Gå til innhold

Tips til mini projektor for mobil


Anbefalte innlegg

Hei ?.

Begynte å leke med tanken om å kjøpe en mini projektor. Der skal ikke være verdens beste kvalitet, og ønsket er egentlig "billigst mulig for noe så lite og lettvint som mulig ". Et loco krav med andre ord. Det finnes mye rart der ute, både på norske og utenlandske nettsider, og det er sikkert noen som har bedre erfaring på dette området enn meg. Takknemlig for alle tips ?

 

Kan forresten dette være noe?

https://estore.nu/no/projektorer/1765-portabel-led-projektor---hvit-og-gul-0611056454183.html

Regner med at dette er den samme:

https://banggood.app.link/XOS2ZSlPK3

Endret av torbjornhb
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg kjøpte en til 360,- NOK. Skikkelig Kina vare, men til den prisen ble jeg meget overasket over kvaliteten. Måtte kjøpe hdmi /usb-c kabel ved siden av for å koble til mobil. 

Jeg har kun brukt den til visuals på en stor vegg når jeg har DJet, men oppløsningen var helt grei ved kortere avstander mtp film/serie. 

 

Produktet het yg300 og jeg kjøpte den på lightinthebox.com

Ser nå at den er prikk lik den første du linker til, bortsett fra at den er dobbelt så billig. Mulig den jeg kjøpte er en kopi av den ?

 

 

Endret av Psykake
  • Liker 1
Lenke til kommentar
torbjornhb skrev (11 minutter siden):

Takk ?

Det er samme jeg ser på. Virker veldig god til prisen. Litt i tvil om hvilken kabel jeg trenger for å koble til iPhone 11 Pro... Det er vel mva og toll fra dem siden? Finnes heldigvis på Banggood hvor man slipper det.

Kjøpte du lerret også? 

Det er haugevis med youtube videoer som forklare hva slags kabel man trenger utifra type mobil 

Min slapp igjennom uten at jeg måtte betale mva/fortolling , enda totalsummen i inkl frakt ble på over 350,-. Man kan kjøpe en forsikring til noen kroner som gjør at avsender refundert eventuelle mva utlegg/gebyr. 

Nei. Jeg skal kun bruke den til en hvit helvegg, og etterhvert teste den ut på teltduken i skogen. 

Obs: Den er ubrukelig i et lyst rom. Må være mørkt. 

Endret av Psykake
  • Liker 1
Lenke til kommentar
torbjornhb skrev (2 minutter siden):

Tusen takk ?.

Var ikke klar over at man kunne kjøpe slik forsikring der også, så takk for tips. Går nok for denne. Den er tiltenkt hytta, så blir spennende å prøve ?

Bare hyggelig ? Håper du blir fornøyd. 

Som nevnt, til den prisen ble jeg overrasket av 

a) at den slo seg på

b) at jeg kunne leste bokstaver uten problemer 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Den har native oppløsningb på kun 320x240, og ingen keystone korrigering. Skal du bruke den et sted du har strøm, så ville jeg heller ha satset på denne https://www.banggood.com/Vivibright-GP80-New-Projector-1800Ansi-Lumen-Full-HD-1920-x-1080P-LED-LCD-Projector-For-Home-Theater-p-1281833.html?akmClientCountry=NO&rmmds=cart_middle_products&cur_warehouse=CN

Den har native oppløsnig på 800x480 og keystone korrigering, samt kraftgere pære. Koster ca kr 740 ink shipping insurance og tariff insurance.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Iķke rart dem heller viser hva den taker på input heller en hva den har i output da. Litt forskjell på 1080p og 320p. Husker jeg gravde litt på noen med dette utseende og tror ikke den hadde så lite som 320p. Lønner seg uansett å sjekke oppløsningen godt før kjøp så den passer til bruken.

Endret av vidor
  • Liker 1
Lenke til kommentar
vidor skrev (1 minutt siden):

Generelt må man nok opp i pris for 720p native. Teknologien er ikke kommet så langt og med volum nok til at det kommer på rundt +-500 kr i utsalgspris.

Har fu en god løsning på å gå koblet den til mobilen (iphone)? Finner kun en type hdmi til lightning kabel, og den er utsolgt fra mytrendyphone.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...