Gå til innhold

Playstation 5 - Generell diskusjon


LarZen

Blir Playstation 5 en større suksess enn sin forgjenger?  

717 stemmer

  1. 1. Blir Playstation 5 en større suksess enn sin forgjenger?

    • Ja.
      420
    • Nei.
      95
    • Like stor.
      64
    • Altfor tidlig å si noe om.
      114
    • Vet ikke.
      25


Anbefalte innlegg

Jeg tørr ikke selv å scripte GT7 da jeg er litt for redd for PSN kontoen min, men jeg støtter 100% alle som gjør det i GT7, om det så er for å faktisk få spille spillet slik det burde være eller bare i ren protest mot Polyphony's ræva oppførsel overfor oss som har brukt pengene våre på å kjøpe spillet de har solgt til oss på falske premisser.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har satt den opp i dag tidlig til å gjøre det som protest mot PD på dette. Jeg bryr meg ikke om credits i GT7 da jeg allerede har mistet lysten til å spille det noe mer. (med mindre de foretar en "we are sorry" operasjon).

Så får vi se om det blir grillfest med PS5/Sony/PD og marshmallows utover. Skal alltids klare meg uten Sony/PS om det blir konsekvensen. Selv etter å ha hatt hver eneste konsoll siden første lansering på 90-tallet og kun kjøpt digitalt siden 2013.

Endret av Theo343
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

@Theo343 Håper du kun gjør det for TikTok dersom du finner på det der.

Som fersk Xbox X bruker så er det jeg foreløpig har noe å utsette på selve håndkontrolleren. Håper det finnes tredjepartsgreier som ikke har så jævlig harde knapper. Samt tommelflyttet fra høyre og venstre stikke ned til D-pad og XYAB-knappene er alt for kort. Laget for barnehender. Der er nok Xbone-kontrolleren noe større, men D-pad synes jeg er like jævlig på Xbone som på XboxX. Xbone-kontrolleren er kanskje i største laget, men bedre størrelsesmessig enn den forferdelige XboxX-kontrolleren. Blir helt utslitt i fingrene i GTO på XboxX. (XSX kaller de den vel) Sånn helt subjektivt-objektivt.

Endret av G
Lenke til kommentar

For de som har heller lyst å kjøre F1, ligger F1 2021 ute med 80% rabatt nå, til kun 140 kr. Litt trist at man betaler over 700 spenn for et spill og mister interessen bare fordi utviklerne gjør det veldig vanskelig å nyte spillet. Har prøvd F1 bare kort stund nå, men virker lovende, har både karriere og solo modus og kan gjøre oppsett av det meste helt etter eget ønske. Kjøreegenskapene er kanskje ikke like "realistisk" som GT7, men er helt etter min smak iallfall.

Leser også at Returnal har sluppet en oppdatering for samarbeidsspilling og ny spillmodus. Spillet var overkant vanskelig for meg alene, men å kunne spille med en annen hadde vært spennende å prøve. Hvis noen vil prøve det ut med meg, send gjerne PM.

  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar
1 hour ago, Retroman said:

Svært lav risiko. Input lag gjør at det vil være en varians i når knappetrykk registreres av spillserver. I situasjoner med knappe marginer erfarer jeg at etter noen timer forskyves sekvensen såpass mye at jeg må starte sekvensen på nytt.

Vet ikke hvor lav risiko, men er utifra Sony sin side helt klart ett brudd på TOA og de kan helt fint stenge kontoen din.
Skjønner godt at du gjør det og er helt uenig med hva som har blitt gjort med GT7. Håper all den negative feedback'en de får nå kanskje gjør at de snur.
Uansett så husker jeg Forza Horizon 5 og AFK metoden som ikke en gang gjaldt script, der brukte folk bare full kjøre assist gjorde at de bare kunne holde gassen inne så styrte bilen seg selv og folk kunne bare feste en strikk rundt triggeren og tjene masse. 
I tillegg var det jo også folk som brukte pc script som ble bannet.

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Retroman skrev (1 time siden):

Sparker ballen litt tilbake til deg: hva er egentlig poenget med å implementere et slikt system at du må farme et løp i 150+ timer for å få råd til en av de dyreste bilene? Minner om at de i beskrivelsen av spillet lokker med at du kan sette deg bak rattet på over 400 biler fra dag 1, og at de også reklamerer med at du kan selge biler på din vei i karrieren…. Eller at du må farme samme oppdrag hundre ganger fordi en potensiell drop et sted inni der er akkurat det du har lyst på. Jeg vil heller si at dette er en motreaksjon på mobilspill-mekanismer som kun er tilstede for å skape merinntekter til utvikler fremfor å være innholdsrelatert i spill. «Vi vet at vi waster tida di her, men du kan kjøpe deg fri via MTX»


Det er ikke som om jeg laster ned en autopilot for å runde Elden Ring, men jeg «ansetter» en assistent som grinder i timesvis fordi jeg ikke har tid/gidder ikke å tulle rundt.

I de tilfellene at man må grinde repetitivt uten spillglede for å få noe ut av spillet så dropper jeg heller spillet.

Lenke til kommentar
20 minutes ago, Serpentbane said:

Tenker mer på hva er poenget om man automatiserer en prosess for å grinde et spill...

Vel har aldri prøvd det der selv. Men er jo både halvautomatiske og helautomatiske metoder tydeligvis på grinding. For å få tak i opplevelse som grunnspillet ikke tilbyr enda må jo bli svaret. For det går ofte mange dager. Sånn for å bryte dette ned til barneskolenivå ;)

Folk kjøper seg jo gjerne til det, så det må jo være for å stimulere belønningssenteret i hjernen.

Endret av G
Lenke til kommentar
Thomas_H skrev (4 timer siden):

Jade Raymond var også med å skape Assassins Creed spillene. 

Hvis jeg fremsto som alt for negativ så var ikke det intensjonen, kall meg heller reservert. Både hun og flere av de andre hun har hentet inn kommer fra AC og andre prosjekter hun selv har jobbet med, så de har jo all mulighet til en kjapp start.

Men, dette skal være et ledd i Sonys GAAS-satsning, og hvordan man ser på det kan vel variere. Videre har hun, potensielt pga. eksterne faktorer, ikke helt vært like heldig de siste fem årene...

Lenke til kommentar
Theo343 skrev (1 time siden):

Ja. Og hvis det skjer så blir PS5 satt på grillspyd og bålpanne med video på TikTok.

Ja, det er jo kun det insentivet de har. Selv hadde jeg ikke turt å gjøre det uansett. Det er klart brudd på reglene så de kan helt fint gjøre det juridisk.

Lenke til kommentar

Det store er native støtte for 1440p som det var snakk om skulle komme sammen med VRR og det er merkelig hvor mye Sony sliter med å implementere det. Kun 1080p eller 2160p er bare et merkelig valg. Man skulle hatt 3 oppløsningsvalg samt med og uten adaptive/vsync for å unngå tearing osv.
 

2022 og vi har såvidt fått 120Hz og snart vrr. På tide at konsoller tar gaming på alvor.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...