Gå til innhold

Audi har trøbbel med E-Tron-produksjonen


Anbefalte innlegg

The Walking Dead skrev (På 29.1.2020 den 1.17):

ser da ut som en fin bil, det eneste er mono baklyset, hadde jeg hatt en sånn hadde jeg fått koblet ut baklyset i midten. Styggeste på lenge.

Enklere å sette på noe som demper vekk, enn å fikle med garantien.

Er noe av det jeg ikke liker med den heller. Astin Martin har løst det fint på sin hvor de har en liten bølge på den midt på som benyttes som det tredje bremselyset bak, så slipper de unna stygt lys i toppen av bakruten.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mye kritikk av både utseende, produksjonskapasitet og arbeidspolitikk.. Sannheten er vel at elbiler fortsatt er et hår i suppa hos vanlige produsenter, og at dette sikkert går helt fint.

Og at Audi som har tusenvis ansatte lar noen få ta litt ekstra fri, tror jeg ikke bryr noen der stort..

 

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Nå er det (heldigvis) slik at fysikkens lover gjelder ennå og vekt og forbruk henger sammen uansett hvilken bil du kjøper. e-tron bruker ikke så mye mer pr. kilo enn andre biler. Du får en bil som er usedvanlig mye mer velbygget og støydempet og 100% sikkert mer kollisjonssikker en lettere biler da fysikkens lover også gjelder under kollisjoner.

Om den bruker 1.5 kW/mil eller 2.5 kW/mil har i regnskapet utrolig lite å se hvis du regner strøm over 1 år vs. kostnaden med i det hele tatt å ha bil. En ny bil av denne type (uansett drivstoff) vil ha en verdiforringelse første året på mellom 100-150 tusen. Hvis du kjører 25000 kilometer i året så koster e-tron deg 6250 kroner i året i drivstoff.

Dvs du kunne maksimalt ha spart 2-3 tusen kroner i året på strøm ved å velge en liten som da selvfølgelig ikke vil kunne dekke behovet e-tron dekker (bagasjeplass, takstativ, 1800kg hengerfeste, støynivå etc). Og med god superlading er ladetid heller ikke noe problem.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...