Gå til innhold

Playstation 5 - Generell diskusjon


LarZen

Blir Playstation 5 en større suksess enn sin forgjenger?  

717 stemmer

  1. 1. Blir Playstation 5 en større suksess enn sin forgjenger?

    • Ja.
      420
    • Nei.
      95
    • Like stor.
      64
    • Altfor tidlig å si noe om.
      114
    • Vet ikke.
      25


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
RaptorStrike skrev (46 minutter siden):

Eneste forskjellen jeg kan komme på er vel at når jeg kobler headsetet mitt til kontrolleren så får jeg ikke brukt mic'en, men det gjør jeg ikke uansett så.

Forskjellen er vanligvis at et gaming headsettet har et større fokus på mikrofonen.

Ofte har de mulighet for å tilpasse lyden til spill.

Noen lar deg stille volumet på innkommende samtaler uavhengig av lyden på spill.

Lenke til kommentar
solz skrev (4 timer siden):

1000,- mer enn det er verdt, skal se ut som et juletre og ha betrakelig dårligere lyd.

Mja, to ting har de fokus på: Lav input-lag og bedre mic-støtte. Dagens BT-standarder er dårlige på begge disse to, derfor er ofte trådløse gamingheadset på 2.4ghz-båndet med egen dongle som må i konsollen.

Lenke til kommentar
apxapx skrev (10 timer siden):

Trenger litt hjelp i mylderet av Steelseries-headset. Har aldri hatt et gaming-headset før. Hvilken av disse er best til ps5? Pris har ingen betydning:

https://www.elkjop.no/cms/steelseries-gaming-headsets/steelseries-gaming-headsets/ 

Jeg har ikke så mye erfaring med gaming-headset selv, men kjøpte Steelseries Arctis Pro Wireless i dag da det var et godt tilbud hos Elkjøp. Mitt inntrykk er at det er et av de beste gaming-headsettene man kan få tak i på markedet, men har ikke rukket å prøve det enda selv.

Endret av mytmatmat
Lenke til kommentar

Jeg har siste Steelseries Arctis Pro Wireless(PS utgave) og Astro A50 3dje gen(Xbox utgave), lydmessig er nokså lik vil jeg si(er en liten stund siden jeg har brukt A50).

Astro A50 er kanskje litt mer behagelige å ha på(god på hode, god på ørene), batteri varer lenge. Men ser helt forjærvlige stygge ut(Xbox utgaven), med den grønne fargen.

Steelseries Arctis Pro Wireless er også gode headset med tanke på komfort(litt mindre god på hode toppen min, der stroppen går om man spiller lenge, men er god på ørene). Batteri varer lenge, og i tillegg er det 1 ekstra batteri som ligger klar ferdig ladet. Men det har jeg aldri trengt det ekstra batteriet. I tillegg har Steelseries blåtann, og kan koble det meste opp av blåtann enheter(mulighet f.eks snakka i mobilen mens man spiller), mens man spiller konsoll. Om det er positivt eller ikke er en annen ting(får telefon samtaler, notifikasjoner på sms, mail, snap osv...), da det kan være forstyrrende når man spiller.

Hadde man hatt et headset der det fungere på både Xbox og ps hadde jeg nok kjøpt et slik, men for nå så er det Steelseries(har solgt mitt Astro A50 3gen Xbox utgave) jeg har. Når jeg spiller på PS4 så fungere alt med Steelseries Arctis Pro Wireless, men når jeg spiller på Xbox One så må jeg ha mini jack kabel i kontroller, og da fungere ikke chat funksjonen med Steelseries Arctis Pro Wireless).

Lenke til kommentar

SteelSeries har vel evnen til å kunne gå litt dypere i bass enn det A50 gjør (10Hz vs. 20Hz). Hadde A50 2. gen og det blir aldri et Astro-headset igjen på meg. Det var komfortabelt, men syns lydkvaliteten ikke stod i stil med prislappen. Har i dag SteelSeries Arctis Pro Wireless og er veldig fornøyd med det. Syns det er komfortabelt og liker veldig godt funksjonaliteten med å kunne bytte ut batteri og samtidig kunne lade det andre batteriet i basen sin. På den måten ha "evig" batteritid da man bare kan bytte batteri og så er man i gang igjen.

Lenke til kommentar

Ja kanskje det er litt bedre men det kan tenkes det kommer ann på dine preferanser / hva en liker...

Har hatt Astro A50 2gen og 3gen og synes dem er en av de bedre, testet de beste ifra Logitech og Turtle Beach. Både Logitech og TB gikk rett i retur da de var ALT for dårlige(alle headset for Xbox One). Så testet jeg Steelseries Arctis Pro Wireless(for PS4), og det er det eneste som kan matche Astro A50 gen3. Hvilke er best av dem er vanskelig å si for meg, da jeg ikke har testet headset på samme konsoll(kjøpte Steelseries Arctis Pro Wireless for PS4, og Astro`ene for Xbox One). Jeg vil si dem er nokså like lydmessig, men har andre forskjellige fordeler/ulemper som ikke handler om lyd, men det er min mening 🙂

Lenke til kommentar
21 hours ago, apxapx said:

Trenger litt hjelp i mylderet av Steelseries-headset. Har aldri hatt et gaming-headset før. Hvilken av disse er best til ps5? Pris har ingen betydning:

https://www.elkjop.no/cms/steelseries-gaming-headsets/steelseries-gaming-headsets/ 

Arctis wireless pro som blir nevnt her, er vel det beste all round headsett i den prisklassen om du ikke skal opp i 8-10 000,- klassen. 
 

2 år gammelt men troner fortsatt som beste trådløse hvis man går over ulike reviews. Har selv hatt Astro50 og dette, men synes nå det var vesentlig forskjell, men noen liker ikke formen de sitter, passer de så kan man sitte en hel dag uten å merke stort til det selv med briller.

Ga mitt til min bror siden han er mer all round med pc og ps5 og jeg kun spiller på ps5 og gikk for et pulse, stor nedgradering, men funker for mitt bruk av og til kontra han som bruker det hele tiden. 
 

Ellers er det Astro som nevnt men ville sett om arctis pro føles komfortable først, hvis ikke så har Astro flere bra de også.

Lenke til kommentar

Noen som har testet Sony Pulse 3D? Ser ut som jeg kunne trengt et nytt headset, siden jeg har et Steelseries Siberia P800 fra før. Det har optisk inn/ut, men det har ikke PS5. Recieveren min har heller ikke optisk ut. Hvordan er lyden i Pulse3D-settet? Og gir Tempest-chippen noen fordeler med surround-funksjonen? 

Har null behov for mikrofon, så det blir bare lydbildet som er vesentlig for meg. Beyerdynamicene mine er kablet, så det er upraktisk. 

Beklager om dette er besvart tidligere, men plutselig har tråden blitt 253 sider lang...

Lenke til kommentar
newman221 skrev (51 minutter siden):

Og gir Tempest-chippen noen fordeler med surround-funksjonen? 

Tempest chipen sitter i PS5-konsollen, ikke headsetet, så den vil andre headset også dra nytte av.

Inntrykket jeg har fra tester er at det er et bra headset til prisen. Det finnes bedre headset, og det finnes også dårligere. Men om rett over tusenlappen er budsjettet så virker det som det er et godt kjøp. Det som er "viktig" er å skaffe seg et gamingheadset. Vanlige BT-headset har merkbar delay på lyden, så derfor blir som oftest "gaming"headset levert med egen dongle da de ikke bruker bluetooth.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
53 minutes ago, RaptorStrike said:

Kan du ikke bare sette kabelen rett i kontrolleren? Det jeg gjør med mitt trådløse Sony-headset når jeg ikke kan ha på lyd.

Akkurat nå er de koblet "permanent" til jobb-pc'n, siden det er utstrakt bruk av hjemmekontor for tiden. Orker ikke å koble dem ut og inn hvis jeg skal spille litt. 

Tusenlappen er helt greit å blåse bort på et headset, men føler ikke at 3200kr for et gamingheadset fra Audeze er helt i mitt lekebudsjett... De pengene er reservert til ny 85" tv. Foreløpig er Q80-serien til Samsung litt for dyr  

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...