Gå til innhold

Lyden varierer voldsomt fra en kanal til en annen.


Anbefalte innlegg

2 hours ago, jae-ols said:

Jeg har ingen bruksanvisning. Når jeg går inn på innstillinger på dekoderen, finner jeg ingen ting om å justere lyden automatisk. Jeg vet at det er noen triks med shift tasten på fjernkontrollen. Det må være det du mener. Mottar gode tips med glede :)

Jeg forstod det slik at du hadde satt opp fjernkontrollen til dekoderen til å styre TV-en. Da må må shift-tasten brukes for å justere volumet på selve tv-dekoderen, siden tastene for å justere volum vil for deg vanligvis gjøre det på tv-en (evt. lydplanken - uten å vite hvordan du har koblet opp dette).

Det handler ikke om å justere volumet automatisk, men hvis du opplever stor forskjell mellom stereo og DD, kan man på dekoderen sette volumet på maks og unngå de store forskjellene i input-volum til det man har koblet til.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
55 minutes ago, jae-ols said:

Nå gikk jeg inn på innstillinger på tv. LG-TV. Så fant jeg ut at volummodus skal gjøre at det blir lik lyd på alle kanaler. Problemet hos meg er at den teksten (volummodus) var grå, altså ikke mulig å trykke på. Hvordan går jeg fram for å få den aktiv?

Dette hjelper nødvendigvis ikke, hvis det er slik å forstå at du har en lydplanke som skal dekode Dolby Digital. Da ønsker du egentlig ikke at TV-en skal rote med DD-signalet, om den i det heletatt kan det.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
31 minutes ago, jae-ols said:

Skal dekoderen stå på Dolby Digital? Eller stereo? 

Hvis du setter den på stereo vil du ikke få problemet med såpass stort varierende lydnivå skulle jeg anta. Men da deaktiverer du støtten for Dolby Digital/Surround og får noe redusert lydkvalitet.

Endret av NULL
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...