Gå til innhold

Playstation 5 - Generell diskusjon


LarZen

Blir Playstation 5 en større suksess enn sin forgjenger?  

717 stemmer

  1. 1. Blir Playstation 5 en større suksess enn sin forgjenger?

    • Ja.
      420
    • Nei.
      95
    • Like stor.
      64
    • Altfor tidlig å si noe om.
      114
    • Vet ikke.
      25


Anbefalte innlegg

vidor skrev (2 minutter siden):

Virker rart om en ikke kan finjustere slideren for sortnivå. Hopp på 5-nivåer virker mest som en hurtigversjon for å få slideren ballpark, så kan en bruke en annen metode for +/- 1 finjustering.

Håper det er fyren som ikke har funnet ut av det, hvis ikke så er det noen som har gjort en brøler. Det normal er vel å legge hovedjusteringen på analog-stikke og finjustering på D-pad eller skulderknapper.

Det er likt på PC, med Xbox kontroller er det ikke mulighet for finjustering, men med musen går det fint 😛 Regner jo med dette patches snarest. 

Hadde meg forøvrig noen timer med PC utgaven i kveld før jobb, dette er herlige saker altså! 

Endret av Mala
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Eddie_Peddie skrev (11 timer siden):

Hva er normalprisen i Norge på ps5? Ser den kan kjøpes for 7290 på komplett med god of War.

Dette er vanlig pris for den bundelen. Uten spill er vel 6499,- veiledende pris nå for konsollen med BD-drev.

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Det holder vel med en current-gen konsoll ?

Synes det har tatt lang tid uten at noe killer-spill har kommet til noen av dem, så sånn sett har du ikke gått glipp av noe veldig viktig. Jeg valgte PS5 fordi PS4 over tid viste seg å være det riktige valget for den generasjonen.

For min del står PS5 ubrukt, selv om jeg har en del PS4-titler jeg vet er optimalisert for den som f.eks Witcher 3, men det er faktisk Xbox One X som blir brukt, og det er på en 1080p monitor.

Lenke til kommentar
Eddie_Peddie skrev (17 timer siden):

Hva er normalprisen i Norge på ps5? Ser den kan kjøpes for 7290 på komplett med god of War.

Butikkene har skrudd opp prisene sakte men sikkert, så det er dessverre rundt der det ligger nå. Elkjøp har den en hundrings rimeligere, men er ikke på lager for tiden. Prisen på bare konsollen, uten spill, var lenge 5995, men nå har de fleste klasket på ca 500 kr.

Gitt hardware på innsiden vil jeg likevel si det er verdt det, sett opp mot å oppgradere PCen. Det var slik jeg til slutt konkluderte og derfor jeg kjøpte PS5. Men prisen er stiv, absolutt, og det er mange lapper bare for en konsoll.

Endret av Pangaea
Lenke til kommentar

Grunnen til at den frister er ene og alene Ratchet and clank. Eller det er andre spill jeg også ville spilt, men jeg elsker Ratchet and clank spillene. De spillene gir en god gammeldags følelse fra ps2 tiden, bare i ny innpakning. Det er vel kun Mario og Ratchet and clank som klarer det av plattformspill. Savner Jak and Daxter serien, men utvikler der er vel for opptatt med sine last of us og uncharted spill😔

 

Lenke til kommentar

Stemmer rimelig bra det du sier, for PS4-versjonen virka temmelig prioritert når spillet ble lansert og PS5 da ble fikk hot-fixes og ble ny prioritet 1, men tror ikke det kommer en remaster til PS5 med det første. Tror mer det kommer en utvidelse og at den mest sannsynlig oppgraderer motoren som også bedrer grunnpakken med Forbidden West. 

Lenke til kommentar
vidor skrev (38 minutter siden):

Tror mer det kommer en utvidelse og at den mest sannsynlig oppgraderer motoren som også bedrer grunnpakken med Forbidden West. 

Usikker på om selve grafikken blir forbedret, men utvidelsen skal iallefall bare komme ut på PS5.

Slik dem ordlegger seg så kan det være selve implementeringen av den nye store maskinen som ble for mye for PS4.

"A massive machine threat lurks in its shadows – a huge challenge that Aloy must overcome by using all of her skills and abilities. To achieve this grand vision technically and creatively, we’ve made the difficult decision to focus all our efforts on making an incredible experience exclusively for the PlayStation®5 console."

Lenke til kommentar

Ja så denne eposten men ikke 100% sikker på hva det innebærer...feks ikke sikker på hva forskjellen på Playstation Plus samling vs Playstation Plus Spill katalogen er.
Har tjenesten men bruker ikke playstation noe særlig lengre.
Edit: Er snakk om de 20 titlene som er gratis for PS5 eiere.

Endret av 4KTV
Lenke til kommentar
4KTV skrev (38 minutter siden):

Ja så denne eposten men ikke 100% sikker på hva det innebærer...feks ikke sikker på hva forskjellen på Playstation Plus samling vs Playstation Plus Spill katalogen er.
Har tjenesten men bruker ikke playstation noe særlig lengre.

Fra Sony sine nettsider:

We also wanted to provide an update on the PlayStation Plus Collection that has been offered as a benefit to PlayStation Plus members on PS5 since 2020. On May 9 the PlayStation Plus Collection will no longer be offered. If you haven’t redeemed the titles in this collection yet, you can still do so until May 9, which will enable you to access those titles even after this date for as long as you remain a PlayStation Plus member. 

We will continue to add to our growing PlayStation Plus library of Monthly Games and Games Catalog, so be sure to check monthly for new titles to redeem. 
 

Dette gjelder altså disse rundt 20 PS4 spillene du fikk gratis på PS5 ved å melde deg inn i PS+. Redeem dem og move on. Du trenger ikke å laste de ned.

Endret av Retroman
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...