Gå til innhold
Spørsmål om koronaviruset? Still spørsmål her ×

Coronaviruset i verden: Nyheter og diskusjon


Gjest Slettet-404071

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Morromann skrev (21 minutter siden):

selv om vi ikke vil dette men fordi det er eneste måten å komme ut av dette på?

En rekke andre ting skaper langtidspasienter på sykehjem, mitt inntrykk er at det har blitt langt flere sykehjemspasienter og døde i sommer av andre typer ulykker.  Slik er livet.

Hvis mange nå blir tvunget ut i en tilværelse som tiggere i vinterkulda (som i "Piken med svovelstikkene"), hvor mange skader kan de ikke få. Traumer og frostskader. Fattige mennesker blir fort underernærte. Tenkt på det?

Lenke til kommentar
John-B skrev (1 time siden):

For de på gamlehjemsalder er corona farlig uansett. For de i 50-70 årsalderen er det i all hovedsak farlig om de har flere eksisterende risikoer/helsetilstander.

Det er nettopp dette jeg mener Helsedirektoratet bør informere bedre om. F.eks, hvor mange i 50-70 års gruppen har opplevd alvorlig sykdom utelukkende pga corona, uten å ha noen eksisterende helseproblemer.

Hvorfor mener du det skal opplyses bedre om det? Det er som sagt lite relevant for smitterisikoen og dermed dødsrisikoen (for andre) disse personene utgjør.

Jo færre smittespredere - desto bedre. At noen av de har små eller ingen symptomer gjør det jo ikke tryggere for personer rundt de.

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Morromann skrev (39 minutter siden):

Pubertale unger mellom 18 og 45? Skjønner at du ikke tar dette alvorlig og bare vil flåse det bort selv om vi er i en j*vlig alvorlig situasjon og slik egotisk og narsisistisk drittsekkoppførsel koster samfunnet vårt dyrt.

Folk med libido da, om det er en mere forståelig beskrivelse. Du virker som en fyr som kunne låst dattera si inne hver kveld og bli overrasket over at hun likevel havna på tjukka. Tvang og forbud er ikke alltid den beste løsninga.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
36 minutes ago, Morromann said:

Ja, sånn går det når samunnet koker over at selvopptatte drittsekker som setter sine egne egotisitke behov først og gir totalt faen i de svake blant oss.

Ja, selvsagt skal 99.8% av Jordens befolkning ta hensyn til de resterende 0.2%. Eneste viruset som reiser verden rundt i disse tider er fascisme. De som blir syke og dør, gjør det av samme årsaker som året før og året før der. Trist, ja helt klart!

Hmm jeg sa visst dette i denne tråden for noen måneder siden også....INGENTING har endret seg siden da. Det som kommer fremover, fortjener folk (en endring av den globale verdens ordenen).

Endret av Betroz
Lenke til kommentar
DårligNavn skrev (22 timer siden):

På tide at myndighetene utvider åpningstidene på utestedene igjen. Akkurat nå har myndighetene lite kontroll på hva som foregår, i tillegg risikerer uteplasser konkurs samtidig som flere allerede går permittert eller arbeidsledig. 
 

Dette er kanskje det mest håpløse myndighetene har gjort siden viruset ble et problem i Norge.

Hadde man bare hatt grensekontroll hadde det ikke vært nødvendig med slike nedstengelser

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
1 minute ago, 0laf said:

Vel, nei, minst 850 000 har dødd av et nytt virus ?

Nei. Folk som har dødd av vanlig lungebetennelse, får COVID-19 på dødsattesten sin.

Close to 1000 German doctors speaking out against their governments and WHOs official narrative. Doctors around the world joining their movement https://fromrome.info/2020/08/24/1000-german-doctors-say-covid-19-is-100-a-scam/

Tusenvis demonsterte mot COVID-19 galskapen i London her om dagen :

 

Lenke til kommentar
Betroz skrev (20 minutter siden):

Nei. Folk som har dødd av vanlig lungebetennelse, får COVID-19 på dødsattesten sin.

Close to 1000 German doctors speaking out against their governments and WHOs official narrative. Doctors around the world joining their movement https://fromrome.info/2020/08/24/1000-german-doctors-say-covid-19-is-100-a-scam/

Tusenvis demonsterte mot COVID-19 galskapen i London her om dagen :

 

Hvilke konspiratoriske nettsteder er det du vanker på?

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Betroz skrev (42 minutter siden):

Nei. Folk som har dødd av vanlig lungebetennelse, får COVID-19 på dødsattesten sin


COVID-19 angriper lungene, og fører ofte til alvorlig betennelse i lungene, altså lungebetennelse, så jada, folk som dør av COVID-19 får ofte lungebetennelse på dødsattesten.

En av de vanligste dødsårsakene for mennesker med AIDS er fremdeles kreft i de hvite blodlegemene i lymfesystemet, såkalt Non-Hodgkin lymphoma, men de ville jo ikke fått dette dersom de ikke hadde AIDS.

De fleste som blir smittet av Ebola-viruset, og omkommer, dør av hemoragisk feber, kjent som bløderfeber, som kan forårsakes av flere typer virus, men de hadde jo ikke fått hemoragisk feber dersom de ikke hadde Ebola.

COVID-19 pasienter som dør av lungebetennelse, sepsis, hjerteinfarkt og en rekke andre ting, ville jo høyst sannsynlig ikke fått dette dersom de ikke var smittet med SARS-CoV-2.

Det er tydeligvis vanskelig å forstå at virus som oftest ikke dreper mennesker, det er sykdommene de leder til som dreper mennesker.

Endret av 0laf
  • Liker 7
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Benbjo skrev (4 timer siden):

Du må ikke fokusere kun på døde. Mange får senskader. Også unge og friske. 

I en studie fra Tyskland så viste det seg at 78% hadde skader på hjertet måneder etter at de ble friske. Dette var ikke bare innlagte, men også folk med milde symptomer. Vi har sett det samme med hjernen. I en studie fra England hadde 50% endringer på hjernen. 

https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/i/opdB6a/en-fryktdrevet-pandemi-av-varige-helseproblemer

Skremmende informasjon, frykt og forventning om langvarig sykdom og senskader gir trolig akkurat nå en pandemi av kroniske symptomer og uførhet.

 

 

--

Tror du hadde klart psyke deg opp såpass at du hadde utviklet ebola symptomer av covid-19 Benbjo.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
0laf skrev (1 time siden):

Ja, VG har også det tallet, så det stemmer bra.
Det blir i så fall det høyeste tallet registrert siden 15. april, som var midt i den verste tiden av pandemien så langt.

I tillegg gjøres det to oppdateringer om dagen, den siste ved midnatt, så tallet blir jo trolig en del høyere til slutt. 

Påfallende, siden det siste dagene tallene faktisk har begynt å gå ned igjen. Mulig det er som noen her skriver, at det er litt etterapportering fra helgen, men tallene kommer jo i helgen også, så dette var litt urovekkende.

En kikk på VG sin kommuneoversikt viser at det er tilfeller i mange ulike kommuner, og noen som ikke har hatt noe de to siste ukene. Dette betyr at det sannsynligvis er en del nærkontakter som må spores opp og testes, og dermed kan vi forvente oss at økningen blir høyere i løpet av uka.

Lenke til kommentar
23 hours ago, 0laf said:


Jeg må innrømme at det er trolig det aller minst inngripende tiltaket for egen del.
Jeg er ute på byen nå og da, men klarer meg helt fint hjemme også, det har faktisk vært null problem.

Personlig anser jeg restauranter og utesteder for å være en av aller verste stedene man kan oppholde seg i en pandemi, og så derfor helst at de ble stengt, altså helt stengt, inntil dette var over.

Folk bør klare seg uten en øl ute på lørdagskvelden, eller middag på en restaurant.

De som driver disse stedene tar jo en viss risiko, de driver på såkalt "egen risiko og regning", og enten det er krig, pandemi, forbudstid eller hva det måtte være, så er det en risiko man må regne med.

Nå ønsker åpenbart ikke jeg heller at alle utesteder og restauranter blir borte, så jeg er for statsstøtte, men er samtidig inneforstått med at slik statsstøtte er dine og mine skattepenger, og at det derfor bør begrenses.

De som ikke klarer seg noen måneder uten drift, har trolig feilberegnet risikoen ved å drive slik virksomhet, særlig ettersom de allerede har fått en del støtte, samt at de ansatte får 80% lønn fra staten osv. dersom jeg har forstått det riktig?

Hjemmefester og tullinger i bomberom er en uheldig konsekvens, men min mening er at man ikke bør åpne opp ting fordi enkelte idioter likevel klarer å bryte reglene.

 

Det kvalifiserer neppe som noe bomberom dersom de har støpt igjen ventilasjonen vel? Er vel kun egnet som lager av døde ting og evt. likkjeller.

Lenke til kommentar
  • Gjest endret tittelen til Coronaviruset i verden: Nyheter og diskusjon
  • Gjest avklistret denne emne
  • Evil-Duck låste denne emne
  • Evil-Duck gjenåpnet denne emne
  • Evil-Duck låst og gjenåpnet denne emne

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...