Gå til innhold

interrail eller flytur til Brasil


jeanne

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Å være på én plass i en hel måned kan kanskje bli litt kjedelig? Spørs naturligvis hva målet deres er; Party og fest eller opplevelse. Har ingen erfaring med Brazil. Sikkert noe å se, men har vel hørt at det er en del kriminalitet der, så å gå rundt i gatene der uten mål og mening ville jeg ikke begitt meg ut på.

Interrail er jo mer naturlig for opplevelse, også for lengre turer. Kan stoppe innom flere storbyer i Europa, bo på hotell i et par dager så man får dusja og roa ned litt, og sett byen og kultur. Virker mer naturlig for lengre turer. To måneder er lenge, da får dere en reise for livet. Litt kriminalitet kan også skje på de turene, har jeg vel lest.

En måned i Brazil ... Tja. Virker kanskje mer som en ukes-tur å reise dit.

Cruise er noe å nevne for dere, finnes cruise som er innom maaange byer og steder og som ikke koster skjorta heller. Mat og alkohol kan fåes inkludert. Høy sikkerhet på cruiseskip, bare man passer litt på hvis man går i land.

Endret av Taurean
Lenke til kommentar
failern skrev (1 time siden):

Cruise er for pensjonister og raringer som vil kjede seg ihjel. 

Hahaha ^^ Jeg synes det var en kjempetur ^^ Kjempestor buffét og over ti andre restauranter fra himmelen åpen nesten døgnet rundt, treningssenter, basseng utendørs, gratis drinker med musikk på øret i sola. Alle drinker under 15$ gratis i barene, smakte mye morsomt jeg aldri hadde hørt om en gang. Snakke med folk fra hele verden. Se mange forskjellige byer og kulturer. Var en reise for livet.

Det blir til hva man gjør det til ^^

Jeg så jo også de typene du nevnte da ;D Men det så ut som de hadde en bra tur!

Endret av Taurean
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-404071
jeanne skrev (2 timer siden):

hei, vi er fire jenter som står mellom  å enten dra på interrail i to måneder eller dra til brasil i en måned? hva ville dere sagt er mest gunstig? 

Det avhenger naturligvis av hva dere ønsker å gjøre, men jeg hadde valgt Interrail. Europa kan by på svært mange skjulte skatter utenfor de vanlige weekend-byene, som det ikke er lett å reise til med fly eller ta en helgetur til. Det blir også vanskeligere for dere å ha tid til å ta to måneder på Interrail i fremtiden enn en måned i Brasil. Da tenker jeg spesielt på om dere har jobb med 5 uker ferie.

Lenke til kommentar

Det kommer som nevnt mye ann på hva dere er interessert i.

I Europa vil dere bare komme til steder som man lett kan nå på en helgetur. 2 måneder av det kan bli i meste laget for mange. Og enten reiser dere når det er sommer, ferie, fullt og for varmt eller utenom sesongen når det ofte er dårlig vær.

I Brasil er det veldig mye variert å se som man ellers ikke så lett kommer seg til fra Norge. Har selv brukt langdistanse buss i Brasil og det er effektivt og sikkert. Pass på at det også er lokale karneval som kan komme alle andre måneder enn februar. Om dette slår til er det mye vanskeligere og dyrere å finne et sted å bo selv om det er morsomt å oppleve. Det er også generelt mye farligere å reise i Brasil enn i Europa så dere må gjøre god research og være mye mere på vakt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...