Gå til innhold

Playstation 5 - Generell diskusjon


LarZen

Blir Playstation 5 en større suksess enn sin forgjenger?  

717 stemmer

  1. 1. Blir Playstation 5 en større suksess enn sin forgjenger?

    • Ja.
      420
    • Nei.
      95
    • Like stor.
      64
    • Altfor tidlig å si noe om.
      114
    • Vet ikke.
      25


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
XtaZ skrev (14 timer siden):

Den kontrolleren de teaser i bildet ditt er den hvite. Du ser tydelig at både knappene og toppen av kontrolleren er hvit der lyset treffer den.

Påstod ikke at den var hvit eller svart, men det er svært logisk å tenke seg at designere hos Sony vet bedre. Med din logikk legger jeg ut et bilde av en hvit BMW - du ser jo at den er hvit der lyset treffer den ?

 

ED070CD9-4196-46D5-8559-047E878A0EC3.jpeg

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Vet ikke om det er unormalt men satt å så på state of play I dag. Var jo helt umulig å vite hva som eksklusivt til kun PS4/PS5, Hitman sto det kun Playstation VR men det vet man kommer flere plasser. Synes det var utrolig merkelig at man ikke kan nevne hva som er eksklusivt eller ei. Istedenfor skriver man kun PS4/PS5 på absolutt alle spill.

Lenke til kommentar

For eksempel Hood var det helt umulig å vite om det var på flere plattformer. Så til og med nettsider rett etter eventen skrive at det kun kom til PS4/PS5. Men ser at Xbox også har lagt ut trailer av Hood. Har nå aldri sett en event der jeg sitter kun med spørsmålstegn etterpå hvor spillene komme ut. 

Endret av Raul07
Lenke til kommentar
23 hours ago, Retroman said:

Påstod ikke at den var hvit eller svart, men det er svært logisk å tenke seg at designere hos Sony vet bedre. Med din logikk legger jeg ut et bilde av en hvit BMW - du ser jo at den er hvit der lyset treffer den ?

 

ED070CD9-4196-46D5-8559-047E878A0EC3.jpeg

Hahaha, for ett elendig og mislykket forsøk på å være en smart-ass :D

Du postet det DualSense bildet som svar til diskusjonen rundt svart kontroller og den nye lekkede modellen, som du også kalte fake news mens du sa vi ikke skal tro på alt vi ser på nettet, og så linker du ett bilde av en kontroller som ser svart ut ved første øyenkast som du påpeker er fra Sony selv... Hva i alle dager var poenget med det hvis du IKKE prøvde å hinte til svartfargen der som mer offisiell enn den andre "fake news" kontrolleren i temaet? ?

Bilen i bildet er åpenbart svart uten noen ekstra effekter som kan forvirre eller settes spørsmål ved.

Fra 4sec inn i videoen hvor det DualSense bildet ditt er tatt fra så ser kontrolleren slik ut:

TkfRlUS.png

 

Og med en kjapp justering kun for å dempe shadows og fremheve highlights:

lRUXzfB.png

 

Og hvis man gjør nøyaktig det samme med DualShock 4 fra den gamle PS4 teaseren:

Original:

 BIhaZBk.png

 

Justert:

IlvLpdg.png

 

Sony har gjort ca samme effekt med skygger og lys her, og allikevel så ser man at den fortsatt er svart.

DualSensen i bildet ditt er hvit, akkuratt som jeg sa. Jeg bare påpekte fakta, og du følte plutselig behovet til å prøve gjøre narr av meg ved å linke en BMW som står under en spotlight...? Gir forøvrig heller ikke mening at Sony skulle teaset en annen farge på en kontroller til en event hvor den aldri ble vist frem. Logisk tenkning, øye for detaljer og gode motargumenter er visst ikke din greie, du får huske på det til neste gang før du driter deg ut igjen.

  • Liker 6
Lenke til kommentar
ex-jordbærplukkeren skrev (15 minutter siden):

spørsmål til ps5 fanbois: hvorfor ikke bygge en mid range gaming pc istedenefor å kjøpe ps5?

En PS5 vil yte mye bedre enn en midrange PC. Skal du ha en PC som yter nogenlunde likt eller bedre enn PS5 vil koste deg over dobbelt og kanskje tre dobbelt så mye. PS5 har jo også endel spill som er eksklusiv, så de titlene går man glipp av visst man går for en PC. Også har man jo enkelheten med en konsoll. Du plugger den i TV så er det bare å starte spillet.

Skal man bruke PC på TV så må man igjennom flere steg før man kan sette seg i sofaen å spille. Windows er heller ikke særlig kontrollervennlig så du må nesten ha tastatur og mus for a navigere deg til spillene du skal spille.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Ingen tvil om at man får mye hardware for pengene ved neste generasjon. Sånn for min del da, så velger jeg i første omgang å supplere med en PS5 ved siden av en helt grei PC jeg har stående (1080Ti/ Intel 8700k) som jeg tenker forblir slik i ett par år til. Får se hvor Microsoft legger seg prismessig med Series X, men ender vel opp med den også på sikt ;)

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Det kommer alltid noen med "hvorfor ikke bygge seg en PC" med jevne mellomrom på dette forumet, hehe.

Å spille på PC har aldri vært aktuelt for meg. En grunn til at mange kjøper konsoller er ikke bare smak og behag samt pris, men også at man ikke er interessert i å ha en stasjonær PC stående hjemme. Eller ikke vil ta seg plass. Har sånn ca. null interesse av å bygge en PC til masse penger, og er ikke noe interessert i innmat og sånt. Vil bare at det skal funke! Sånn tror jeg mange tenker.

Liker enkelheten med konsoller, samt prisen og det å legge seg på sofaen foran tv-en med spillet. Ikke alle er hardcore gamere. Tror faktisk ikke jeg kjenner noen lenger som har en gaming PC, men nå begynner jeg også å nærme meg 30.

Lenke til kommentar
ex-jordbærplukkeren skrev (1 time siden):

hvorfor ikke bygge en mid range gaming pc istedenefor å kjøpe ps5?

Jeg dropper fanboy-kommentaren, men jeg har nettopp investert i «mid-range» PC. Den er betraktelig dyrere enn en konsoll, og dårligere specca.

Skal du ha det som stue-PC blir det både dyrere og mer tungvint for like specs. Kanskje litt smak og behag, men typiske PC-funksjoner er ikke noe jeg driver med fra sofaen på en TV.

Skal du ha den som kontor-PC blir det enda dyrere, med dyr skjerm og mus/tastatur.

Det er rett og slett enklere. Ingen knoting med oppsett av kontroller, drivere, grafikkinnstillinger og slikt. Og det å lage en PC i stue-vennlig størrelse er også knotete. Min står i et ganske kompakt kabinett (Fractal Node 304) og det er ikke rett frem å finne kompatible skjermkort som passer rent fysisk. Ferdigbygde kompakte stue PC-er til gaming har også dårlig utvalg. I gaming PC verden er det jo flashy RGB for alle penga.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Fordelen med konsoll er som nevnt enkelhet. Veldig sjeldent noe fusker med mindre det er noe galt med hardware. En får også mye for pengene på hardware-siden, selv om en vanligvis må betale mye mer for spill sammenlignet med PC. Det er også spill-eksklusiver en ikke får på PC som f.eks Uncharted og The Last of Us. En har jo også at alle maskinene er identiske, noe som er en fordel både for produsentene og konsumentene selv om dette konseptet er litt utvannet med forbedrede mid-cycle refresh slipp av hardware slik som PS4 Pro, Xbox One S og Xbox One X. På PC er variansen mellom forskjellig hardware mye vanskeligere å hensynta.

Generelt tenker jeg ja takk begge deler, men generelt blir nok PS4 brukt mer til spill enn PCen (Stasjonær laptop med GTX 1070). Det har vel litt med sofa-spilling og gjøre framfor stol-gaming.

Endret av vidor
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...