Gå til innhold

Playstation 5 - Generell diskusjon


LarZen

Blir Playstation 5 en større suksess enn sin forgjenger?  

717 stemmer

  1. 1. Blir Playstation 5 en større suksess enn sin forgjenger?

    • Ja.
      420
    • Nei.
      95
    • Like stor.
      64
    • Altfor tidlig å si noe om.
      114
    • Vet ikke.
      25


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Der har du feilen. CDON eier ikke begrep om kundeservice, og alle typer reklamasjoner etc er gjort vanskelig og langtekkelig, sikkert for at kunden skal gå lei og gi opp underveis i prosessen.

Til info skal du ifølge forbrukerkjøpsloven reklamere til de som solgte deg varen det er mangel på, men med cdon får de rettet feilen en gang før nyttår 2023, så de er svært fornøyde med å pushe deg videre til neste ledd.

Heldigvis har Sony et fungerende støtteapparat og jeg har erfart at det er best å ringe de på 21 98 45 22

Lenke til kommentar
8 hours ago, ReaveЯ said:

Vel, kontakta først CDON og fikk beskjed at Sony tar seg av alt av support og servicehenvendelser av produkter rundt Playstation.. 

Kunne dem tatt bryet å svare på mail i det minste,  siden Dualsense er så sårbare for drifting noe som dem tydeligvis visste om før lanseringa..

Ring Sony så sier du hva som er problemet, leser serienummeret, får en sendingslapp du klistrer på pakka som tar rundt 7-8 minutter totalt og ny kontroll i løpet av et par uker maks. 
Sony har utrolig bra service første året på alle produkter, i verste covid tider sendte jeg inn kontrollere 2 ganger og lengste jeg ventet fra sending til levert på døren var 10 dager fra sending.

Noen butikker kan man være heldig, men de fleste henviser til Sony da dette går raskere.

Butikken kan ikke nekte deg å sende kontroll inn, men som oftest må de sende videre til Sony for å se om det er erstatning eller reparasjon for deretter å bli sendt til butikk som igjen sender deg ny. 
 

Har du kjøpt kontrollen fysisk i en butikk er det nok større sjanse for at du kan gå inn med den og få en ny på stedet, nett butikker er som regel litt vanskeligere. 
 

 

Lenke til kommentar
ReaveЯ skrev (11 timer siden):

Vel, kontakta først CDON og fikk beskjed at Sony tar seg av alt av support og servicehenvendelser av produkter rundt Playstation.. 

Det stemmer ikke, har du kjøpt maskinen hos CDON er det de som skal håndtere det. Du skal ikke trenge ta noe som helst videre med produsenten selv.

Endret av Nwader
Lenke til kommentar
Nwader skrev (47 minutter siden):

Det stemmer ikke, har du kjøpt maskinen hos CDON er det de som skal håndtere det. Du skal ikke trenge ta noe som helst videre med produsenten selv.

Det er mye enklere å ta ting med Sony. Det går mye fortere og de er veldig greie å ha med. Du bestemmer selv om du bruker forhandler eller Sony. 

Endret av Randeboy
Lenke til kommentar
Theo343 skrev (1 time siden):

Wow, dette må jeg teste. Looks scary real med real fartsfølelse. Isle of man vibes.

Å du syke S. Jeg bare klikket på videoen uten å tenke på hvilken tråd jeg hadde klikket på og uten å lese tittelen på videoen. Jeg trodde først det var den sykeste IRL kjøringa jeg har sett siden Getaway Stockholm-videoene. Det spillet må jeg bare ha før eller senere.

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Noen som vet åssen man får spilt Diablo 2 Resurrected på PS5? Når jeg kommer til spillmenyen hvor det står "Trykk X for å fortsette", så spretter det opp et Battle.net-vindu, så går det en stund, etterfulgt av en feilmelding som går på at det ikke ble oppnådd kontakt med serverne. Jeg har lest at en løsning kan være å spille i offline-mode, men jeg kommer jo aldri til et punkt hvor jeg kan velge dette. Mulig man må innom Battle.net første gangen uansett, som DRM? Får i hvert fall ikke spilt, så tips mottas med takk.

Lenke til kommentar
ray001 skrev (20 minutter siden):

Sett tilbudet ifra Lyse/Altibox? 

Mulighet for å få 1000/1000 linje, Xbox gamepass og Xbox Series S for 299 kr/md. i 24 md

Forskjellen på 500/500 og 1000/1000 er helt minimal og knapt noen har bruk for det i det hele tatt. Men hva gjør egentlig dette i en PS5-tråd?

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...