Gå til innhold

Playstation 5 - Generell diskusjon


LarZen

Blir Playstation 5 en større suksess enn sin forgjenger?  

717 stemmer

  1. 1. Blir Playstation 5 en større suksess enn sin forgjenger?

    • Ja.
      420
    • Nei.
      95
    • Like stor.
      64
    • Altfor tidlig å si noe om.
      114
    • Vet ikke.
      25


Anbefalte innlegg

1 hour ago, Retroman said:

Jeg har min i rest mode, men lukker spill først. Har ikke turt å spille Spiderman remastered. Ser på Reddit at mange setter sin i rest, og har gjort dette siden dag 1.

Hadde ikke satt den i rest mode, men Spiderman må du jo spille. Hvis den starter å krasje så slutter du. Skal vel ha maks uflaks om du "bricker" konsollen etter en krasj.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har brukt hvilemodus etter hver gang jeg bruker den siden jeg fikk den den 19. november. Også mens jeg spilte miles Morales. Har ikke hatt noen problemer med dette. Ei heller problemer med lading av kontroller i hvilemodus. Ikke lukker jeg spill heller. Fungerer fint her. 

Endret av CaZpeR
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Mennesker som unngår å ta sjangser, står alltid konstant bakerst i køen...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Personlig er jeg bare mektig lei alt oppstyr rundt det ene og det andre, for det forsøker konstant å ødelegge alles egne personlige førsteinntrykk. Jeg ønsker min personlige opplevelse av hva det nå enn måtte være her i denne verden, og det er så ufattelig mange og store feilanntagelser rundt all hyping rundt om. Jeg gir blanke hvert fall, og jeg vet at de som tør og ta sjangser i denne verden er de som oppnår mest.

Lenke til kommentar
djorgen skrev (2 timer siden):

Avventer Cyberpunk til det kommer en PS5-spesifikk versjon. Det blir vel neste år en gang. Den store fordelen med dette, utover at det vil se litt bedre ut, er at spillet da vil være patchet en del ganger og ikke er så buggy som det visstnok er nå, ved release... 🙂

Day 1 patch skal visstnok snu spillet på hodet. De som har startet spillet enda har ikke fått prøvd siste utgaven - Jeg ser iallefall veldig frem til å spille dette på lanseringsdagen med day 1 patch:

https://www.retbit.com/2020/12/08/day-one-cyberpunk-2077-console-update-will-make-it-a-different-game-says-cdpr/

Lenke til kommentar
vampyrica skrev (15 minutter siden):

Nå lastet jeg ned med 500 mbs på ps4 uten problemer foruten noen få spill så har du raskere linje så kan jeg ikke svare, men det går like fort for meg her som ps4 i det minste. 

Det er jo et kjent problem at du kan ha 1000 Mbit/s ned og likevel går det sakte på PS4. Er serverne til Sony som er flaskekorken, ikke linja. Lurer derfor på om de har gjort noe bedre på PS5. Er kjedelig å kjøpe et spill en fredags ettermiddag, så er det klart utpå natta.

Lenke til kommentar
vampyrica skrev (3 timer siden):

Nå lastet jeg ned med 500 mbs på ps4 uten problemer foruten noen få spill så har du raskere linje så kan jeg ikke svare, men det går like fort for meg her som ps4 i det minste. 

For meg går alt av nedlastinger på PS5 mye raskere enn på PS4.

OrangeGiraffe skrev (8 timer siden):

Jeg har preloadet Cyberpunk 2077 på PS5. Ser at nedtellingen stopper kl 12:00 i morgen formiddag, altså 9 desember. Om det er klart til bruk da så klager jeg ikke, men det virker litt merkelig at det står 10.desember fortsatt rundt om, og at slike releaser ofte pleier å benytte en eller annen amerikansk tidssone.

Har preloada selv, og nedtellingen går også til kl. 12 den 9. Må gjerne bli spillbart da, men litt rart om det skjer.

Lenke til kommentar
Amored skrev (35 minutter siden):

Trådløst funker som bare det. Laster ned 40 MB/s jevnt

Min erfaring er at trådløst er tregt og upålitelig. På random plasser i leiligheten så er det bare ikke dekning, og hvis for mange naboer også har på sine trådløse nett så blir alt bare mye verre. 🤷🏼‍♂️ Det er en fundamentalt flaky teknologi.

Så jeg kabler alt jeg kan, og bruker ikke trådløst med mindre jeg må.

Endret av henrikwl
  • Liker 1
Lenke til kommentar
OrangeGiraffe skrev (15 timer siden):

Jeg gir blanke hvert fall, og jeg vet at de som tør og ta sjangser i denne verden er de som oppnår mest.

Hva oppnår du ved å ta en sjanse på å spille Cyberpunk tidlig? Ingenting. Ser ikke helt hva dette har noe som helst med det å oppnå noe i verden. Folk som spiller dette når next-gen versjonen kommer sannsynligvis til å ha det minst like morsomt, om ikke mer pga at det sannsynligvis vil være mindre bugs osv. Det handler hovedsaklig om hvor vidt man klarer å vente eller ikke. Klarer man det, så er det på ingen måte en indikasjon på at man "står bakerst i køen og oppnår mindre i livet" fordi man ikke tar sjansen på å spille et videospill day 1. Jeg tviler på at mange er så "redde" for å spille det spillet day 1. Det handler mer om at når de først vil spille det, så kan det like greit være next-gen versjonen. Det gir på mange måter fryktelig mer mening å faktisk vente på den om man har den nye konsollen.

"De som venter på noe godt, venter ikke forgjeves" :)

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...