Gå til innhold

Warcraft III: Reforged har satt historisk rekord på Metacritic


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Blir nesten feil å kallle det blizzard når de originale blizzard folka blir presset ut.

De sa jo opp 800 man der en stor andel var QA testers også slik at den nye activision sjefen skulle få start bonus på x antall mill dollar.

Når er det bare å vente på diablo 4 som en hel horde naive fans tror vil være et himmelsent spill, eller bare enda ei melkeku med dårlig combat som det nok i realiteten blir.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

å drive å "relansere" spill er veldig skummelt, for da risikerer man å tråkke på "minnene" til den eksisterende bruker basen, eller fans, som du kan kalle dei, samtidig, som at slike spill ofte blir alt for "primitive" kanskje, for nye brukere?

Men, så er det jo også slik idag, at med en gang, noe ikke blir helt slik som folk hadde trodd, så starter de Hat kampanje mot utvklere og selskap og alt mulig slags greier.

Lav score er bra, om spillet er teknisk dårlig gjennomført, vel og merke. Men er virkelig reforged det dårligste spillet som noen gang er vurdert på metacritic, eller er det bare slik at meningsinnhold er hype, og de blir bombet, som tradisjonen er innen kultur som film, tv serie og spill.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg har spilt litt, uten issues, men jeg er vel ikke akkurat "blown away" av  hva jeg ser. Basert på hva jeg har hørt andre oppleve, så er det ganske mye ting som burde ha vært fiksa før release, og det er vel det som folk blir lei seg og forbanna. Warcraft 3 er et av de beste spille som har blitt laget, og Reforge har ikke ødelagt alt ved spillet liksom. Men Blizzard sliter med ryktet på mange fronter, og da blir en litt mislykket utgivelse et mye større problem enn om det hadde skjedd i glansdagene deres.  Den lave scoren kommer fra forventningene fra gamle fans, og det er ikke en rettferdig dom på spillet for de som ikke har prøvd det fra før av. Ser for meg at det er en del som ikke har prøvd det også, men som bare vil gjenta hva pressen og youtuber sier om spillet, bare for å gi fingeren til Activision og/eller Blizzard.

Endret av tankbug
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Paulex skrev (2 timer siden):

Tror du virkelig at om blizzard, i år 2020, lanserte dette spillet uten noen kontekst, eller forhistorie. Så hadde det fått BEDRE kritikk?

Ja, virkelig.

Spillet fortjener på ingen måte 0,5 i user score.

Bare se på spill som hunt down the Freeman, det har 1,8 i user score...

0.5 er unaturlig lavt, og viser kun at folk ikke er objektive.

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Svarer vel også litt til forventningene... Noen spill forventer man at blir elendige, også får man vel forventningene sine bekreftet. Mens spill som allerede var regnet som en klassiker burde være rimelig rett fram og pusse opp litt... De hadde strengt tatt ikke trengt å gjort så mye mer enn å gjøre spillet kompatibelt med moderne oppløsninger og optimalisert det litt bedre. Kanskje flikke litt på teksturer om de følte for å gjøre enda litt til...

Blizzard og Bethesda nøt godt av deres fortid, men nå har de altså brent all goodwill som de hadde opparbeidet seg, ved å levere, ikke bare middelmådige spill, men rett og slett elendige spill. Og det uten en smule av selvinnsikt i hva de har gjort galt... Det virker som om selskapene har mistet helt kontakten med hva som gjorde de så populære til å begynne med, og det er vel naturlig når menn i dress sitter og ser på bunnlinje og prøver å finne krysningspunktet for minst mulig innsats for mest mulig profitt... Man må vel bare vente til de gamle ringrevene som var glade i mediet starter noe selv for å skape en opplevelse og ikke for å skape et produkt... Jeg er sikker på at det kommer et studio hvor de gamle utviklerne lager gode spill igjen, drevet av ønsket om å lage et godt spill som de kan være stolt av framfor maksimal profitt.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...