer fra hinduismen. De er fullstendig ukritiske til yoga i skoler, barnehager og på arbeidsplasser. Vi ønsker ikke et hinduistisk diktatur.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Budeia skrev (På 8.2.2020 den 12.50):

De har allerede vært litt ekstreme ved å forby en viss type bønder (pelsbønder), uten å tenke på deres reelle tap. Og det finnes et tall på hvor mange melkekvoter som er tillatte. 

Så jeg ser for meg at de kan forby bensinstasjoner, og redusere tallet på melkekvoter enda mer.

Kommunene har begynt å formidle flere steder at kjøttspising er klimafiendtlig. Og tiltak mot storfekjøtt vil også redusere mengden på melk og ost.  

Om vinteren har en fortsatt poteter, brød og syltetøy (hvis nok sukker blir importert), og kanskje kylling og fisk. Men i tilfelle må de begynne med rasjoneringskort på melk, ost og kjøtt, da det vil bli en ekstrem etterspørsel etter dette.

Her er en fra landbruket som uttaler seg:

https://www.landbruk.no/biookonomi/10-viktige-fakta-mange-glemmer-i-kjott-og-klima-debatten/

Fornuftig, men husk at det er regjeringen som sitter ved makten.

 

Heldigvis en mindretalls regjering nå

Det er lov å håpe at H, Frp og Sp finner sammen, får et flertall, og slipper og styre på nåde fra raddisser og dobbelt moralister 

Lenke til kommentar

Tror helst det er "klamre " seg til makten, som gjør seg gjeldende for høyre nå

Dermed blir de ofre for Flesk Fia i Venstre, og mørkemannen fra vestlandet

Jeg vil tro et sammerarbeid med Frp og Sp ville være befriende for Høyre, for ikke å snakke om for mannen i gata

Jeg håper på et slikt sammerarbeid, med de mulighetene for realpolitikk det ville gi

Lenke til kommentar
  • 10 måneder senere...

Som jeg tenkte, er ikke elbiler så veldig miljøvennlige likevel. 

https://www.tu.no/artikler/elbiler-vil-fore-til-global-metallmangel/504877

Her i Norge vil vi benytte store mengder sjeldne metaller til el-batterier og vindturbiner, men vi vil ikke anlegge gruvedrift selv. 

Det kan jo være at gruvedrift i praksis er utrivelig og risikofylt, og det vil vi ikke ha på nært hold. Men det blir hyklerisk å importere metallene fra utlandet. "What happens abroad, stays abroad?"

Det står faktisk at det ikke lar seg gjøre for hele Europa å tvinge befolkningen over på el-biler, slik det gjøres i Norge. Da det ikke vil være nok metaller i verden til en slik enorm produksjon av el-biler. 

Nei, al opp en mengde hester og gjør dem tilgjengelige for befolkningen. Og pløy opp en midtdeler i asfalten, så hestene får gått på et litt annet underlag en asfalt. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Dubious skrev (7 minutter siden):

Hester forurenser mer enn biler

Nja, du tenker på at hester fiser (eller slipper ut drivhusgasser, som det så fint heter?)

Jeg tror ikke på at hester og storfe kan påvirke klimaet med sin fising. Men de som framfører slike argumenter, må vel ta dem med i sine planer. 

Lenke til kommentar
Budeia skrev (På 28. februar 2020 den 12.10):

Tradisjonelt har Høyre også blitt kalt et verdikonservativt parti. Men det stemmer jo heller ikke med denne svært radikale klimaplanen, som går helt imot verdikonservative ting.

Hvis folk tror en apokalypse er nær forestående, kan alt bli lov for å forhindre dette. Det finnes også andre dommedagsfortellinger i samfunnet, f eks knyttet til kristendom. Men gamle religiøse myter er institusjonalisert og under kontroll. Dessuten er de snart utgått på dato, det er stort sett gamle mennesker som tror på dem. Dommedagsforestillinger knyttet til klimaendringer, derimot, er potensielt livsfarlige; folk aner ikke hvilke krefter de leker med. Vi får bare håpe den nye klimareligionen, med sine forestillinger om synd, flom, straff, offer og frelse, i fremtiden kan forenes med demokrati og menneskerettigheter. Men dessverre er galskapen aldri langt unna i våre menneskelige samfunn. Det viser seg jo gang etter gang. 

 

Endret av Vaniman
Lenke til kommentar

Gratis Jernbane.
-Vil påvirke langt mer enn dagens pendlere
-Er også Gulrot fremfor bompenge-pisk...
-Jernbanen i store deler av landet er grovt under-utnyttet.

Folk vil da flytte til jernbane-stasjonene, dermed vil mer post og frakt kun trenge jernbanen, og jernbanebygging vil bli mye mer økonomisk.
Det kan vel argumenteres at det er en trussel for distrikt-Norge, men det vil heller hjelpe mange andre distrikter.
De bygdene toget knapt stanser ved eller bare kjører forbi, vil bli sansynligvis bli en fulverdig stopp, som folk kan pendle fra.
Bygder lengre ut vil bli mer attraktive, ikke bare steder som Ski, lillestrøm og drammen.

Kanskje det viktigste punktet: Tog er ekstremt trygt og komfortabelt.
Spm, er det sant at Buss er tryggere enn tog, bane og trikk? evt Hvorfor?

Endret av Alexander4840
  • Liker 1
Lenke til kommentar
On 2/23/2020 at 10:43 PM, Budeia said:

Dersom dyr slipper ut så mye gass at det er verdt å nevne, må det faktisk ha eksistert en forurensningssituasjon allerede før den industrielle revolusjon. 

Greia med kyrne er sikkert at politikerne er en type hinduer, som ikke liker at noen slakter og spiser kuer (hinduer ser på kuer som hellige). Dette stemmer med at de innfører yoga overalt. Yoga kommer fra hinduismen. De er fullstendig ukritiske til yoga i skoler, barnehager og på arbeidsplasser. Vi ønsker ikke et hinduistisk diktatur.

Det er ikke direkte forurensning på den tradisjonelle måten det er snakk om, det er mengden som utgjør et problem, dersom det blir for mye metan i atmosfæren, altså at det er mer metan enn det man klarer å bryte ned.
Mengden såkale husdyr har jo også økt siden før den industrielle revolusjon.

Jeg synes det er pussig med alle som støtter dette omfattende massedrapet man begår mot såkalte husdyr, kanskje enda mer underlig blant disse som tilskriver seg en eller annen gudstro eller åndelighet.
Hvorfor skulle man vært kritiske til yoga, nøyaktig hva er problematisk med det?

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...