Gå til innhold

Anbefalte innlegg

 

Hei

Vi er to ferdigutdannede IT hoder som til det daglige jobber fulltid innen IT begge to. Vi er nå ute etter å finne et hobbyprosjekt.

Vi vet at det kan være en dyr affære å utvikle en app om man ikke klarer å lage en selv og vil derfor hjelpe en (om ønskelig).

Vi har noen krav, da dette er noe vi ønsker å gjøre kostnadsfritt. 

Et av kravene er at vi må like ideen nok til å gidde å lage den. 


Det er et par ting vi ønsker at du setter deg inn i før du kontakter oss:

  • Finnes appen allerede? Hva gjør din ide til en bedre utgave? Vi ønsker ikke å lage en app som allerede finnes.
  • Finnes det interesse for app’en? I så fall hva er målgruppen?


Jo mer du allerede har gjort av forarbeide og tanker rundt appen du ønsker å lage jo lettere vil det være for oss å utvikle den. Om du ikke her noe teknisk erfaring så er det ingen problem, ta f.ex å tegn et utkast av hvordan du ser for deg appen inkludert, knapper funksjonalitet osv. så kan vi utvikle utifra det.


Du bør også vite at vi kan utvikling men design er ikke vår sterke side. Vi kommer ikke til å utvikle avansert grafikk. Vi kommer ikke til å påta oss utgifter utover koding, dvs vi vil ikke stå for annonsering etc.

Vi kommer ikke til å utvikle ulovlig materiale eller stå juridisk ansvarlig for appen om den bryter med opphavsrett, GDPR etc.

 

Hvorfor gjør vi dette?

Vår plan er etterhvert å starte for oss selv men før vi begir oss ut på dette prosjektet kan det være fint med kundeerfaring. For oss vil dette være nyttig erfaring vi kan lære av(selv om en av oss jobber som apputvikler). Vi gjør dette som et hobbyprosjekt dvs i vårt tempo da vi har tid. Vi vil også ha en andel i appen vi utvikler, hvor stor andel kommer helt ann på hvor mye tid vi må legge ned i prosjektet. 

Det kan kanskje være lurt å se denne siden: DEL1 og DEL2

 

 

Bruk skjemaet som er linket til her for å sende oss din idé: SKJEMA



 

Endret av appgutta
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Gratisidé:

Fingervarmer app. 

Lag ein app som ved hjelp av prossedering av store mengder data produserer varme. Kanskje appen kan brukast til kreftforskning eller liknande om det ikkje skal vere heilt vekkasta datakraft. 

Hensikta er å gjere mobilen varm slik at du kan varme fingrane på kalde dagar når du feks venter på bussen. Varmeutviklinga vil sjølvsagt gå på bekostning av batterikapasitet, men enkelte gongar vil du heller ha det varmt og behageleg den siste halvtimen før du kjem deg heim enn å kome heim med 70% batterikapasitet. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
bas skrev (13 minutter siden):

Hvem av partene beholder rettighetene til appen?

Det står i posten.

"

Hvorfor gjør vi dette?

Vår plan er etterhvert å starte for oss selv men før vi begir oss ut på dette prosjektet kan det være fint med kundeerfaring. For oss vil dette være nyttig erfaring vi kan lære av(selv om en av oss jobber som apputvikler). Vi gjør dette som et hobbyprosjekt dvs i vårt tempo da vi har tid. Vi vil også ha en andel i appen vi utvikler, hvor stor andel kommer helt ann på hvor mye tid vi må legge ned i prosjektet. "

Lenke til kommentar
17 hours ago, bas said:

Hvem av partene beholder rettighetene til appen?

Hei Bas, ang rettigheter så er det ingen fasitsvar, men det må være noe både du og vi føler oss komfortable med. Det kommer helt an på mengde jobb det vil være for oss og eventuelt deg. Det er noe vi må komme nærmere inn på da vi vet hvor mye jobb det vil være for oss.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...