Gå til innhold
Spørsmål om koronaviruset? Still spørsmål her ×

Coronaviruset i verden: Nyheter og diskusjon


Gjest Slettet-404071

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
1 hour ago, Sexylubb1 said:

Det er jo ikke noe nytt at samfunnets intelligens har endret seg i den retning i takt med økende duckface, silikon, mannlig makeup og kirurgiske inngrep :). Det får bare stå til, noe trenger bare ikke inn.

Idiocrazy is real in the silicon/duckface age :)

Quote

Hun fant ut at sykepleierne hadde implisitte preferanser for tynne mennesker og de så eksplisitt på overvektige som latere og dårligere, med mindre viljestyrke enn tynne.

At de klarer å fullføre studier med en slik mental ignoranse og lav mental kapasitet er jo forunderlig. Kanskje kravene for sykepleier studier har blitt for lave?

Man skulle jo tro at de som studerer medisin har litt mer innsikt i kroppens funksjon og anliggender. Ei heller høna og egget lærer man om mer?

Quote

 

Samtidig sa intensivsykepleierne i studien at det var så fysisk krevende å pleie overvektige pasienter at de egentlig ikke ville gjøre det.

De oppfattet det som emosjonelt krevende å pleie pasienter med fedme på grunn av deres sårbarhet, annerledeshet og fysiske utfordringer i forhold til normalvektige pasienter.

 

Nå er det minimalt hvor mye man fysisk løfter mennesker, det skjer så og si aldri. Men er man så mentalt sårbar at man ser det som mentalt krevende å behandle mennesker som er "annerledes" enn deg selv? Har man da noe i et helsevesen å gjøre? Kanskje man passer bedre som makeup influencer eller lifestyle blogger?

Å snu og vende på en person som la oss si veier 120ish kg. er lett som bare det for en sprett på 60kg om man har lært noen enkle teknikker. Dette går nok mer på mental sårbarhet og kapasitet på de involverte. Utstyr og senger er laget for å håndtere og assistere med mennesker minst opptil 150kg.

 

Quote

Mange studier viser at overvektige pasienter blir behandlet annerledes i helsevesenet. For eksempel bruker leger mindre tid på konsultasjoner med overvektige

At denne dumskapen får spre seg i et helsevesen er jo bare trist. Ergo måtte jeg hjelpe en fetter som ikke fikk  hjelp av leger fordi han hadde blitt overvektig som følge av en sykdom som utviklet seg over mange år. Leger skyldt på overvekten selv om han dokumenterte at overvekten kom som følge av sykdommen som utviklet seg og at den ble påvist men ikke tatt på alvor mens han var normalvektig.

Han måtte bruke mangfoldige tusen på et privat sykehus hvor de hadde eksperter på området som forstod at de 25-30kg han hadde lagt på seg var pga. sykdommen og ikke omvendt. Den lange veien med behandling av sykdommen som gjorde det mulig å komme noen vei startet endelig. Med overvekten fulgte også stigmatisering og diskriminering i alle samfunnslag (ikke minst arbeidsliv) som gjorde det desto mer vanskelig å gjøre noe med det i tillegg til belastningen av sykdommen. Han var tidligere meget aktiv idrettsutøver gjennom titalls år men kunne ikke nå lenger som enhver frisk 20 åring bare gjøre noen enkle endringer i livsstil for å "fikse" det. Sykdom, helsevesen og mennesker motarbeidet all fremgang som gjorde hans løp 10 ganger vanskeligere enn en frisk og ung person som bare har lagt på seg 30kg pga. dårlig livsstil. Selv såkalte "ernæringseksperter" forverret situasjonen da de i stor grad følger "lettprodukter" doktrinen.

Det var først når han:
1. fikk hjelp av kompetent helsepersonell i privat helsevesen
2. kom i kontakt med fagfolk som kan litt mer om mat ift. sykdom enn "PT og Ernærings ekspertene".
At ting begynte å gå rett vei.


 


EDIT:
Jeg forsvarer på ingen måte eller "Normaiiserer" sykelig fedme, men å gå til angrep på slike mennesker uten å sette seg inn i utfordringene som har ført til det,, stigmatisere og diskriminere  er virkelig ikke greit. Dette er hets og mobbing i "voksenverden" som begynner å gå litt vel langt.

Ser man bort fra årsaker som sykdom så er det første oppgjøret man bør ta med matvareindustrien som begynte med lettprodukter og demonisering av alt fett i matvarer på 80-tallet. For å erstatte det man fjernet måtte man til med sukker, salt og andre konsistens og smaksregulerende ingredienser som har hatt en katastrofal effekt på manges helse siste 40 år.
En meget oppegående lege og endokrinolog (som var involvert i teamet rundt min fetter)  var helt enig i at hvordan man har produsert matvarer siden 80-tallet har spilt en stor rolle i fedmeproblematikken vi ser i dag. Etter hans mening var det  også sterkt forbundet med at mange over 25-30 og spesielt over 40 i dag er overvektige.

Men jeg frykter at mange ikke ønsker noen tverrfaglig kunnskapsorientert debatt om problemet, det er tross alt enklere å diskriminere og hetse de som sitter i situasjonen.

EDIT2:
Det litt komiske med hans sykdomsbilde som førte han ut i uføret var at det kunne slå to veier. Man hadde enten problemer med å legge på seg (som fint aksepteres i samfunnet) og kroppen var alltid energisk eller ha problemer med å holde seg under overvekt og alltid være trøtt og latergisk (som er uglesett i samfunnet).

Pga. fedmen som utviklet seg pga. sykdommen tok det over 15 år før han endelig fikk hjelp til å behandle sykdommen. Og han mtåte gjennom 5 fastleger og mange spesialister i offentlig helsevesen i den perioden før han ga opp og gikk til privat helsevesen.

Det interessante er at han i det offentlige helsevesen fikk mange unødige diagnoser som er direkte relatert til at han ikke fikk hjelp for det som ble oppdaget i en tilfeldig screening 15 år tidligere. Som endokrinologen sa på et seminar "hadde du fått hjelp for det som faktisk var problemet hadde du ikke i dag vært avhengig av disse andre medisinene legene har prakket på deg". Alt bidro til å gjøre det vanskeligere å løse problemet.

Når man står så tett på mennesker i nær familie og ser hvordan de ødelegges av inkompetanse, et fordomsfult helsevesen og i tillegg hetses og diskrimineres i samfunnet så blir man litt engasjert...


Ellers, ikke vær en av idiotene, de er i flertall allerede ;)




 

Endret av Theo343
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Simen1 skrev (1 time siden):

Matchende tall igjen:

Norge: 105 døde - totalt

Sverige: 105 døde - hittil i dag

Ja Sverige må gjøre som Norge og Danmark det er helt klart. Antall døde per dag er det endelige beviset på det. Det som gikk feil i Sverige var at en trodde en burde sikte på immunitet i befolkninen. Dette har vist seg å være helt feil taktikk. Det en bør gjøre er å få så få syke som mulig. Det som jeg frykter nå kommer til å skje i Sverige er at for mange blir syke nå i dagene som kommer. Det er den store testen at det ikke blir for mange i forhold til kapasitet på sykehusene.

Endret av Svein M
Lenke til kommentar
Fransk epidemiolog: Fedme en vesentlig risikofaktor
Fedme er en vesentlig risikofaktor for koronasmittede, sier fransk epidemiolog og viser til at folk med fedme får flere komplikasjoner og er lenger smittsomme, skriver NTB. Jean-François Delfraissy peker blant annet på en studie av svineinfluensa-utbruddet i 2009, som konkluderte med at faren for å havne på sykehus var dobbelt så stor hos folk med fedme som hos andre, skriver nyhetsbyrået Reuters.
  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
18 minutes ago, Svein M said:

Ja Sverige må gjøre som Norge og Danmark det er helt klart. Antall døde per dag er det endelige beviset på det. Det som gikk feil i Sverige var at en trodde en burde sikte på immunitet i befolkninen. Dette har vist seg å være helt feil taktikk. Det en bør gjøre er å få så få syke som mulig. Det som som kommer til å skje i Sverige er at for mange blir syke nå i dagene som kommer.

Ser ut til at dette utvikler seg til en landskamp mellom Norge og Sverige ...

Tegnell slår tillbaka mot Norge: "Det där håller inte"

https://www.expressen.se/nyheter/tegnell-slar-tillbaka-mot-norge-det-dar-haller-inte/

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
2 hours ago, toreae said:

Svarteper-spill. Alle er redde for å gjøre for mye tiltak, for fort, for det rammer økonomien. I Norge og Danmark åpner vi opp, og er livredde for at Sveriges strategi skal være vinnende (økonomisk sett).
Man kan lure på hvorfor det er et totalt fravær av kritikk mot den svenske strategien, fra Norge og Danmark. Det må jo være lov å si at så langt har vi gjort det bedre enn Sverige? Man skulle tro at det var Sverige som skulle nærme seg Norges taktikk, ikke omvendt.
Jeg undres.

Vel, bedre å holde seg til en strategi enn å leke katt og mus med viruset som Norge og Danmark skal til å gjøre.

Alle vet at smitten kommer til å skyte i været av bedre vær og temperaturer samt at de åpner opp mer og mer. Så vil kritikken hagle når dødstallene går i taket og samfunnet må stenges ned igjen. 

Så prøver de seg på nytt med åpning, etter kritikk av flere som mister jobben sin, rastløs befolkning og folk som er ulydige. Kommer til å bli noe av den mest tullete runddansen i nyere historie. 

Og skulle det vise seg at folk ikke blir immun skal det bli spennende å se hvor mange runddanser regjeringen tør å ta.  

 

Lenke til kommentar

Jeg synes det er litt rart å se hvor mye de amerikanske modellene bommer.  Det er ikke bare snakk om litt, men de er så utrolig far off også. USA er jo et stort land og sånn, mange variabler og ta hensyn til (og alle IMHE modellene har tatt høyde for max social distancing og sånn) but still ?


Dette er siste oppdaterte projections (onsdag):
image.png.3a38c68b70ba6c661c3308cf9a37649c.png

Tall fra søndag:
image.png.01cf70ef4c964cebb1bbdb696002f13b.png

Antall forventede døde sank om fra 93,531 til 60,415 på disse tre dagene. Kanskje ikke så veldig mye, men er jo fortsatt en del.. derimot bommer de med over 200,000 sengeplasser på en uke. Det synes jeg er ganske mykje.

image.png.8f5e9d32b0b352f63d75027ef29e463c.png

I tillegg ser man også en solid nedgang i antall som dør av andre årsaker, som for eksempel lungebetennelse. Det er ikke fordi det faktisk er færre tilfeller, men fordi mange en del av disse har corona i kroppen. Alle som har coronaviruset når de dør blir regnet inn under corona-statistikken selv den om faktisk dødsårsaken er noe annet. Når man da tar høyde for de som ville dødd likevel i følge statistikken, så er coronaviruset ansvarlig for tja minimum 1000-1500+ færre enn det som er oppgitt?

(For USA var det i de første ukene i mars faktisk totalt ca 15% færre som døde i år sammenlignet med i fjor)



Og Where Have All the Heart Attacks Gone?
Ny hverdag med nye rutiner som fører til nedgangen?
Lenke til kommentar
jallajall skrev (2 minutter siden):

Jeg synes det er litt rart å se hvor mye de amerikanske modellene bommer.  Det er ikke bare snakk om litt, men de er så utrolig far off også. USA er jo et stort land og sånn, mange variabler og ta hensyn til (og alle IMHE modellene har tatt høyde for max social distancing og sånn) but still ?
 

  Vis skjult innhold


Dette er siste oppdaterte projections (onsdag):
image.png.3a38c68b70ba6c661c3308cf9a37649c.png

Tall fra søndag:
image.png.01cf70ef4c964cebb1bbdb696002f13b.png

Antall forventede døde sank om fra 93,531 til 60,415 på disse tre dagene. Kanskje ikke så veldig mye, men er jo fortsatt en del.. derimot bommer de med over 200,000 sengeplasser på en uke. Det synes jeg er ganske mykje.

image.png.8f5e9d32b0b352f63d75027ef29e463c.png

I tillegg ser man også en solid nedgang i antall som dør av andre årsaker, som for eksempel lungebetennelse. Det er ikke fordi det faktisk er færre tilfeller, men fordi mange en del av disse har corona i kroppen. Alle som har coronaviruset når de dør blir regnet inn under corona-statistikken selv den om faktisk dødsårsaken er noe annet. Når man da tar høyde for de som ville dødd likevel i følge statistikken, så er coronaviruset ansvarlig for tja minimum 1000-1500+ færre enn det som er oppgitt?

(For USA var det i de første ukene i mars faktisk totalt ca 15% færre som døde i år sammenlignet med i fjor)

 

 


Og Where Have All the Heart Attacks Gone?
Ny hverdag med nye rutiner som fører til nedgangen?

 

Grunnen til at det blir færre syke er jo fordi folk tar det alvorlig og holder seg hjemme.

Lenke til kommentar

Når man satser på å slå ned sykdommen og holde den på et lavt nivå eller utrydde den så spiller det ikke noe større rolle om en kan bli immun eller ikke. Om en derimot satser på at store deler av befolkningen skal syke en gang for da bli de immun så vil en jo ha feilet totalt. Når det er sagt så tror jeg nok at en blir immun.

Endret av Svein M
Lenke til kommentar
10 minutes ago, Kryptodebunker said:

Grunnen til at det blir færre syke er jo fordi folk tar det alvorlig og holder seg hjemme.

Det skal vel allerede være ivaretatt i modellene de bruker. Jeg vet ikke hvilke reproduksjonstall de benytter, men det er minst tre forskjellig.

Endret av jallajall
Lenke til kommentar
Svein M skrev (43 minutter siden):

Ja Sverige må gjøre som Norge og Danmark det er helt klart. Antall døde per dag er det endelige beviset på det. Det som gikk feil i Sverige var at en trodde en burde sikte på immunitet i befolkninen. Dette har vist seg å være helt feil taktikk. Det en bør gjøre er å få så få syke som mulig. Det som som kommer til å skje i Sverige er at for mange blir syke nå i dagene som kommer.

Det endelige svaret får vi ikke før pandemien er over.

Hittil leder Norge med god margin. Mine prognoser for de neste 3 ukene er at dødstallene i Sverige vil stige mer enn i Norge pga mindre restriksjoner og at folk sosialiserer fysisk mer enn oss. Prognosene strekker seg bare 3 uker. For alt vi vet stenger Sverige ned i Kina-stil fra i mårra og vinner over oss i det lange løp. Kanskje ikke så sannsynlig, men så lenge vi ikke kan utelukke muligheten så kan vi heller ikke føre prognosene lengre enn 3 uker.

83342745_SverigevsNorge.thumb.png.fb5159cd1e7594f0f8d08428e00fc3b1.png

Lenke til kommentar
Camlon skrev (22 minutter siden):

Jeg leser i mediene at det er stappfult i maridalen.

Hvor setter de ikke opp en bom med maksbegrensing sånn at det ikke blir for mange biler og stopper bussrutene?

Darwin award - Harryhandlere, folk som sleiker på offentlige toalettringer og kaller det corona-challenge og folk som oppsøker folkemylder utsetter blant annet seg selv og likesinnede for risiko. De blir nok overrepresentert på statistikkene fremover.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
On 4/7/2020 at 3:32 PM, G said:

Jo. Kan det være at Tegnell lider av et eller annet traume fra Afrika etter å ha sett mange dø der? Eller er han bare en kaldere fisk enn de fleste?

Tiden vil vise. Sverige kommer seg kanskje bedre økonomisk ut av dette, samt fortere. Joda, det blir å koste liv, men når nesten 9000 barn under 5 år dør av sult hver dag uten av vi snur verden opp ned av den grunn, så står de sikkert denne av.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
On 4/8/2020 at 5:47 AM, Camlon said:

Du har rotet deg inn i rottehullet, og begynt å lese kilder som åpent lyver til deg som Epoch Times. Breitbart og Youtube er heller ikke en spesielt gode kilder.

Hadde det vært panikkjøping, så hadde jeg lagt merke til det. Prisene har gått ned, ikke opp siden ting begynte å åpne opp.

Og med en dødsrate på 0.66% og 21 million døde så betyr jo det at alle i Kina har blitt smittet. Da er det ingenting å beskymre seg over, Kina er ferdig med pandemien.   ?

Epoch og Breitbart ser vi bortifra da, men du glemte å fortelle hvorfor Business insider, South China Morning Post og VICE ikke var til å stole på... Evt kan jeg jo linke til andre sider som:

 

Og sånn kan jeg fortsette og fortsette... Uhhhmm... "Youtube er heller ikke en spesielt gode kilder."? What? YouTube er ikke under ÉN person eller selskap. Det er videoer lagt ut av forskjellige aviser, personer etc, så det er det dummeste jeg har hørt dessverre. Om du kan nevne spesifikke YouTube kanaler som ikke er gode kilder så kan jeg heller finne andre.

Det er ingen som sier at 21 millioner døde, men 21 millioner mobilkunder har "forsvunnet" etter coronakrisen. I Kina bruker man mobilen til absolutt alt, så kinesere vil ikke bare kvitte seg med mobilen uten grunn. Samme periode (januar og februar) i 2019, 2018 og 2017 steg antall brukere, men i år har 21 millioner forsvunnet, tilfeldig?

Det kan forklares for 15 millioner brukere, men 6 millioner kan det ikke forklares for hvorfor plutselig har sluttet å bruke mobilen. Det er snakk om / spekuleres om ett par hundre tusen til 1 million døde, ikke 21 millioner.

Uhm og:

Hvordan får du 0.66% av 21 millioner? (21000000/1438081708)*100 = 1.46%, ikke 0.66%.
Og ikke er 0.66% av Kinas befolkning 21 millioner heller, men (1438081708*0.66)/100= 9 491 339

Du kunne jo uansett ikke brukt den GAMLE dødsraten om 21 millioner hadde dødd... Jeg begynner jo nesten å forstå hvorfor du tror på Kinas tall :) (no offence)

Altså:

Quote

"The first confirmed patient started experiencing symptoms on 1 December 2019, though the South China Morning Post later reported that the first case may have been a 55-year-old patient from Hubei province as early as 17 November. More recently, on 27 March 2020, news outlets citing a government document reported that a 57-year-old woman, who started having symptoms on 10 December 2019 and subsequently tested positive for the coronavirus disease, was described in The Wall Street Journal on 6 March 2020, may have been patient zero in the coronavirus pandemic."

"On Jan. 11, Chinese state media reported the first known death"

"On January 19, according to Wuhan Radio Television, the city authorities said that it would monitor anyone leaving the city as a measure to contain the epidemic."

"On the early morning of January 23, the government of Wuhan announced a sudden lockdown"

"The outbreak went unnoticed until a cluster of unknown pneumonia cases was observed by Zhang Jixian --SNIP--- On 26 December 2019, a couple of seniors who lived near Zhang's hospital came to her for their fever and cough ---SNIP--- saw the couple's son and found similar conditions. On the same day, a patient from Huanan Seafood Market..."

La oss si at patient zero er en av de fra desember istedenfor november noe som vil si at P0 fikk symptomer enten 1 desember eller 10 desember, men husk at inkubasjonstiden er 5-14 dager, så P0 ble smittet enten mellom 17 til 26 november eller P0 ble smittet mellom 26 november til 5 desember.

Januar 19 som vi leser startet de med "screening" (temperatur osv) og 23 januar kom Wuhan under lockdown.

Så fra da P0 ble smittet til screening startet gikk det mellom:
45 til 63 dager

Og tid fra P0 ble smittet til Wuhan gikk i lockdown gikk det mellom:
49 til 67 dager.

Første dødsfallet var 11 Jan, og normalt tar det 2 til 8 uker fra man merker symptomene til man dør av covid-19, så personen som først døde ble nok smittet mellom 4 november til 23 desember. 

Quote

The Chinese authorities identified a new type of coronavirus, which was isolated on 7 January 2020.

Quote

On 13 January 2020, the Ministry of Public Health, Thailand reported the first imported case of lab-confirmed novel coronavirus (2019-nCoV) from Wuhan, Hubei Province, China. • On 15 January 2020, the Ministry of Health, Labour and Welfare, Japan (MHLW) reported an imported case of laboratory-confirmed 2019-novel coronavirus (2019-nCoV) from Wuhan, Hubei Province, China. • On 20 January 2020, National IHR Focal Point (NFP) for Republic of Korea reported the first case of novel coronavirus in the Republic of Korea.

 

Quote

On 31 January, the first two cases of COVID-19 were confirmed in Rome. A Chinese couple, originally from Wuhan, who had arrived in Italy on 23 January via Milan Malpensa Airport, travelled from the airport to Verona, then to Parma, arriving in Rome on 28 January.

The Lombardy outbreak came to light when a 38-year-old Italian tested positive in Codogno, a comune in the province of Lodi. On 14 February, he felt unwell

Wuhan, en by med 11 millioner innbyggere og en population density på 1294 per km2, der smitten startet allerede en gang i november UTEN AT NOEN VISTE OM DET, hva det var, hvor det kom fra, hvorfor eller noe. Og KUN BARE 6 dager etter Kina selv viste hva det var så ble første smittede personen UTENFOR Kina rapportert. Wuhan 11 million innbyggere og pop density på 1294/km2 mot Lombardy's 10 mill innbyggere og pop density på 420/km2, der Lombardy har ett av vestens, om ikke ett av verdens beste helsesystemer:

Quote

Northern Italy has one of the best public health systems in the Western world

Der Italia viste nøyaktig hva det var, siden Kina fant ut at det var ett nytt virus 24 dager før de to smittede Kineserne ankom Kina. I Kina, fikk smitten løpe fritt, bokstavelig talt (fordi INGEN viste om den) i hele 45 til 63 dager, mens i Italia fikk smitten løpe fritt i 8 dager (fordi ingen hadde kommet til sykehuset med smitte enda):

Quote

On 31 January, the Italian government suspended all flights to and from China and declared a state of emergency with the duration of six months. Prime Minister Giuseppe Conte said Italy was the first EU country to take this kind of precautionary measure. The government also introduced thermal scanners and temperature checks on international passengers arriving at Italian airports.

Så forteller du meg at i Kina ble ikke flere smittet, når folk fikk smitte hverandre fritt og vilt i 45-63 dager, det døde ikke flere enn litt over 3000 personer, selv om tusenvis av medier melder om at det er aaaaaalt for mange askekrukker osv osv i Kina og selv matten går ikke opp ang krematoriene som sto på 19 timer daglig: 

"The Hankou Funeral Home’s crematorium was operating 19 hours a day, with male staffers enlisted to help carry bodies. In just two days, the home received 5,000 urns, the respected magazine Caixin reported."
https://www.washingtonpost.com/world/asia_pacific/chinese-families-should-be-sweeping-graves-now-but-thousands-still-havent-buried-their-dead/2020/04/03/5a6daa50-7234-11ea-ad9b-254ec99993bc_story.html

 

Ble litt rotete innlegg  siden jeg måtte skrive dette raskt, men la meg ta ett raskt sammendrag:

Smitten fikk løpe fritt i Kina i 45-63 dager. I Italia var det 8 dager.

Smitten startet i en by i Kina med 11 mill innbyggere med pop dens på 1294/km2.
Smitten startet i en region i Italia med 10 mill innbyggere og en pop dens på 420/km2 ----> MINDRE enn 3 ganger så tettbefolket som i Wuhan.

Der Nord-Italia har ett av verdens beste helsesystemer

Der første smittetilfelle utenfor Kina kun var 6 dager etter Kina selv viste hva det var snakk om av virus.

Der myndighetene lyver hele tiden og kun viser verden og sitt eget folk det de vil at verden og folket skal se / vite om.

Der presse har forsvunnet for å filme eller ta bilder inne på sykehusene og dele de med resten av verden. Der Kina er rangert som land nummer 177 av 180 på "The Press Freedom Index".

I et land der myndighetene til og med velger hvilke nettsider en kan besøke.

Og så videre og så videre og så videre i det uendelige....

 

Du mener virkelig at kun 3000 personer i HELE Kina døde? Men så langt over 17 000 i Italia. I Kina, der smitten pågikk uten at noen engang viste at viruset eksisterte, ikke i en liten landsby, men i en millionby i flere mnd? Samtidig som folk bevegde seg fra Wuhan til Beijing, Shanghai osv med covid-19, men på en tid ingen viste om det, kun 80 000 smittede og 3000 dødsfall? Der Beijing har en pop dens på opptil 26,731/km2 i distrikter som "Xicheng District" osv. Der folk var smittet uten at de viste at viruset eksisterte.. osv osv osv osv osv osv osv osv osv osv.... Har...bare....3000....døde?

Tror du virkelig på det selv, eller tror du på det du vil tro på? Spør ikke frekt, men lurer virkelig fordi det ikke burde være mulig å tro på de tallene når all logikk motsvarer tallene. Kast all logikk ut vinduet og ta det myndighetene sier for god fisk? Det funker dårlig...

PS: Du forklarte meg aldri hvorfor ingen får lov til å kjøre bil Lørdag, Søndag og Mandag i Kina lenger selv om viruset er borte:

1.thumb.PNG.624243f727627ea1738a21f6c1e2b829.PNG

 

Endret av Heiheihade
Lenke til kommentar
1 minute ago, helsten2 said:

Dette er planlagt etter påske. Da blir det stappfullt på hyttene. Folk er jo permittert eller har hjemmekontor så de kan være der i månedsvis - til coronaen er borte ...

Ja, men vil ikke folk være mer spredt om de får dra på hyttene? Argumentet for dette var at folk ikke skulle ta viruset med seg til småkommunene, men nå forbudet opphever snart uansett.

Lenke til kommentar
Windoge skrev (10 minutter siden):

Fordi det som alt annet mangler planlegging. De kunne heller spredd befolkningen på hyttene. 

Altså.. det er folk allerede på hyttene sine. Her i kragerø så har folk strømmet til hyttene sine. "Hvordan?" Ved å se hvor bankkortet er registrert når dem betaler.  73% kommer utenfra kommunen. 

At folk er så dumme at dem tror at folk bryr seg om forbudet, er som å tro på julenissen. 

Endret av Laffe
  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
  • Gjest endret tittelen til Coronaviruset i verden: Nyheter og diskusjon
  • Evil-Duck låste denne emne
  • Evil-Duck gjenåpnet denne emne
  • Gjest avklistret denne emne
  • Evil-Duck låst og gjenåpnet denne emne

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...