Gå til innhold

Nå skal Chrome slå ned på den plagsomme reklamen i videoer


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+987123849734

YouTube på mobiltelefon er blitt helt ubrukelig. Det vises alltid 2 reklamer før hver video. Det verste er når det dette skjer og man bruker data fra mobilnettet.

Lenke til kommentar
vidor skrev (7 minutter siden):

Vi er ganske heldige i Norge som får skippe video på desktop. Det er land hvor YouTube er mye mer aggressiv på tvungen reklame. Virker mest som de velger seg mobil for å rulle ut mer reklame, selv om det er startet litt på desktop også.

Det går nok mer på type annonsør og ikke hvilket land man befinner seg i.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234

Jeg har ikke sett noe reklame på youtube på mange år, heller ingen reklame på snutter hos nettavisene. Trodde de hadde sluttet med dette, men skjønner nå at det må være min fantastiske adblocker kombinert med vpn og riktig oppsatt Firefox.

Lenke til kommentar
MariusJS skrev (På 7.2.2020 den 8.43):

Jepp. Spurte en om dette og da sa han at en kun kunne betale 20kr pr mnd for å slippe reklamen som stand-alone, men dette var jo selvsagt feil :( Men uansett, gjør de det slik at det blir mer reklamefritt for forbruker så kommer dette med en pris. Tviler ikke på at de gjør det, men de som vil ha det ser jeg for meg blir nødt å betale for det. På den måten skaffer de vel samtidig flere som blir nødt til å være innlogget på google også? De gjør jo selvfølgelig ikke dette for forbrukerne, uheldigvis.

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...