Gå til innhold

Playstation 5 - Generell diskusjon


LarZen

Blir Playstation 5 en større suksess enn sin forgjenger?  

717 stemmer

  1. 1. Blir Playstation 5 en større suksess enn sin forgjenger?

    • Ja.
      420
    • Nei.
      95
    • Like stor.
      64
    • Altfor tidlig å si noe om.
      114
    • Vet ikke.
      25


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Spill&Dill skrev (13 minutter siden):

Håper TLOU2 blir bedre på PS5 fra dag 1....eller ihvertfall innen jeg får kjøpt den nye konsollen.Har bare spilt på vanlig PS4 og håper spesielt på at frameraten blir bedre.

TLOU2 var jo ganske så stabilt? Var kun et par områder hvor jeg merka at frameraten droppa. Klart, det var 30 fps. Men det har jo nesten alle store PS4-spill vært. 

Men ja, hadde vært kult med en 60fps 4K mode på PS5.

Lenke til kommentar
newman221 skrev (27 minutter siden):

Likte TLOU på PS4 veldig bra. Var komfortabelt med økt framerate. Har ikke sett det spillet på liste over spill som blir oppgradert. Men det er lov til å håpe at de ikke blokkerer patch og heller ønsker å selge en remasterutgave, slik de gjorde på PS3-PS4

Jeg tror det blir veldig få PS4-til-PS5 remasters til fullpris, spesielt med tanke på at Xbox har kommet med "Smart Delivery" på sine titler, som gir automatisk/gratis oppgradering til Xbox Series X|S dersom du allerede har originalen til Xbox One.. i tillegg har PS4-titlene allerede 4K-innhold, så hva trengs egentlig å "remastres"? Bort med dynamisk oppløsning, lås framerate til 60 og aktiver RT (hvis det ikke går ut over framerate). Kjør.

Lenke til kommentar

De fjerner også noe:

Quote

Removal of Event Creation and Private Community Creation

After 8.00, you will no longer be able to create Events or access existing Events created by other users.

We’re also removing the ability to create private Communities under the Community app on PS4. If you already have existing private Communities, you can continue to access them.

https://wccftech.com/playstation-4-system-software-update-8-00/

Fra diskusjon hos Sony:

Quote

Hey, your new update has seemingly brocken my friends list. I’m signed into psn Im getting notifications, my profile says I’m online, I can see players via looking below a game icon and I can connect to online services in games. But whenever I try load my friends list, I get “Cannot load. (WS-44369-6)”.

Quote

Let’s break the PS4 just in time for the PS5 release

https://blog.playstation.com/2020/10/14/ps4-system-software-update-8-00-launching-today/

Endret av G
Lenke til kommentar
On 10/13/2020 at 7:10 PM, Spill&Dill said:

Håper TLOU2 blir bedre på PS5 fra dag 1....eller ihvertfall innen jeg får kjøpt den nye konsollen.Har bare spilt på vanlig PS4 og håper spesielt på at frameraten blir bedre.

TLOU2 er litt "skittent" på vanlig PS4 på nærbilde av Ellie texturemessig, så litt mer power kommer nok godt med. Spillet funker bra på PS4, men er nok litt bedre på PS4 Pro. Naugty Dog blir vel mest sannsynlig å føre arven videre til PS5, selv om de ikke trenger det. Sony har også sine interesser her. Tror nok uansett det er økonomisk verdt det slik det originale TLOU fikk nytt liv på PS4. PS4 -> PS5 porting er nok en smule enklere enn PS3 -> PS4 da CELL-kode var et beist å porte. Sony har jo allerede støttet 99% av PS4 spill på PS5, og mye av dette tipper jeg er gjort i batch i firmware heller enn å spesial-optimalisere hver enkelt tittel.

Lenke til kommentar
Quote

That said, previously it was relatively easy to invite people to a Party when playing a multiplayer game, but now have to create a new message group to do so. In addition to that, system update 8.00 seems to be rather buggy in general, with Party chat and other features not working at all for some users.

:w00t: thank you Sony (/sarcasm)

https://wccftech.com/ps4-update-party-chat-recording-warning-not-new/

Lenke til kommentar
RaptorStrike skrev (1 time siden):

Er det så viktig hvor stor konsollen er? Jeg mener, den eneste gangen den har blitt flyttet på er de gangene jeg har byttet bolig. Ellers har den stått på stedet hvil hele sitt liv.

Tror ikke folk er bekymret for å bære seg i hjel. Det er mer plagsomt at den tar opp mye plass i TV-benken. Det er ikke alle som har store nok hyller i TV-benken heller og må begynne å se seg om etter ny TV-benk eller finne kreative plasseringer til irritasjon for andre i huset.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...