Gå til innhold

Reisen fra Mari og Asbjørn til Unni og Vidar


Mindwheeel

Anbefalte innlegg

Det var en gang to personer som het Mari og Asbjørn. De hadde mye følelser seg i mellom og kom vanligvis godt overens. Men etter hvert begynte følelsene å bli mer tynnslitte, og hverdagen enda mer. 
 
Det var i den perioden de skiftet navn til Bente og Roar. Deretter løste de problemene. Følelsene begynte å fungere bedre også.
 
Bente og Roar kom en dag til et vann. Når de så ned i vannet, så de speilbilder av seg selv. Plutselig så de noe ved seg selv som ikke var forventet.
 
Deretter skiftet de navn til Ragnhild og Truls. Nå var de litt annerledes. Forholdet utviklet seg også i uventede retninger.
 
Ragnhild og Truls gikk en dag ut av huset da de fikk øye på en gjeng venner som gikk bortover veien. De begynte å tenke på vennskap og venner de hadde hatt. De begynte nå å føle seg stadig vennligere til sinns. 
 
Da skiftet de navn til Vibeke og Dag. Vibeke og Dag var et vennligsinnet par.
 
Vibeke og Dag våknet opp en dag og så at det var blitt dag uten at vekkerklokka hadde rukket å ringe. De tenkte på det som ringer, og deretter på ringer rundt fingrene. Nå kom de på ideen om å skaffe seg gifteringer, og å gå inn i et ekteskap. Det var en stor forpliktelse å bestemme seg for i full fart.
 
Istedenfor å gifte seg, skiftet de heller navn til Unni og Vidar. Dette fungerte fint. Nå hadde forholdet et godt utgangspunkt for å lykkes.
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 5 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...